Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
gregory81 napisał:

panie to już stare 😁😜 tera kto go wie co po łepetynie mu lata 🤦‍♂️😁

MF675ursus napisał:

Kolejna najlepsza, zarąbista i niezawodna "bestia" do sprzedania:

https://sprzedajemy.pl/ursus-1634-wersja-eksportowa-ksiaz-wielki-2-e30984-nr64669793

może forumowy poszukiwacz by się skusił 🤦‍♂️😁😎

Opublikowano (edytowane)

Mi najlepiej leżał w ręku 5.8", potem miałem 6.2 to już niewygodnie było i z moja parę razy rozmawiałem ze muszę sobie jakiś mniejszy kupić, to dostałem na urodziny 6.8" 😅 najgorzej na tej gospodarce j**anej żal kupić jakiś droższy tel

Edytowane przez daron64
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, daron64 napisał:

najgorzej na tej gospodarce j**anej żal kupić jakiś droższy tel

mi rok wytrzymuje tel , po miesiącu już ciężko się rozmawia przez opiłki i kurz

6 minut temu, Belaruss820 napisał:

Czego to teraz nie wymyślą. Nawet smartfony mają już nogi 😀

Chłopie za 10 lat będziesz miał w smartfonie spawarkę 200A, tak jak z tymi kosami - ewolucja pędzi do przodu - już masz 6 koni za 300zł tak samo spawarki coraz mniejsze i tańsze - widziałem ostatnio malutką  330A za 250zł na 230v xD

Edytowane przez pawel885
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, pawel885 napisał:

350zł, miałem też 10S 6/128 ale już poszedł 

Coś miałem napisać, ale zapomniałem 😅

13 minut temu, pawel885 napisał:

mi rok wytrzymuje tel , po miesiącu już ciężko się rozmawia przez opiłki i kurz

U mnie też. Tylko u mnie ekran najczęściej leci. Choć ostatni tel wytrzymal i cora go używa, ale obecny już ma pobity ekran, pomimo szkła. 

Edytowane przez daron64
Opublikowano

Mojej na urodziny kupiłem p20, to teraz chyba 3, albo 4lata będzie i chodzi lepiej niż mój nowy. No ale na jej tel za ubezpieczenie ekrany dałem nie dużo mniej niż kosztował mój telefon, także ten. No ale fakt, bardzo spoko telefony. 

Opublikowano
9 godzin temu, bratrolnika napisał:

wszystko jasne, silnik tak żłopie olej że nie wystarcza go na wycieki przy plecaku😂

Wyssał cały ze skrzyni przez sprzęgło 😁

2 godziny temu, MF675ursus napisał:

Kolejna najlepsza, zarąbista i niezawodna "bestia" do sprzedania:

https://sprzedajemy.pl/ursus-1634-wersja-eksportowa-ksiaz-wielki-2-e30984-nr64669793

Jakieś takie wąskie te opony jak na takiego byka

Opublikowano
53 minuty temu, daron64 napisał:

Mi najlepiej leżał w ręku 5.8", potem miałem 6.2 to już niewygodnie było i z moja parę razy rozmawiałem ze muszę sobie jakiś mniejszy kupić, to dostałem na urodziny 6.8" 😅 najgorzej na tej gospodarce j**anej żal kupić jakiś droższy tel

Ja mam Ulefone Armor 9, bardzo pancerny telefon, wodo i pyloszczelny, ma kamerkę termowizyjną która dość precyzyjnie mierzy temperaturę, przydala mi sie chociażby do odnalezienia przegrzewającego się bezpiecznika w ciągniku.

Jednak mimo swojej pancernosci ma takie wady jak gorsza funkcjonalność i intuicyjność obsługi. Ogólnie soft ma jakiś taki biedniejszy od takiego Huawei p20 z którego byłem bardzo zadowolony ale nie wytrzymał trudów pracy na roli.

Zależy kto czego potrzebuje, mi był potrzebny wytrzymaly smartfon i taki kupiłem ale do użytku "niedzielnego" nie nadaje się.

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

To jakiego masz teraz

Miałem Galaxy A 50 służbowy, przesiadłem się na prywatny budżetowy Kruger&Matz Live8

56 minut temu, pawel885 napisał:

mi rok wytrzymuje tel , po miesiącu już ciężko się rozmawia przez opiłki i kurz xD

Dobry magnes neodymowy i wyciągnie wszystkie opiłki z głośnika

15 minut temu, sladan napisał:

Wyssał cały ze skrzyni przez sprzęgło 😁

A jak, uszczelniacz na wale nie trzymał🤣

Opublikowano

Lepszym rozwiązaniem byłoby mieć dwa telefony z jednym numerem niż dwa numery w jednym telefonie. Niestety jest to u nas niewykonalne w żadnej sieci. A szkoda bo do pracy w polu czy na podwórko miałbym zwykły pancerny z klawiaturą fizyczną, a dotykowy byłby bardziej "kosciołowy". 😉

Opublikowano
3 godziny temu, marian7k napisał:

Jest prawdopodobnie zabezp. drutem obejrzyj tak około 7-8 cm od miejsca gdzie wychodzi tłoczysko.

Tez tak myslalem ale nie.....

3 godziny temu, jacor73 napisał:

A ta korbka to Ci nie trzyma czasami ? Jest tam chyba kołek i jego trzeba wybić i wtedy wszystko powinno iść do dołu.

Korbka nie trzyma,niby sruba puszcza ale ni chu..idzie wyrwać

3 godziny temu, bratrolnika napisał:

to jest stopka podporowa a nie tłok

@Baks00 jak nie naprawisz to znam gościa co ma fabrykę stopek podporowych😉

No dobrze niech bedzie poprawnie ale mi to dzis cale popoludnie zjadlo.

Temat ogarniety ale jak teraz sie zwali to mam Cie  na pamieci z ta fabryka👍

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v