Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, 6465 napisał:

No to pogratulować że już poszedł.  Na tyle aut powystawianych to błyskawicznie sprzedałeś. 👍

Pierwszy który przyjechal kupil, a już drugi tylko czekał na telefon jakby ten pierwszy nie wziął. No i wczoraj w sumie kolejny się na dziś wieczor zapowiadał 

23 minuty temu, daron64 napisał:

Nie mam haka w 60ce

U na szescdziesiatka akurat w naprawie, to haka tez mogę pożyczyć😋

18 minut temu, wojtal24 napisał:

jakie suzuki kupiles

A łoo takie

20210309_121557.jpg

3 minuty temu, stempos1980 napisał:

SX4 w dieslu

Wczoraj widziałem sx4 z bliska to takie babskie auto

No babskie, ale do jazdy po mieście fajne

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
stempos1980 napisał:

I na dach położy i będzie jechał jak @Bananek z oponą od 60 😁

się uparli, że to jednak na jechałem. A uj, niech wam będzie...

bratrolnika napisał:

Tak jak żonki fiesta. uwielbiam nią jeździć. znaczy fiestą. 😉

chociaż w sumie żonę tez sie spoko ujeżdża....

• Haha 4
Opublikowano
25 minut temu, soltys48 napisał:

Nie pierdacz się z używką bierz nowe

Tylko jakie

22 minuty temu, bratrolnika napisał:

U na szescdziesiatka akurat w naprawie, to haka tez mogę pożyczyć😋

A łoo takie

20210309_121557.jpg

Szwagier ma w benzynie szare, to w sumie tylko parę razy narzekali, że części drogie, no ale przedtem jeździli autem z grupy vaga.

• Thanks 1
Opublikowano

Żeby nie skłamać od 2009r. do dziś jeździłem Volkswagenem, były w międzyczasie Citroen, jest Fiat, ale VW byl zawsze

Dwa golfy miałem, i dwa polo

16 minut temu, daron64 napisał:

, że części drogie,

Teraz już nie ma aut ze za 39zł się naprawiało, im nowsze tym droższe, i to bez podziału na marke. A jak marka premium to już w ogóle

Opublikowano
14 minut temu, Baks00 napisał:

Nie pokazuje sie matka korozja na tylnej klapie pod szyba?

Jeszcze nie.nawet zdejmowałem plastiki z tylnej klapy by dostać się do lampek od podświetlenia tablicy  to nie było nic widac

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Żeby nie skłamać od 2009r. do dziś jeździłem Volkswagenem, były w międzyczasie Citroen, jest Fiat, ale VW byl zawsze

Dwa golfy miałem, i dwa polo

Teraz już nie ma aut ze za 39zł się naprawiało, im nowsze tym droższe, i to bez podziału na marke. A jak marka premium to już w ogóle

W bravo wymieniałes kiedyś uszczelkę smoka pompy olejowej? Jedni maja pecha że sie zacierały  w insygnia

Opublikowano
11 minut temu, stempos1980 napisał:

Jeszcze nie.nawet zdejmowałem plastiki z tylnej klapy by dostać się do lampek od podświetlenia tablicy  to nie było nic widac

Jak ja mialem passata to na tylna klape nie moglem patrzec..Zreszto kumpel z przed liftowa wersja tez to mial.

Opublikowano
10 minut temu, bratrolnika napisał:

Poprzedni właściciel wymieniał, wg jego rozpiski mam to zrobić gdzieś za rok

Masz gdzieś zdjęcie bravo ? Z chęcią bym zobaczył tego wypasa jak się prezentuje :)

Opublikowano
7 minut temu, Baks00 napisał:

Jak ja mialem passata to na tylna klape nie moglem patrzec..Zreszto kumpel z przed liftowa wersja tez to mial.

Klapy mają wadę konstrukcyjna i źle woda z nich odpływa tzn wszystka nie zleci po tych rynienkach i dlatego gnija

Opublikowano
2 godziny temu, daron64 napisał:

Tylko jakie

Szwagier ma w benzynie szare, to w sumie tylko parę razy narzekali, że części drogie, no ale przedtem jeździli autem z grupy vaga.

Kwestia zasobności portfela

Opublikowano
daron64 napisał:

Tylko, że niewiem jak z żywotnością tych nowych opon. Najtańsze są petlasy po ~2.5k + dętka niecałe 3 stówy, no i montaż stowke

Ja mam petlasy w c330 14lat i praktycznie zero zużycia, robię rocznie 100mtg i dojazd do pól mam tylko po asfalcie.

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Chyba tylko takie dzień po zakupie🤦‍♂️

IMG_20190906_100652.jpg

A z tyłu golf? Pokazałem żonie Twojego sx-a to już jej się spodobał taki. Ale narazie musimy się paskiem tłuc chociaż już trzeba coś większego bo dwójka dzieci i ciasno s robi 

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

Takie drugie sedici,faktycznie.

Ogólnie suzuki to z wieloma markami się kurwiło. Wagon R to agila a pod maską grand vitary siedzi renówka.

bratrolnika napisał:

Dlatego się na niego skusiłem, bo silnik jest identyczny, tyle że slabsza wersja

Nie wiem jak w sx4 ale w sedici ręcznie guzikami nie skasujesz serwisu olejowego i tylko komp, a jak długo go nie będziesz kasował to będzie Ci piszczeć i mrygać kontrolka od oliwy podczas jazdy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v