Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
10 minut temu, Baks00 napisał:

Bylem świadkiem na weselu7.66m(przestrzeni) od zabudowy do płota

to u wuja jest 9 metrów, przejazd jest 3 metry i 6 metrów domu a dom na 30 długi 

Opublikowano
1 godzinę temu, gregory81 napisał:

W WSE jest wieś w której domy mieszkalne są po jednej stronie jezdni a budynki gospodarcze po drugiej, niektóre ściany są wspólne :). I wyjdź tu zaspany do obrządku :)

powiedz jaka, chętnie zobaczę sobie na street view 

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Panie to lux, na gagolinie mają działki szerokie na 10m

Rodzice byłej mieli działkę taka, że z tyłu domu wyjazd z garażu (w piwnicy) prosto na drogę, z lewej strony dwa metry, z prawej strony dwa metry i tylko z przodu koło 10. 

Opublikowano

Popatrzcie na działki Raczki,w stronę Kuriank ,przy Kuriankach [okolice]  [suwalski] ,tam na tych tam ,,łąkach'',mogę iśc w zakład że właściciele nie znają położenia

Opublikowano
stempos1980 napisał:

1 minutę temu, superfarmer02 napisał:

💩🐕

Młody poniosło cię chyba 😁

ee tam

bratrolnika napisał:

7 minut temu, superfarmer02 napisał: 💩🐕 No i już masz przekichane

Panie, znowu dej Pan spokuj ledwo się z jednego wykurowalem a tu od nowa 🙇😭🤧

Opublikowano (edytowane)

Takie pytanie, jako że ta nakrętka trzymającą wałek mi nie trzyma, to gdzieś będę musiał to zrobić. No i przy okazji chciałem spytać - jak włączę pod siedzeniem wałek i koło kierownicy wajcha - rusza normalnie i chodzi, ale jak wyłączam wajcha przy kierownicy, to bez obciążenia nie staje. Np przy rozrzutniku stanie, bo jest duży opór na wałek, ale już w rozsiewaczu, opryskiwaczy nie staje, muszę pod siedzeniem wyłączyć. To kwestia czegoś w sprzęgle womu, np tarczek(choć to by chyba stawał włączony, jakby tarczki były zjechane?), czy przyczyną zupełnie nie tam leży? Bo tak kminie, że jak już będę tam się grzebał z ta nakrętka, to może by i tamto zrobił, jeśli przyczyną w tych okolicach leży. Zetor 8145

Edytowane przez daron64
Opublikowano
2 godziny temu, kizak napisał:

Popatrzcie na działki Raczki,w stronę Kuriank ,przy Kuriankach [okolice]  [suwalski] ,tam na tych tam ,,łąkach'',mogę iśc w zakład że właściciele nie znają położenia

Tam mieszka sporo "sinych nosów" im tam giepeesy nie potrzebne.

• Haha 1
Opublikowano

Oni sa jacys specyficzni. Moze ktos ich zna bardziej. Ale pamietam jak.kupili gratów od.jednego gościa bo im sie przydadzą i takie potrzebowali, a siewnik do tej pory sprzedają. Ciagniki... 934 mial tak zastapic c360/4011 do kosiarki, przetrzasarki i co? Poszedl do żyda. Kupili renówke z turem ale po co?jak mają nh. Jedyne co rozumiem ze kazdy chce na czyms zarobić, ale chociaz wiedzac ze bedą sprzedawac te ciagniki to chociaż mogliby pomalowac na normalny kolor(czytaj oryginalny) a nie opedzlowane wszystko na bialo,i jak to szpetnie wyglada.

Opublikowano
3 godziny temu, daron64 napisał:

😁 szkoda, że poblokowal dodawanie komentarzy

Screenshot_20210911-090725~2.png

Chociaż cenę podali. 

Jak wystawiały coś na tej grupie celebrytki z kalendarza, to nawet cen nie podały tylko wszystko priv i super stan

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v