Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@ZetorMisio

Tzn to są dystanse od famarolki na drewnianych panewkach. Nie wiem czy te dystanse są takie same jak pod łożyska. Jeśli tak, to coś tam jest, ale nie wiem ile jest jeszcze dobre. Jutro mogę popatrzeć i pomierzyć, jeśli chcesz. Ta najmniejsza paczka to ta góra od skrzynki elektrycznej co chciałeś. 

@bratrolnika

Chcesz te wiertarkę?

Edytowane przez daron64
Opublikowano

W pełni sprawna, praktycznie nieużywana - kupiłem ją od wujka, ale jest moim zdaniem za słaba do roboty w metalu. Do drewna spoko, do metalu tylko na jakieś mniejsze średnicę. Jakieś ślady z zewnątrz to raczej z tego tylko że ja przestawiałem i robiła potem za wieszak :) regulacja obrotów na pasku. Chce całe 100zl + wysyłka + 20dyszki za czas i materiały do pakowania.

• Thanks 1
Opublikowano
9 minut temu, daron64 napisał:

W pełni sprawna, praktycznie nieużywana - kupiłem ją od wujka, ale jest moim zdaniem za słaba do roboty w metalu. Do drewna spoko, do metalu tylko na jakieś mniejsze średnicę. Jakieś ślady z zewnątrz to raczej z tego tylko że ja przestawiałem i robiła potem za wieszak :) regulacja obrotów na pasku. Chce całe 100zl + wysyłka + 20dyszki za czas i materiały do pakowania.

A kupiec już jest na to  ? 

Opublikowano

@Ursus932

Jak kiedyś wrzuciłem to zdjęcie, to @bratrolnika wspominał, że może by ją przygarnął, ale wtedy nie planowalem wysyłek, to nie ciągnąłem tematu. Jednak zebrałem się w sobie i będę wysyłał, na co będzie kupiec. No a, że wspominał że może by ją wziął, to ma prawo pierwokupu. Jeśli nie będzie chciał, to nie ma innych chętnych narazie

Opublikowano
1 minutę temu, ZetorMisio napisał:

Ursus chyba ja ją zaklepie🤔

No jak, widzisz że jesteś już trzeci w kolejce  zaraz po @bratrolnika i mnie 😊

Opublikowano
3 minuty temu, ZetorMisio napisał:

Szybki jesteś🤷tylko z tym 🚜tak się opierdalasz od roku....

Jeszcze muszę zapytać ile to ma Wat ? Chociaż fi 16 żeby wywiercić raz na ruski rok

Opublikowano
11 minut temu, Ursus932 napisał:

Jeszcze muszę zapytać ile to ma Wat ? Chociaż fi 16 żeby wywiercić raz na ruski rok

Ale czytałeś mój opis - to jest, moim zdaniem słaba wiertarka, tylko do mniejszego wiercenia w metalu, no ewentualnie w drewnie. 

Dane z tabliczki, to z przymrużeniem oka trzeba brać.

IMG_20210819_175425657_copy_650x1156.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, daron64 napisał:

@ZetorMisio

@bratrolnika

Chcesz te wiertarkę?

Dziękuję za pamięć, ale odpuszczam, nie mam pomysłu co z tym mógłbym zrobić.

A jak już wysyłasz to zapytam, ile za wysyłkę ramy od rozrzutnika????🤣😉

1 godzinę temu, daron64 napisał:

Ok, jutro postaram się wysyłac

Wysyłasz kurierem czy pocztą??? Jeśli poczta to drukuj sobie etykiety przez stronę envelo.pl, wychodzą dwa razy taniej jak te z blankietem wypisywanym ręcznie

1 godzinę temu, izydor6280 napisał:

ładna i do tego pancerna opona, myślę że i 200-250 byś bez problemu wziął, bo kto zna temat dobrze wie że warto

Ech,znów dałem ciała, @jedrus2020 powiedziałem że za 150 oddam....

57 minut temu, Ursus932 napisał:

No to są oponki  💪 Stomil Poznań @bratrolnika do sprzedania ?

Do sprzedania, ale @jedrus2020 już zaklepal

Opublikowano
10 minut temu, bratrolnika napisał:

Dziękuję za pamięć, ale odpuszczam, nie mam pomysłu co z tym mógłbym zrobić.

A jak już wysyłasz to zapytam, ile za wysyłkę ramy od rozrzutnika????🤣😉

Jak to co? Wiercilbys :)

Rama..hmm zależy w ilu kawałkach chciałbyś ją dostać :)

Także 

@6465

@Ursus932

@ZetorMisio

Chyba taka kolejność była? Pomyslcie i dajcie znac

Opublikowano
4 minuty temu, pawel885 napisał:

@daron64 podawaj numer konta niech wpłacają wadium bo Ursusiwi to bym nie ufal🙊

Albo jakas galę rol MMA, czy coś :)

3 minuty temu, bratrolnika napisał:

A no... Moja po przeróbce wierci całkiem nieźle

To te też byś sobie przerobił :) a co do wysyłki, to dopiero z Zetor misio się dogadałem i do paczkomatu, reszta jeszcze się nie odzywala

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v