Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6465 napisał:

🍌 po tych twoich wpisach to widzę że żona cię bardzo zaniedbuje.

Wszystko kojarzy ci się z jednym.

To nie tak, Tomek. Ja po prostu mam tyle testosteronu, że mógłbym kilka żon obskoczyć. 😉

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał:

To nie tak, Tomek. Ja po prostu mam tyle testosteronu, że mógłbym kilka żon obskoczyć. 😉

Chyba kasy, żeby kilka po zakupach obskoczyć

Opublikowano
1 godzinę temu, KlimekPL napisał:

Ja mam Ulefone Armor 9, bardzo pancerny telefon, wodo i pyloszczelny, ma kamerkę termowizyjną która dość precyzyjnie mierzy temperaturę, przydala mi sie chociażby do odnalezienia przegrzewającego się bezpiecznika w ciągniku.

Jednak mimo swojej pancernosci ma takie wady jak gorsza funkcjonalność i intuicyjność obsługi. Ogólnie soft ma jakiś taki biedniejszy od takiego Huawei p20 z którego byłem bardzo zadowolony ale nie wytrzymał trudów pracy na roli.

Zależy kto czego potrzebuje, mi był potrzebny wytrzymaly smartfon i taki kupiłem ale do użytku "niedzielnego" nie nadaje się.

Miałem niby pancerny smartfon. Teraz kupuje z mocną baterią, do tysiaka żeby żal nie było jak się zniszczy.

1 godzinę temu, Bananek napisał:

Lepszym rozwiązaniem byłoby mieć dwa telefony z jednym numerem niż dwa numery w jednym telefonie. Niestety jest to u nas niewykonalne w żadnej sieci. A szkoda bo do pracy w polu czy na podwórko miałbym zwykły pancerny z klawiaturą fizyczną, a dotykowy byłby bardziej "kosciołowy". 😉

O to to też o tym myślałam i szukałem info, ale jak mówisz - nie da się.

Opublikowano
daron64 napisał:

1 godzinę temu, KlimekPL napisał:

Ja mam Ulefone Armor 9, bardzo pancerny telefon, wodo i pyloszczelny, ma kamerkę termowizyjną która dość precyzyjnie mierzy temperaturę, przydala mi sie chociażby do odnalezienia przegrzewającego się bezpiecznika w ciągniku.

Jednak mimo swojej pancernosci ma takie wady jak gorsza funkcjonalność i intuicyjność obsługi. Ogólnie soft ma jakiś taki biedniejszy od takiego Huawei p20 z którego byłem bardzo zadowolony ale nie wytrzymał trudów pracy na roli.

Zależy kto czego potrzebuje, mi był potrzebny wytrzymaly smartfon i taki kupiłem ale do użytku "niedzielnego" nie nadaje się.

Miałem niby pancerny smartfon. Teraz kupuje z mocną baterią, do tysiaka żeby żal nie było jak się zniszczy.

Lepszym rozwiązaniem byłoby mieć dwa telefony z jednym numerem niż dwa numery w jednym telefonie. Niestety jest to u nas niewykonalne w żadnej sieci. A szkoda bo do pracy w polu czy na podwórko miałbym zwykły pancerny z klawiaturą fizyczną, a dotykowy byłby bardziej "kosciołowy". 😉

O to to też o tym myślałam i szukałem info, ale jak mówisz - nie da się.

paczka dzisiaj doszła. zostało tylko poskadac i zamocować.☺Mozna sobie zrobić przekierowanie na drugi numer. Ale tylko dzwonienie. U mnie w pracy tak robią zmianowi . Przekierowuja na służbowy jak sa w pracy.

• Thanks 1
Opublikowano
4 godziny temu, bratrolnika napisał:

Jestem w takiej samej sytuacji...

Jest nas 3... Mój Galaxy j6 się skończył, gniazdo od ładowarki nie łączyło a sama bateria 5-6godzin trzymała. Kupiłem redmi note 10, ale to wielki klamot :/

Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Dobry magnes neodymowy i wyciągnie wszystkie opiłki z głośnika

mam taki ale boje się ze zniszcze telefon jak bedę chciał go oderwać xD  po mojemu nie wolno zbliżać magnesu do ekranu, kiedyś postawiłem kolumnę przy telewizorze i zjebało kolory na ekranie - była plama rozbarwiona ale to dawno, elemis 21 cali

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Jest nas 3... Mój Galaxy j6 się skończył, gniazdo od ładowarki nie łączyło a sama bateria 5-6godzin trzymała. Kupiłem redmi note 10, ale to wielki klamot :/

Jedną ręką nie da się napisać smsa 

Opublikowano

Jak słyszę "zakupy z kobietą" to poziom testosteronu schodzi na minus.

A co dopiero z kilkoma 😱

no co Ty , w galeriach tyle towaru że oczopląsu można dostać 

Opublikowano

. Ja po prostu mam tyle testosteronu, . 😉

Wszystko mozliwe, tłumaczyło by to Twoją bujną czuprynę

@sumek666 bambaryło dej linka do Twojego obciążnika bo z telefonu nie mogę znaleźć

Opublikowano
6 minut temu, szymon09875 napisał:

Jest nas 3... Mój Galaxy j6 się skończył, gniazdo od ładowarki nie łączyło a sama bateria 5-6godzin trzymała. :/

Tzn mi służbowy Galaxy się nie popsuł, a jakby się popsuł to bym kolejny dostał, tylko że odgórną decyzją poblokowali we wszystkich telefonach połowę używanych funkcji

Taka polityka, dać telefony po 2tys.zł i zdowngradować je do poziomu telefonu za 99zł z Tesco😔 

Pierdziele, kupiłem budżetowy za 400zł, wsadziłem w niego kartę służbową i prywatną, a Galaxy niech gnije w szafce

4 minuty temu, pawel885 napisał:

mam taki ale boje się ze zniszcze telefon jak bedę chciał go oderwać xD  po mojemu nie wolno zbliżać magnesu do ekranu

Poprzedniego Krugera tak czyściłem każdego dnia, miał to do siebie że lubił opiłki. Przez cały okres użytkowania każdego dnia jak wracałem z garażu to robiłem mi odkurzanie magnesem. Telefon do tej pory działa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v