Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 minuty temu, jacek3773 napisał:

Truć siebie i sąsiadów o parę groszy to chyba  ie warto

Też nie mam na to ochoty

22 minuty temu, soltys48 napisał:

A co pisałem?

Wiesz jak to jest - trzeba samemu spróbować

Opublikowano
1 godzinę temu, daron64 napisał:

wziąłem malutki kawałek, to tyle dymu i smrodu, że odpuszczam

A tam przesadzasz ... 😅 Ja kiedyś rozpaliłem ognisko i wrzuciłem wiadro kabli 😂 musiał byś widzieć te chmury czarnego dymu i to w środku dnia 😂😂 szybko to gasiłem żeby ktoś nie zgłosił że się pali 😅

Opublikowano
8 minut temu, jedrus2020 napisał:

ja slyszalem ze np kable samochodowe we wrzadku jak sie troche pogotuje to sie izolacja miekka robi i lekko sie obdziera.

Taki pomysł się pojawił dzisiaj, jutro pierwsze testy

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, przybyslawice5211 napisał:

pisałem o 600 ,nie on kutwa 600 kg metalu nie mama,pewnie z 300, jakby miał to prawie policzył jak za zwykły metal na złomie ,czyli nie drogo . A że w środku pewnie beton ,to wychodzi metal x 3  bez betonu i jeden grzyb👍 Jak nie ma komu go na zlom załadować ,to puści taniej , i ktoś z dziką rozkoszą ,sympatyczne krety na łące  ciapkiem będzie ścigał😐

Edytowane przez kizak
Opublikowano
daron64 napisał:

8 minut temu, jedrus2020 napisał:

ja slyszalem ze np kable samochodowe we wrzadku jak sie troche pogotuje to sie izolacja miekka robi i lekko sie obdziera.

Taki pomysł się pojawił dzisiaj, jutro pierwsze testy

albo to był olej silnikowy. Już teraz dobrze nie pamietam

Opublikowano

parenascie lat temu odcieli nas od cywilizacji- ukradli kable telefoniczne z paru slupow. nastepnie przywiezli pukacem pod moj dom i spalili na ognisku- moze 100 metrom od okien i nic nie widzialem,slyszalem czy czulem-tylko znalazlem przypadkiem slady po ognisku _da sie ?? wiatr musial byc w dobra strone a mgly takie ze swiata nie widac nawet w dzien.

Opublikowano
20 godzin temu, KlimekPL napisał:

O kurde taka by mi przypasowala idealnie ale wielka bolączka że bez papierów.

Papiery teraz to nie jest wielki problem. 2 dokładasz i masz papiery

Opublikowano
sladan napisał:

20 godzin temu, KlimekPL napisał:

O kurde taka by mi przypasowala idealnie ale wielka bolączka że bez papierów.

Papiery teraz to nie jest wielki problem. 2 dokładasz i masz papiery

foto doszło?

Opublikowano
7 godzin temu, daron64 napisał:

W sumie taki był plan. Dziś obskubalem kolejne 7kg. Zawsze to jest za co auto zalać :)

Jeszcze trochę poskubiesz to się uciuła na jakąś furę średniej klasy :)

Opublikowano
27 minut temu, gregory81 napisał:

Jeszcze trochę poskubiesz to się uciuła na jakąś furę średniej klasy :)

Miedzi już w sumie dużo nie zostało, Ke jeszcze amelinium trochę do odzysku jest

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v