Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Nie wiem ile w tym prawdy, ale słyszałem, że z oryginalnych części to są tam tylko pudełka, może coś w tym być bo na początku miał bardzo konkurencyjne ceny. Nawet u Szoka było że kupił filtr oleju do pumy i za chwilę już wyskoczyło że zapchany, na innym jeździł bez problemu.

Opublikowano

Zobaczymy, kupiłem wieszak do JD fakt był dużo tańszy niż na necie. Zobaczymy co to warte 

Opublikowano
12 godzin temu, jacek1296 napisał:

To szukaj starego merca, nie pamiętam dokładnie modelu. Były kombiaki z siedzeniami w bagażniku tyłem do kierunku jazdy.

Jak z tyłu teście, to serdecznie polecam. Będą mieli wystarczająco niewygodnie :)

03669bed22642bdd99bd332c85bc0c49.jpg

pamiętacie, jak pytałem o koła do bizona? Oczywiście nie kupiłem, ale rozmawiałem z właścicielem lokalnej wulkanizacji, który rolnicze sprzęty też robi i pytałem, co jego zdaniem lepiej - petlas, czy dnieproshina, to mówił, że lokalny obszarnik do dużego Johna kupip dniepry, to po sezonie jedna super, a druga pękła sama z siebie 

Opublikowano
3 godziny temu, MarcinNH napisał:

Od Chojeccy co części tam zamawiam

Macieja znam kilkanascie lat, interesów z nim nie robiłem, ale jako kolega to złego słowa powiedzieć nie moge.

A druga sprawa to czy Ty o jakims jutuberze kiedys cos dobrego napisałeś? 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

1999-2000 w straży granicznej w Przemyślu.

6 minut temu, slawek74 napisał:

to w których latach w wojsku byly takie fury ? za moich to żuk i honeker

Były białe długie i kilka zielonych krótkich. I VW T4 i 2 stary 266

Edytowane przez 6465
  • Like 1
Opublikowano
6 minut temu, daron64 napisał:

https://www.olx.pl/d/oferta/kobylki-stalowe-regulowane-CID628-IDKfWga.html

@bratrolnika

Mało matarialu, mało miejsca potrzeba, roboty nie za wiele, może lepiej to, jak przyczepy? :)

Niedaleko mam, jak chcesz, to Ci jedną kupię, żebyś mógł projekt sobie skopiować :)

Kto tyle za to da

Jak ktoś potrzebuje to sobie zrobi sam

Póki co tylko stopki teraz spawam, na przyczepy nawet nie patrzę

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Macieja znam kilkanascie lat, interesów z nim nie robiłem, ale jako kolega to złego słowa powiedzieć nie moge.

A czy ja wyrażam moją opinię mówię co mi mówili tylko. A o Tych których znam to mogę dobre rzeczy napisać 

Edytowane przez MarcinNH
Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Kto tyle za to da

Jak ktoś potrzebuje to sobie zrobi sam

Póki co tylko stopki teraz spawam, na przyczepy nawet nie patrzę

Myślałem, że to za dwie sztuki, a w opisie, że za jedną. Może w końcu się zbiore i sobie też zrobie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v