Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, ZetorMisio napisał:

Ten przełącznik z tą pierwszą skrzynia by mnie interesował,a może masz gdzieś do niej dekiel żeby zamknąć i rączkę?....ale Ty nie chcesz się bawić w wysyłki 🤷

👇chyba nie ma dekli. A taka jedna część o regularnych kształtach mogę wysłać bez problemu. 

1 godzinę temu, migacz napisał:

chłopie wysyłaj. zgarniesz więcej siana. daj komus nawet kase za pakowanie i wio.

Dobra. Postaram się spiąć w sobie i popakowac. Co dam radę spakowac, to wrzucę tutaj

22 minuty temu, conny napisał:

To pierwsze to obudowa tulejki od podbieraka, starej przyczepy samozbierającej. Kiedyś dorabiałem, nie szło kupić

Chcesz? Na widoku 3 wisza

Edytowane przez daron64
  • Like 1
Opublikowano

Czy w fotelu grammera uleczalne jest skrzypienie? Fotel amortyzuje bardzo ładnie i jest bardzo wygodny ale skrzypi tak głośno że już mi głowa zaczyna puchnąć. Kolega zbierał dziś siano na łące 500 metrów ode mnie to mówił, że słyszał ten fotel jak talerzowałem na polu. Dziś rozkręciłem to, zajrzalem do środka i utopilem w smarze i oleju dosłownie wszystko co sie dało od sprężyn po prowadnice, zero efektu, nadal skrzypi. Czy jedyna opcja to zakup nowego fotela? Zwariować idzie

Opublikowano

U mnie już w 3 ciągnikach skrzypi. Nigdy nie na sprężynie, a zawsze na łączeniu śrubami/nitami płaskowników konstrukcyjnych. 

Wd40 pomaga u mnie.

Tylko to nie grammer.

Opublikowano

U mnie ciągnik ma 1500h jeszcze brak luzòw. Być może U ciebie już wszystko wyrobione 

A najpierw te miejsca solidnie wydmuchać z piachu i dopiero nasmarować?

Opublikowano

Więc muszę cały fotel wykręcić bo teraz tylko siedzisko zdjęte było i osłona gumowa ściągniętą i tak na szybkości robione. Będę próbował jak znajde czas a jak nie to trzeba wytrzymać do końca sezonu i dopiero wtedy, dzieki za podpowiedzi.

Opublikowano
11 godzin temu, daron64 napisał:

👇chyba nie ma dekli. A taka jedna część o regularnych kształtach mogę wysłać bez problemu. 

Dobra. Postaram się spiąć w sobie i popakowac. Co dam radę spakowac, to wrzucę tutaj

Chcesz? Na widoku 3 wisza

Może gdzieś Ci wpadnie w ręce dekiel od tego a może i rączka? Temat nie jest bardzo pilny, mogę poczekać.

Opublikowano
16 godzin temu, daron64 napisał:

A może spawarkę komuś? Ja na niej zaczynałem, także się nie wypowiem nic o niej, bo się nie znałem. Od tego samego wujka wzięta. Mówił, że elektroda 2.5 idzie. Zakres ma chyba do 120A. Ciężka. Też za stówkę bym oddał.

@6465

A co już w te tereny nie jeździsz? Zebrał byś zamówień, zgarnął prowizje i porozwozil ludziom :)

IMG_20210819_180626826_copy_650x1156.jpg

Która za 100 ? 

Tak widzę masz wszystko to może gdzieś w tych rupieciach wala się jakiś niepotrzebny  Zetor xx45 😊

Opublikowano
37 minut temu, Ursus932 napisał:

Która za 100 ? 

Tak widzę masz wszystko to może gdzieś w tych rupieciach wala się jakiś niepotrzebny  Zetor xx45 😊

Tam jest tylko jedna spawarka na zdjęciu. Czerwone to prostownik magnuma.

8145 jest, ale jeszcze nie na złom :)

Opublikowano
4 minuty temu, DANDYS napisał:

1200-1300kg coś takiego

Coś mało mi się wydaje 😉

Opublikowano
3 godziny temu, Ursus932 napisał:

Wszystko płynie, czasy się zmieniają ale ludzie ciągle tacy sami...😉

Opublikowano

To jest właśnie oszustwo, bo reklamują się w ramach ogłoszeń, a nie oferują w tej cenie towaru. Niech sobie wykupią reklamy swojego biednego serwisu aukcyjnego, a nie zaśmiecają serwisy ogłoszeniowe takimi pseudoogłoszeniami

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v