Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, turion23 napisał:

Panowie polecicie jakąś dobra grzechotke 1/2 cala.

SATA, jonnesway. A tak powiem szczerze kupiłem kiedyś geko, co ona się biedna natyra 🤦‍♂️ przez rurę ciągnięta nie raz i śmiga 

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Ostrów to głównie handlarze, czy to ciągników czy aut 

merca kiedyś tam oglądałem w komisie, przez tel miał być super, a najebane miał chyba z milion km, książka podrobiona, pieczątki i wpisy podrobione, licznik cofnięty, z elektryki mało co działało, esp nie działał, abs też nie, problem był z nawiewami, ,szybami, no mało co działało jak trzeba, przy 80 już się jechać tym nie dało, tak zawiecha rozwalona była, jedynie motor chodził dobrze, ale to cdi wiec trudne do zabicia.

Opublikowano
7 minut temu, Uziu92 napisał:

merca kiedyś tam oglądałem w komisie, przez tel miał być super, a najebane miał chyba z milion km, książka podrobiona, pieczątki i wpisy podrobione, licznik cofnięty, z elektryki mało co działało, esp nie działał, abs też nie, problem był z nawiewami, ,szybami, no mało co działało jak trzeba, przy 80 już się jechać tym nie dało, tak zawiecha rozwalona była, jedynie motor chodził dobrze, ale to cdi wiec trudne do zabicia.

Kwintesencja Ostrowskich komisów 🤣

Opublikowano
3 minuty temu, pawel885 napisał:

Cofam to co napisałem.... Handlarz z Kurpi a handlarz z okolic stolicy to jednak różnica 

On nie jest zły chłop! Pod warunkiem że nic od niego nie kupujesz 🤣

3 minuty temu, Uziu92 napisał:

Siedlce , do Ostrowi jakieś 80 km mam

No to nie aż tak daleko. Kiedyś jak chciałem bmw kupić to pół polski zjeździłem i jeden egzemplarz od drugiego bardziej dobity

Opublikowano
turion23 napisał:

Panowie polecicie jakąś dobra grzechotke 1/2 cala.

Bierz to co tańsze jak nie będziesz katował dzień w dzień, mam z biedronki zestaw i nie raz było odkręcane z rurką i nic się nie działo

Opublikowano

On zbytnio kupować to tu nie chce 🤔 kurla te brony od niego by Ci się przydały tak myślę 

Która firma robi narzedzia dla grene? Oni kiedyś mieli super komplety kluczy nasadowych z dożywotnią gwarancją 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, SamaPrawda napisał:

Bierz to co tańsze jak nie będziesz katował dzień w dzień, mam z biedronki zestaw i nie raz było odkręcane z rurką i nic się nie działo

znajomy przyniósł mi kiedyś komplet chiński który w sklepie kosztuje 100zł 1/2 i1/4 to idź pan w .... nasadki okrągłe po kilku mocniejszych użyciach ,a w castoramie kupiłem walizkę yato 1/2 plus nasadki za 89zł i ok 

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

On zbytnio kupować to tu nie chce 🤔 kurla te brony od niego by Ci się przydały tak myślę 

mam brony średnie nie za lekkie nie za ciężkie , on to skansen niech tam otworzy a nie komis rolny 

Edytowane przez pawel885
Opublikowano
4 minuty temu, SamaPrawda napisał:

Również mogę polecić klucze z biedry do okazjonalnej pracy ale na litość, odkręcać grzechotką i rurką?? Przecież do luzowania śrub służą inne klucze aby wykonać tylko pierwszy ruch a dopiero potem grzechotka. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v