Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 minut temu, jahooo napisał:

Ja bym wolał tego JD od MTZ-ta, zwłaszcza, jak ma fabryczną kabinę. No chyba, że na 2ha pola, no to nie ma sensu

Ten jest bez kabiny chyba,tak wynika z tego co napisał @mf362

27 minut temu, Ursus932 napisał:

Znajomy nie dość że maskę sam robił do takiego zetora co wygląda przeokropnie to pomalowali go na fioletowo 

Opublikowano
55 minut temu, Belaruss820 napisał:

Ten jest bez kabiny chyba,tak wynika z tego co napisał @mf362

Znajomy nie dość że maskę sam robił do takiego zetora co wygląda przeokropnie to pomalowali go na fioletowo 

Tak bez kabiny jest , ogólnie wrażenia z jazdy oki biegi płynnie się zmienia , szybko się rozpędza ciężko go zdusić  pół bieg też bez zarzutu działa. Kolegi 914 to mol jeden postawić przy tej lokomotywie.

Sam już nie wiem co robić , był jeszcze u tego samego rolnika ford 3 cyl z turem ale prądnica popsuta i popalilo wszystkie kable żarówki.

Opublikowano
5 minut temu, mf362 napisał:

Tak bez kabiny jest , ogólnie wrażenia z jazdy oki biegi płynnie się zmienia , szybko się rozpędza ciężko go zdusić  pół bieg też bez zarzutu działa. Kolegi 914 to mol jeden postawić przy tej lokomotywie.

Sam już nie wiem co robić , był jeszcze u tego samego rolnika ford 3 cyl z turem ale prądnica popsuta i popalilo wszystkie kable żarówki.

tak patrzę że na siłę chcesz się uszczęśliwić zabytkiem z zachodu

• Like 2
Opublikowano

Ty z Łowicza jesteś więc nie wiem czy nie lepiej przez łyszkowice i brzeziny jechać (ja tak zawsze jeżdzę jadąc do łowicza).

A jadac autostrada to zjazd nr 22- nie trzeba jechać dołodzi tylko można w nowosolnej (ok. 3 km od zjazdy) na najbardziej znanym polskim skrzyżowaniu skręcić w lewo w ul. pomorską, po jakiś 7-8 km po lewej stronie ukarze  się szpital

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, szwagier24 napisał:

Ty z Łowicza jesteś więc nie wiem czy nie lepiej przez łyszkowice i brzeziny jechać (ja tak zawsze jeżdzę jadąc do łowicza).

A jadac autostrada to zjazd nr 22- nie trzeba jechać dołodzi tylko można w nowosolnej (ok. 3 km od zjazdy) na najbardziej znanym polskim skrzyżowaniu skręcić w lewo w ul. pomorską, po jakiś 7-8 km po lewej stronie ukarze  się szpital

Ja to albo dk 14 jeździłem przez głowno, syryków,  albo do łyszkowic na autostradę i do a1 i gdzie pasowało tam zjeżdżałem. Teraz małżonka po mnie będzie jechać to szukam najprostszej drogi. 22 zjazd to Łódź Tomaszów? 

Opublikowano
17 godzin temu, Partyzant85 napisał:

Robią jeszcze takie widłaki czy to już przeżytek?

image;s=1000x700

Ktoś wie gdzie można zakupić

na lokalnym targowisku kupowałem cały przegub z zatrzaskiem za 70-80zł i do rozsiewacza czy opryskiwacza w zupełności wystarcza

PRZEGUB WOM KOMPLETNY RURA CYTRYNA G6 48mm - 6FREZ Poczesna - Allegro.pl

Opublikowano

w sklepach i na allegro/olx tyż mają

https://www.olx.pl/oferta/przegob-zewnetrzny-walka-przekaznika-mocy-widlak-zewnetrzny-krzyzak-CID757-IDJKtFe.htmlhttps://www.olx.pl/oferta/walek-przekaznika-mocy-CID757-IDIKwlp.htmlhttps://www.olx.pl/oferta/walek-przekaznika-mocy-frezowany-85cm-CID757-IDJKG2G.html

Opublikowano
8 godzin temu, jahooo napisał:

wyciągnąć gaźnik i zapodac fotki, ważna średnica gardzieli, w necie pokazuje, że to standardowy chiński gaźnik, klon Walbro - tzn patrząc na fotki silnika

Takie wystarczą?

IMG_20210507_160144[1].jpg

IMG_20210507_160204[1].jpg

IMG_20210507_161205[1].jpg

Opublikowano

Panowie - poszukuję wycinarki BVL na 6 kos do kiszonki. Coś w ładnym stanie, w pieniądzach adekwatnych do stanu i w promieniu 150km od Rypinia - macie jakieś namiary na sprzęt warty uwagi?

Opublikowano (edytowane)

rzut oka na kształt silnika wykazał podobieństwo do chinczyków, dalej już łatwo, tylko szukaj z taką samą średnicą gardzieli

Edytowane przez jahooo
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v