Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, soltys48 napisał:

Kwestia zasobności portfela

No trelleborgow do 35 letniego kombajnu, wartego może paręnaście tysięcy, który przysparza mi więcej smutku niż radości, raczej kupował nie będę. A w skrócie - im mniej tym lepiej. Najtańsze to widziałem petlasy 18pr, dnieproshiny 10pr, a reszta to albo marki, o których nawet nie słyszałem, albo już droższe

6 minut temu, Grzechooo napisał:

Ja mam petlasy w c330 14lat i praktycznie zero zużycia, robię rocznie 100mtg i dojazd do pól mam tylko po asfalcie.

A jak guma- nie pęka? Widziałem gdzieś cultory w tym rozmiarze, to chyba niecałe 10 lat miały i spękane mocno

Opublikowano

Jeżeli ja miałbym decydować to dnieproshiny

5 minut temu, daron64 napisał:

No trelleborgow do 35 letniego kombajnu, wartego może paręnaście tysięcy, który przysparza mi więcej smutku niż radości, raczej kupował nie będę. A w skrócie - im mniej tym lepiej. Najtańsze to widziałem petlasy 18pr, dnieproshiny 10pr, a reszta to albo marki, o których nawet nie słyszałem, albo już droższe

A jak guma- nie pęka? Widziałem gdzieś cultory w tym rozmiarze, to chyba niecałe 10 lat miały i spękane mocno

Opublikowano
daron64 napisał:

No wyglądają jak nowe, jestem bardzo zadowolony, opona budżetowa a jest super, niektórzy pisza że petlasy maja twardą gumę ale w mocarnej c-330 nie widzę tego problemu😉 Jakbym miał kupować drugi raz to też bym kupił właśnie tej firmy.

• Thanks 1
Opublikowano
27 minut temu, tomek222 napisał:

Ładny kolorek 👍

Wiesz jak się nazywa??? Maserati blue😊 podobno oryginalny kolor z Maserati

23 minuty temu, Belaruss820 napisał:

A z tyłu golf? Pokazałem żonie Twojego sx-a to już jej się spodobał taki. Ale narazie musimy się paskiem tłuc chociaż już trzeba coś większego bo dwójka dzieci i ciasno s robi 

Z tyłu golf, wtedy popełniłem błąd i sprzedałem polo zanim kupiłem kolejne auto, i dobrze ze wtedy jeszcze pogoda na motor była, bo bym na pieszo do roboty chodzil....

18 minut temu, Grzechooo napisał:

Nie wiem jak w sx4 ale w sedici ręcznie guzikami nie skasujesz serwisu olejowego i tylko komp, a jak długo go nie będziesz kasował to będzie Ci piszczeć i mrygać kontrolka od oliwy podczas jazdy.

Stać na konia, to i stać na owies, w razie czego paru kolegów ma fajne komputery diagnostyczne, będą kasować i kasować

Opublikowano
5 minut temu, mf362 napisał:

Kupisz nowe to przeżyją kombajn

To taki złom, że nie będzie to żadnym wyczynem :)

1 minutę temu, soltys48 napisał:

A orginalne ile miały?

Tu choć PRAWDZIWE płótna

Chyba 12

Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Chyba tylko takie dzień po zakupie🤦‍♂️

IMG_20190906_100652.jpg

Z okolic BielskaBiałej ?

Kuzyn pracuje w Tychach w Fiacie. 

Opublikowano
4 godziny temu, Bananek napisał:

się uparli, że to jednak na jechałem. A uj, niech wam będzie...

Tak jak żonki fiesta. uwielbiam nią jeździć. znaczy fiestą. 😉

chociaż w sumie żonę tez sie spoko ujeżdża....

Hmm 🤔 w poniedziałek jedziesz po ten siłownik? 

10 minut temu, soltys48 napisał:

A uj wie,maska od ciunika

Musi gdzieś być wybite czy to ABS czy jaki inny stop. Na upartego to by to żywica i matami załatwił 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ile wołają? 700?

Co Ty kobitę będziesz że sobą ciągał. Niech siedzi w domu

Ciut więcej....

Masz rację Ty też jedź w trasę 😁

W poniedziałek będę na terenie🤭

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v