Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, turion23 napisał:

Panowie polecicie jakąś dobra grzechotke 1/2 cala.

SATA, jonnesway. A tak powiem szczerze kupiłem kiedyś geko, co ona się biedna natyra 🤦‍♂️ przez rurę ciągnięta nie raz i śmiga 

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Ostrów to głównie handlarze, czy to ciągników czy aut 

merca kiedyś tam oglądałem w komisie, przez tel miał być super, a najebane miał chyba z milion km, książka podrobiona, pieczątki i wpisy podrobione, licznik cofnięty, z elektryki mało co działało, esp nie działał, abs też nie, problem był z nawiewami, ,szybami, no mało co działało jak trzeba, przy 80 już się jechać tym nie dało, tak zawiecha rozwalona była, jedynie motor chodził dobrze, ale to cdi wiec trudne do zabicia.

Opublikowano
7 minut temu, Uziu92 napisał:

merca kiedyś tam oglądałem w komisie, przez tel miał być super, a najebane miał chyba z milion km, książka podrobiona, pieczątki i wpisy podrobione, licznik cofnięty, z elektryki mało co działało, esp nie działał, abs też nie, problem był z nawiewami, ,szybami, no mało co działało jak trzeba, przy 80 już się jechać tym nie dało, tak zawiecha rozwalona była, jedynie motor chodził dobrze, ale to cdi wiec trudne do zabicia.

Kwintesencja Ostrowskich komisów 🤣

Opublikowano
3 minuty temu, pawel885 napisał:

Cofam to co napisałem.... Handlarz z Kurpi a handlarz z okolic stolicy to jednak różnica 

On nie jest zły chłop! Pod warunkiem że nic od niego nie kupujesz 🤣

3 minuty temu, Uziu92 napisał:

Siedlce , do Ostrowi jakieś 80 km mam

No to nie aż tak daleko. Kiedyś jak chciałem bmw kupić to pół polski zjeździłem i jeden egzemplarz od drugiego bardziej dobity

Opublikowano
turion23 napisał:

Panowie polecicie jakąś dobra grzechotke 1/2 cala.

Bierz to co tańsze jak nie będziesz katował dzień w dzień, mam z biedronki zestaw i nie raz było odkręcane z rurką i nic się nie działo

Opublikowano

On zbytnio kupować to tu nie chce 🤔 kurla te brony od niego by Ci się przydały tak myślę 

Która firma robi narzedzia dla grene? Oni kiedyś mieli super komplety kluczy nasadowych z dożywotnią gwarancją 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, SamaPrawda napisał:

Bierz to co tańsze jak nie będziesz katował dzień w dzień, mam z biedronki zestaw i nie raz było odkręcane z rurką i nic się nie działo

znajomy przyniósł mi kiedyś komplet chiński który w sklepie kosztuje 100zł 1/2 i1/4 to idź pan w .... nasadki okrągłe po kilku mocniejszych użyciach ,a w castoramie kupiłem walizkę yato 1/2 plus nasadki za 89zł i ok 

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

On zbytnio kupować to tu nie chce 🤔 kurla te brony od niego by Ci się przydały tak myślę 

mam brony średnie nie za lekkie nie za ciężkie , on to skansen niech tam otworzy a nie komis rolny 

Edytowane przez pawel885
Opublikowano
4 minuty temu, SamaPrawda napisał:

Również mogę polecić klucze z biedry do okazjonalnej pracy ale na litość, odkręcać grzechotką i rurką?? Przecież do luzowania śrub służą inne klucze aby wykonać tylko pierwszy ruch a dopiero potem grzechotka. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v