Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, HF86 napisał:

nie pij sama, bo spać nie będziesz mogła. 

nawet spagetti dwie porcje zrobiłem. I teraz sam muszę zjeść bo się zmarnuje, i gruby przez to będę 😪😔

aj, jeszcze się nie poznaliśmy a już same niedomówienia i problemy 😪🤧

Zostaw na jutro.

Dobrze, że to tak na początku wyszło, a nie po kilku latach.

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

w farmerze 10 lat ten rozmiar co kolega pyta i lux 2tys mth i mało co zdarte nic nie pęka gorzej continental dostaje pod turem

Czyli cultor nie jest taki zły? Już nie mówię o Kabacie za 2000

Opublikowano
2 minuty temu, DANDYS napisał:

nie bardziej razem się pognaliśmy,była błahostka a wyszło dużo wincyj co nie chce myśleć o niej, tylko że synek jest i to najbardziej boli, bo taki cycek mój był, 😢a teraz ba weekend go widzę,

Wróci, tego chwastu pełno po rowach... A jak w przerwie od niej coś pukniesz na boku to też na plus 😉 tylko dziecioka szkoda 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, DANDYS napisał:

tylko jak cos sie nie ukaldaa to od razu papa , a nie takie schodzenie sie czy cos bo pozniej bardziej boli  niz na poczatku , 

Rozwód bierzesz Czy jak bo takie smęty dziś piszesz?

Opublikowano
13 minut temu, slawek74 napisał:

a paszowozu to u Ciebie nie było przypadkiem 🤔

Był na testach ale budy nie przejazdowe to i sensu nie było teraz krokodyl i taczka i naprzód 

Opublikowano
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Jak z Merylin poszalejesz... 

Trzeba by coś pomyśleć o spaniu, tak jakoś zeszło z tą kiełbachą. 

chłopie same miecho jesz ? bedziesz snorlaks jak ja kiedyś.

Opublikowano
19 minut temu, HF86 napisał:

jednak te święta trochę trzymają. 

ziomal jechał rowerem 4 promile i zpanikowal widząc policję ,że się połapać mogą że jest delikatnie tracony i się przewrócił ze strachu 🙉😂

To Ty z tamtych stron? Przed chwilą na fb to czytałam. Z taka zawartością krwi w alkoholu to może myślał, że jak będzie leżał a nie jechał, to nic mu nie zrobią.

Opublikowano
stempos1980 napisał:

Przed chwilą, Baks00 napisał:

Taa,jak bym był to bym za Tomaszów Lubelski nie jeździł na montaż

Z tych tańszych radialnych to tylko Taurus i Alliance zostaje

Jeszcze Maximo jest dosyć fajne, jak będę na przód kupował pomyślę nad Maximo

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

To jest toto co pszczoły ramki zaklejają? 

To co na zdjęciach. Łatwo odróżnić od wosku.

Przed chwilą, Uziu92 napisał:

Mi to nie przeszkadza, ile się mam turlać to będę, kobity nie mam to jej też to nie przeszkadza, a lubię, ja zieleniny nie jadam, ja nie królik.

propoleos1.png

propolis-zielony.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, Uziu92 napisał:

Daj przyjacielu ten przepis na odchudzanie. Nowy rok nowy ja. Aby do 90kg zejść, bo coś mnie organizm strajkuje ostatnio. 

Opublikowano
DANDYS napisał:

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Kurła alkoholem to Ty się nie wyleczysz z bezsenności. Lepszy dobry numer przed snem i śpisz jak dziecię 🙊

no własnie lecze ten ból ze juz nie ma z kim ten numer walnać ,  :P kurba setke walnelem i troche soplicy i taki odlot mam , jednak nie duzo mnie trzeba 

tylko z ,,jesionki,, nie pij....

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Kallina86 napisał:

To Ty z tamtych stron? Przed chwilą na fb to czytałam. Z taka zawartością krwi w alkoholu to może myślał, że jak będzie leżał a nie jechał, to nic mu nie zrobią.

no trochę tak. to moja wioska powiatowa.

Opublikowano
9 minut temu, DANDYS napisał:

no własnie lecze ten ból ze juz nie ma z kim ten numer walnać ,  :P kurba setke walnelem i troche soplicy i taki odlot mam , jednak nie duzo mnie trzeba 

I może ten Wojtek to kolega twój, mnie moi kumple też podkurwili z miesiąc  temu dwóch się odezwało powiedziałem im parę ujów i kutasow i dobra a trzeci sk***iel winowajca sąsiad ebany milczy nawet nie zadzwoni 

Tak to jest k**wa z kolegami, napiłbym się z tobą chętnie chłopie 

Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

tylko z ,,jesionki,, nie pij....

A czemu posmakuje brzoskwinki i wróci do żywych 🤣

Opublikowano
farmtrac8244 napisał:

2 minuty temu, slawek74 napisał:

w farmerze 10 lat ten rozmiar co kolega pyta i lux 2tys mth i mało co zdarte nic nie pęka gorzej continental dostaje pod turem

Czyli cultor nie jest taki zły? Już nie mówię o Kabacie za 2000

mam mitas tył i continental przód

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v