Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Po dwóch dobach bez snu 26 godzin spalem 🤣

Marnyś

Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał:

Ja po maratonie po niemcach 4000km w tym 2godz snu.  Jak wróciłem przespałem 24h.  Już tam nie jeżdżę bo mam do kogo wracać i jestem za stary na takie ryzyko. 

Typ że szczytna busem od granicy na półstojaco wracał 🤣

Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał:

Ja po maratonie po niemcach 4000km w tym 2godz snu.  Jak wróciłem przespałem 24h.  Już tam nie jeżdżę bo mam do kogo wracać i jestem za stary na takie ryzyko. 

Przerzuty nieźle tłukłeś. Na szajby czy busikiem?

Opublikowano

Noc jest od spania nie od roboty, tak sobie tłumaczę ale różnie to wychodzi...

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, stempos1980 napisał:

Ze snem się nie wygra bo jak złapie to nic nie pomoże tylko łóżko

Kiedyś w robocie sobie coś tam patrzę, słucham co się dzieje, nagle kolega w ramie mnie szturcha. 

- co się stało?

- chrapiesz

A bylem przekonany, że jestem w pełni przytomny :) Czasem tak jak mówisz, ze snem nie wygrasz

Edytowane przez daron64
Opublikowano

Hmm,jak nie bedzie problemu to podrzuc foto.Poki co wekend tak ze utknolem

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

To jednak od Alfy, 700 albo 800 litrów. Zdjęcie jutro Ci mogę zrobić 

Opublikowano

https://www.facebook.com/groups/225282198859580/permalink/333742841346848/?sale_post_id=333742841346848

https://www.facebook.com/marketplace/item/333197441385212/?ref=product_details&referral_code=undefined

Ti masz link. zdjęcia z tyłu nie ma

Opublikowano
1 godzinę temu, danielursus3p napisał:

Noc jest od spania nie od roboty, tak sobie tłumaczę ale różnie to wychodzi...

Ja przez 14 lat w systemie 3 zmianowym przepracowałem i jak się miało cały tydzień nocki i czas żniw lub sianokosów to ciężko bywało ale jak to zawsze jak wracałem z roboty z rana to szybkie spanie ze 3 godzinki i później już w czasie roboty spać się nie chciało ale najgorszy później czas to miedzy 3 a 4 w nocy bo sen nachodzi niemiłosiernie.

Opublikowano

Wiem i ja jak to jest. Jak miałem tylko c360 to do roboty od 6-18 po robocie orka do 3 rano zdrzemnąć się i od nowa polska ludowa i tak przez tydzień. I tak szczerze mówiąc drugi raz bym się tak nie szarpał. 

Opublikowano
6 minut temu, turion23 napisał:

Ja przez 14 lat w systemie 3 zmianowym przepracowałem i jak się miało cały tydzień nocki i czas żniw lub sianokosów to ciężko bywało ale jak to zawsze jak wracałem z roboty z rana to szybkie spanie ze 3 godzinki i później już w czasie roboty spać się nie chciało ale najgorszy później czas to miedzy 3 a 4 w nocy bo sen nachodzi niemiłosiernie.

Ja miewam kryzysy ze spaniem między 5-6 godz. 

Opublikowano

Ja to nie wiem jak w kółkach rolniczych PGR dawali radę kilka godzin ognia dawać w tym małych kabinach , no chyba że alkoholem sobie umilali czas . Dziadek jak opowiadal że najol do kopania ziemniaków to szybko wygonił bo pijany kierowca ziemniaki gniotło niszczyło .. spierdalaj mi z tego pola

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v