Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, radekz200 napisał:

Czy jedzie z nami M

czy jedzie z nami Sochaczew???? 😂😂😂😂😂

Ło kogo ci chodzi bo Jo na M a teraz jedziemy z Modern bend 

1640980325966745172736494280623.jpg

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, superfarmer02 napisał:

Psa mi stresują kurna jego mać 🙄

Kurła pszczoły i matki się zdenerwują- kto wie czy takie coś nie ma na nie wpływu🤔

Mogą poronić 😉

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

Bo psa to trzeba nauczyć ... Ja mogę strzelać ile chce a 3 psy se śpią ... Nawet ich to nie rusza 

A był taki pies ze jak strzelałem to przybiegał 

U mnie jeden mały to wychodzi na środek podwórka i szczęka w niebo a drugi 3 razy większy się boi i chowa w jakieś dziury lub wchodzi do cielaków i nic mu nie zrobisz 

Opublikowano
2 minuty temu, DANDYS napisał:

kurba kupiłem na straganie 2 wyrzutnie 120 zł jedna a w biedronce takie pizdryki male dalem cos kolo 80zł za 2 kurde jak to waliło mogłem kupić tych małych , za te 240 zł . eh 

młody u mamusi już , a pewnie już spi 

A jak tam mamusią? 

Opublikowano
13 minut temu, superfarmer02 napisał:

Sobie nie wyobrażasz jaka bym repremęde dostał jak bym nawet 2% kupił 🙆

Po cichaczu, za stodołą 

13 minut temu, radekz200 napisał:

Czy jedzie z nami M

czy jedzie z nami Sochaczew???? 😂😂😂😂😂

Screenshot_20211231-205039~2.png

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, kizak napisał:

Coś kręcisz ,na Augustów ,a szczególnie na Suwałki jeżdżę nawet za często i nigdy żadnego znaku nie widziałem ,ani takim czymś nie słyszałem . . Na Suwałki można jeszcze pociągnąć i spokojne 200 ,a na Augustów to kurna nic nie uwleczesz ,tocz to droga śmierci . Gdyby coś takiego było nawet i miesiąc to już by setki ludzi dziennie prawka potracili ,a o takim czymś absolutnie nie słychać  ,a na pewno ja już nie miał bym swojego . Jakieś 2 tygodnie wstecz byłem zatrzymany przez policję i poinformowali o zerze punktów na koncie ,tak że nie strasz .

Przeciez jak byk znaki staly ze odcinkowy pomiar prędkości jakos na wysokości orlenu po dwóch stronach niebieskie tabliczki, temu już na Suwałki zacząłem starą 8 jeździć bo tutaj tylko w jednym miejscu stoją, chyba że już zdjeli znaki ale wątpię 🤔 A z Augustowa fajnie się leci, chyba że jakiś debil na trzeciego wyprzedza, ale to zazwyczaj litwiny 😒

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Mnie też, a idzta do diabła

Ja wszystko rozumiem ale cieszyć się z tego, że idzie następny rok, znów się jest o rok starszy bo nikt nie młodnieje to coś dla mnie nie halo.

1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

received_1316552828806128.jpeg

Ciebie to samą swoją masą własną mógłbym przygnieść...

Edytowane przez Chłoporobotnik
  • Like 1
Opublikowano
5 minut temu, DANDYS napisał:

kurba kupiłem na straganie 2 wyrzutnie 120 zł jedna a w biedronce takie pizdryki male dalem cos kolo 80zł za 2 kurde jak to waliło mogłem kupić tych małych , za te 240 zł . eh 

młody u mamusi już , a pewnie już spi 

A trzeba było jechać to netto albo Dino ... Ehhhh 

Opublikowano
1 minutę temu, DANDYS napisał:

szykowali do stołu z swoją mamusią , siostrzyczka miała przyjechać, no i ten dekolt wyjebany...

znaczy się hiszpan był 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Ja wszystko rozumiem ale cieszyć się z tego, że idzie następny rok, znów się jest o rok starszy bo nikt nie młodnieje to coś dla mnie nie halo.

Ciebie to samą swoją masą własną mógł przygnieść...

Trzeba mniej jeść 

Opublikowano
kris91 napisał:

5 minut temu, kizak napisał:

Coś kręcisz ,na Augustów ,a szczególnie na Suwałki jeżdżę nawet za często i nigdy żadnego znaku nie widziałem ,ani takim czymś nie słyszałem . . Na Suwałki można jeszcze pociągnąć i spokojne 200 ,a na Augustów to kurna nic nie uwleczesz ,tocz to droga śmierci . Gdyby coś takiego było nawet i miesiąc to już by setki ludzi dziennie prawka potracili ,a o takim czymś absolutnie nie słychać  ,a na pewno ja już nie miał bym swojego . Jakieś 2 tygodnie wstecz byłem zatrzymany przez policję i poinformowali o zerze punktów na koncie ,tak że nie strasz .

Przeciez jak byk znaki staly ze odcinkowy pomiar prędkości jakos na wysokości orlenu po dwóch stronach niebieskie tabliczki, temu już na Suwałki zacząłem starą 8 jeździć bo tutaj tylko w jednym miejscu stoją, chyba że już zdjeli znaki ale wątpię 🤔 A z Augustowa fajnie się leci, chyba że jakiś debil na trzeciego wyprzedza, ale to zazwyczaj litwiny 😒

Starą szybciej i krócej jak nową.

Opublikowano

U mnie nauczyły  się koty przybiegać na ładowanie wiatrówki ,z początku podobało mi się to ,lecz jak coś zobaczylo kota to nici z ,,polowania '' ,tak że tego . Koty zobaczyły po kilku razach że po trzasku ładowania nic im nie  ,,kapnie'' i już nie przychodziły . 😁 Leży armata i rdzewieje 😐

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Po cichaczu, za stodołą 

Screenshot_20211231-205039~2.png

W domu to takich nisko procentowych trunków się nie pija

3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

received_1316552828806128.jpeg

Fajt 🤼‍♂️

2 minuty temu, Kallina86 napisał:

Nie obgryzaj paznokci... 

Jak tu to zauważyłaś 🙆

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v