Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6465 napisał:

🍌 po tych twoich wpisach to widzę że żona cię bardzo zaniedbuje.

Wszystko kojarzy ci się z jednym.

To nie tak, Tomek. Ja po prostu mam tyle testosteronu, że mógłbym kilka żon obskoczyć. 😉

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał:

To nie tak, Tomek. Ja po prostu mam tyle testosteronu, że mógłbym kilka żon obskoczyć. 😉

Chyba kasy, żeby kilka po zakupach obskoczyć

Opublikowano
1 godzinę temu, KlimekPL napisał:

Ja mam Ulefone Armor 9, bardzo pancerny telefon, wodo i pyloszczelny, ma kamerkę termowizyjną która dość precyzyjnie mierzy temperaturę, przydala mi sie chociażby do odnalezienia przegrzewającego się bezpiecznika w ciągniku.

Jednak mimo swojej pancernosci ma takie wady jak gorsza funkcjonalność i intuicyjność obsługi. Ogólnie soft ma jakiś taki biedniejszy od takiego Huawei p20 z którego byłem bardzo zadowolony ale nie wytrzymał trudów pracy na roli.

Zależy kto czego potrzebuje, mi był potrzebny wytrzymaly smartfon i taki kupiłem ale do użytku "niedzielnego" nie nadaje się.

Miałem niby pancerny smartfon. Teraz kupuje z mocną baterią, do tysiaka żeby żal nie było jak się zniszczy.

1 godzinę temu, Bananek napisał:

Lepszym rozwiązaniem byłoby mieć dwa telefony z jednym numerem niż dwa numery w jednym telefonie. Niestety jest to u nas niewykonalne w żadnej sieci. A szkoda bo do pracy w polu czy na podwórko miałbym zwykły pancerny z klawiaturą fizyczną, a dotykowy byłby bardziej "kosciołowy". 😉

O to to też o tym myślałam i szukałem info, ale jak mówisz - nie da się.

Opublikowano
daron64 napisał:

1 godzinę temu, KlimekPL napisał:

Ja mam Ulefone Armor 9, bardzo pancerny telefon, wodo i pyloszczelny, ma kamerkę termowizyjną która dość precyzyjnie mierzy temperaturę, przydala mi sie chociażby do odnalezienia przegrzewającego się bezpiecznika w ciągniku.

Jednak mimo swojej pancernosci ma takie wady jak gorsza funkcjonalność i intuicyjność obsługi. Ogólnie soft ma jakiś taki biedniejszy od takiego Huawei p20 z którego byłem bardzo zadowolony ale nie wytrzymał trudów pracy na roli.

Zależy kto czego potrzebuje, mi był potrzebny wytrzymaly smartfon i taki kupiłem ale do użytku "niedzielnego" nie nadaje się.

Miałem niby pancerny smartfon. Teraz kupuje z mocną baterią, do tysiaka żeby żal nie było jak się zniszczy.

Lepszym rozwiązaniem byłoby mieć dwa telefony z jednym numerem niż dwa numery w jednym telefonie. Niestety jest to u nas niewykonalne w żadnej sieci. A szkoda bo do pracy w polu czy na podwórko miałbym zwykły pancerny z klawiaturą fizyczną, a dotykowy byłby bardziej "kosciołowy". 😉

O to to też o tym myślałam i szukałem info, ale jak mówisz - nie da się.

paczka dzisiaj doszła. zostało tylko poskadac i zamocować.☺Mozna sobie zrobić przekierowanie na drugi numer. Ale tylko dzwonienie. U mnie w pracy tak robią zmianowi . Przekierowuja na służbowy jak sa w pracy.

• Thanks 1
Opublikowano
4 godziny temu, bratrolnika napisał:

Jestem w takiej samej sytuacji...

Jest nas 3... Mój Galaxy j6 się skończył, gniazdo od ładowarki nie łączyło a sama bateria 5-6godzin trzymała. Kupiłem redmi note 10, ale to wielki klamot :/

Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Dobry magnes neodymowy i wyciągnie wszystkie opiłki z głośnika

mam taki ale boje się ze zniszcze telefon jak bedę chciał go oderwać xD  po mojemu nie wolno zbliżać magnesu do ekranu, kiedyś postawiłem kolumnę przy telewizorze i zjebało kolory na ekranie - była plama rozbarwiona ale to dawno, elemis 21 cali

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Jest nas 3... Mój Galaxy j6 się skończył, gniazdo od ładowarki nie łączyło a sama bateria 5-6godzin trzymała. Kupiłem redmi note 10, ale to wielki klamot :/

Jedną ręką nie da się napisać smsa 

Opublikowano

Jak słyszę "zakupy z kobietą" to poziom testosteronu schodzi na minus.

A co dopiero z kilkoma 😱

no co Ty , w galeriach tyle towaru że oczopląsu można dostać 

Opublikowano

. Ja po prostu mam tyle testosteronu, . 😉

Wszystko mozliwe, tłumaczyło by to Twoją bujną czuprynę

@sumek666 bambaryło dej linka do Twojego obciążnika bo z telefonu nie mogę znaleźć

Opublikowano
6 minut temu, szymon09875 napisał:

Jest nas 3... Mój Galaxy j6 się skończył, gniazdo od ładowarki nie łączyło a sama bateria 5-6godzin trzymała. :/

Tzn mi służbowy Galaxy się nie popsuł, a jakby się popsuł to bym kolejny dostał, tylko że odgórną decyzją poblokowali we wszystkich telefonach połowę używanych funkcji

Taka polityka, dać telefony po 2tys.zł i zdowngradować je do poziomu telefonu za 99zł z Tesco😔 

Pierdziele, kupiłem budżetowy za 400zł, wsadziłem w niego kartę służbową i prywatną, a Galaxy niech gnije w szafce

4 minuty temu, pawel885 napisał:

mam taki ale boje się ze zniszcze telefon jak bedę chciał go oderwać xD  po mojemu nie wolno zbliżać magnesu do ekranu

Poprzedniego Krugera tak czyściłem każdego dnia, miał to do siebie że lubił opiłki. Przez cały okres użytkowania każdego dnia jak wracałem z garażu to robiłem mi odkurzanie magnesem. Telefon do tej pory działa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v