Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
SamaPrawda napisał:

Da radę taka pompka w aplikatorze do zakiszacza? Plan jest aby przejechać z zakiszaczem po pryzmie pomiędzy przyczepami, ile można z niej Max końcówek założyć? https://allegro.pl/oferta/pompka-pompa-do-paliwa-wody-oleju-12v-51mm-3m-25l-7973791536?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_mtrzcj_opony_pla_opony_i_felgi&ev_adgr=Narz%C4%99dzia+i+sprz%C4%99t+warsztatowy+-+Obs%C5%82uga+olej%C3%B3w,+paliw+i+smar%C3%B3w&gclid=Cj0KCQjwppSEBhCGARIsANIs4p7616mXAJt8vTC8pNGwnqWCvW_jmZ4jzjvesnJtsiTbFqCrS6lREaEaAodkEALw_wcB

https://allegro.pl/oferta/pompa-do-oleju-elektryczna-12v-pompka-weze-opask-10470742810 mam coś takiego na wale 5 dysz na lancy

krilan06 napisał:

17 minut temu, stempos1980 napisał:

Ciągnik za prawie 100 koła a zdjęcia robione kalkulatorem 😤🤯

nie każdy jest polonistą nie każdy ekonomistą i nie kazdy fotografem albo handlarzem

Opublikowano

Chciałbym wszystkich przeprosić i podziękować za poświęcony czas i że musieliście czytać wszytko co tu pisałem  B| 

Galeria już usunięta , nie wiem tylko czy załączniki kasować 🤔

Co złego to nie ja 😉 , Do widzenia 

Opublikowano
Ursus932 napisał:

Chciałbym wszystkich przeprosić i podziękować za poświęcony czas i że musieliście czytać wszytko co tu pisałem  B| 

nieee 😢

Opublikowano

@Ursus932 Pamiętaj, że normą jest ogół, a nie margines. To, że kilka osób miało do ciebie pretensje, nie oznacza, że wszystkim "przeszkadzałeś". Wiele osób autentycznie chciało czy nadal chce ci pomóc, ale to twoja decyzja i twój wybór

• Like 4
Opublikowano
6 minut temu, jahooo napisał:

@Ursus932 Pamiętaj, że normą jest ogół, a nie margines. To, że kilka osób miało do ciebie pretensje, nie oznacza, że wszystkim "przeszkadzałeś". Wiele osób autentycznie chciało czy nadal chce ci pomóc, ale to twoja decyzja i twój wybór

A o co ktoś miał mieć niby pretensje?

Opublikowano
33 minuty temu, Ursus932 napisał:

Weź nie rób se jaj i nigdzie nie odchodź, ja mam dla Ciebie duży Szacunek zwłaszcza że masz swoje zdanie w kwestii potrzebnego sprzętu a nie ogólnej mody.

Opublikowano

No dobrze zostaje 👍

43 minuty temu, DANDYS napisał:

aj pier**lisz,

😉

42 minuty temu, jahooo napisał:

Wiem , i dlatego  dziękuję i jestem wdzięczny za pomoc 

42 minuty temu, stempos1980 napisał:

Teraz to obraziłeś mnie na wskroś 😭

No sorki , każdy ma gorsze chwile 

Opublikowano (edytowane)

Nawet fajny jak na Ursusa, tyle że: turbo, daleko, szyberdach dorabiany, nie ma kompletu zaczepów, obciążników, przednie opony do wymiany, itp. itd...

Edytowane przez MF675ursus
  • Haha 2
Opublikowano

Pany mam takich kilka spraw.

1) do garażu pociągnięta instalacja - przy spawaniu magnumem snake 200 gdzies przy 3elektrodzie 4ce wywala mi zabezpieczenie (B20). Za słabe zabezpieczenie, czy coś spawarka pier**li?

2) do pomieszczenia ~30m² (~3.5mwysokosci) jakiej mocy lampy żeby w miarę coś można było tam robić? Nie chodzi mi o precyzyjna robotę, tylko żeby nie wk***ial jakiś półmrok. Liczę 2lampy a'la jarzeniówki ledowe. Tzn 2lampy, po dwie "laski" każda.

3) stoimy sobie z mechanikiem dzisiaj przy zetorku, a tu mi na głowę zaczyna śnieg padać..gdzieś pod eternitem mi podwiewa, no i chyba trzeba będzie myśleć za rok zmieniać poszycie. Na dach jednospadowy o małym nachyleniu lepiej blacha,czy eurofala? Z blachy chyba łatwiej ewentualny śnieg zejdzie? Ale jak że skraplaniem? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v