Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Partyzant85 napisał:

Dalej się ciągnie ten tasiemiec "Moda na wyjucha"  ? A do marca spokój miał być

Nie doczekanie twoje 😎 

Opublikowano
29 minut temu, TheraRolnik napisał:

Jak mnie wk***ia takie gadanie bo "ty za młody jesteś żeby wiedzieć to i tamto" 

Sławek ty jesteś za stary na niektóre rzeczy i nikt ci tego nie pisze 😎😎

Na Unię wrzuciłem 150kg i też szło orać 😀

Jeszcze cię życie przytemperuje tylko od matki z pod spódnicy wyleź 

• Like 2
Opublikowano
3 godziny temu, Uziu92 napisał:

co Ty nie powiesz , jak kupowałem to poczytałem tutaj opinie i praktycznie same pozytywne były, że to dobry prosty traktor , że się nie psuje , że to w końcu MTZ i same superlatywy ,a to były po prostu opinie od fanbojow tatowego sprzętu co nigdy niczym innym nie robili i nic innego nie mieli , do tej pory niektórzy się tutaj na forum udzielają , tylko że zmienili sprzęt i to co mają nadal najlepsze, bezawaryjne i chwalone a to jest jedno wielkie gówno. Także opinie niektórych to nawet nie warto brać pod uwagę bo wczoraj miał np maszynę od producenta X i była super najlepsza, dziś ma od producenta Y i też najlepsza choć to badziewie.

@Uziu92 To jakiego pronara posiadałeś i z jakiego roku?

Opublikowano
6 minut temu, Partyzant85 napisał:

Dalej się ciągnie ten tasiemiec "Moda na wyjucha"  ? A do marca spokój miał być

Już to pisałeś,  jak ci nie pasuje to nie bierz udziału w tym tasiemcu. 

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

Do tego modelu w hooj drogie , odkładnia 600zł , ale jakość jego orki jest warta tych pieniędzy, opuszczasz i jedziesz, nie ma problemu, że nie wchodzi, nie kryje , zapycha itd. 95 cm wysoki na prześwicie i jebnicie ciężki jak na zagonówke.

Do mojego akpila 350 zł co nic innego jak prawie gole pole się nie zaorze😂

Opublikowano (edytowane)

Dobra bo dyskusja zeszła na temat pługa, a to mnie nie interesuje 

Kupię ciągnik to mi dobierzecie pług B|

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
Ursus932 napisał:

13 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Chyba w 2016 wziąłem dzierżawę x lat oraną 60-tka w ug , tak wyglądała pierwsza orka większym sprzętem [/url

Ale to wina że orane 60, tu ewidentnie brak pruchnicy 

Skrobane na 10 cm to wina. Poprzedni Właściciel nie miał obornika z 30 lat. Tutaj to samo pole po 2 latach https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/742213-rabewerk-mais-adler/

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

a o czym byś sobie życzył?

O wszystkim może być i pług 😉 byle nie dla mnie 

Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Do mojego akpila 350 zł co nic innego jak prawie gole pole się nie zaorze😂

No co ty gadasz?  Ja akpilem orze po kukurydzy na ziarno i kryje. 

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

No co ty gadasz?  Ja akpilem orze po kukurydzy na ziarno i kryje. 

Nie porównujmy akpila do akpila :D

I lepiej tej k**wy ustawić się nie da. 

20201128_103606.jpg

Screenshot_20210106-164553_Video Player.jpg

Opublikowano
7 minut temu, danielursus3p napisał:

Nie porównujmy akpila do akpila :D

I lepiej tej k**wy ustawić się nie da. 

20201128_103606.jpg

Screenshot_20210106-164553_Video Player.jpg

Nie wiem co wam w akpilu nie idzie ale wg mnie zagonowy jest super. Ładnie kryje i nie pcha.

Opublikowano
1 godzinę temu, Lukasz3991 napisał:

Życzę mu tego z całego serca i współczuję nabywcy dać za to 7000, byłem widziałem. Co do mojej sprzedaży MTZ za 9 tysi to różnica taka, że one od 9 tysi to się zaczynały i na tyle też wyceniłem jego realną wartość, a tu jest antyk w średnim stanie albo bardzo średnim w cenie normalnej przyczepy.
Teraz pomyśl, że miałem propozycję kupić za 9000 igłę, garażowaną i tak dalej. Dalej uważasz, że 7800 za tą to normalne? Dodam ją do ulubionych, ciekawe ile jeszcze będzie stała. 

Byłeś widziałeś i wiesz jak wygląda. 

Dla siedzącego przed komputerem cena nie odstrasza bo na zdjęciach tych wypisanych przez Ciebie wad nie widać

Opublikowano
2 minuty temu, migacz napisał:

Nie wiem co wam w akpilu nie idzie ale wg mnie zagonowy jest super. Ładnie kryje i nie pcha.

Akpila bym kupił. Ale jednobelkowego. 

Opublikowano
31 minut temu, Ursus932 napisał:

A skąd pewność że nie był by również zadowolony z ursusa/zetora 🤔. Jak w cenie zetora to pewno kuźwa ten pokemon ze slupkiem na środku przedniej szyby 🤦‍♂️

Nie zostanę tu gdzie jestem, i będę żył normalnie 😉

No jak ktoś lubi się nadziewac na tą dźwignie między nogami w fetorze to byłby zadowolony, ale Czekaj może ty tak uparcie dlatego go chcesz? 😳

Sprawdź jak wygląda jd 6300 a potem krytykuj, fetor jest daleko za murzynami w porównaniu do niego 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v