Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 godziny temu, stempos1980 napisał:

Kociołek w domu też odczuł minus na zewnątrz 

Tu jest wykres z 12 godzin ale od ponad doby cały czas jest na modulacji i lux 

IMG_20211226_064819.jpg

Co to? 😱

1 godzinę temu, Pafnucy napisał:

🤕🤫🙋‍♂️

Za duzo było ze śwagrem? 

Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

Za duzo było ze śwagrem?

w sam raz.

Opublikowano (edytowane)

Młode małżeństwo kupiło sobie dojarkę

Pewnego razu żona nie chciała męża, więc postanowił wykorzystać tą dojarkę. 

Minęło pół godziny, mąż wola żonę, ta przylatuje i oczom nie wieży. 

Chłop podłączony pod dojarkę prosi o jej wyłączenie, minęło trochę czasu żona czyta instrukcję. 

Przykro mi kochanie ale ta dojarka wyłącza się po wydojeniu 2000 litrów 

Edytowane przez Karol6130
Opublikowano
Bercik92 napisał:

Dzisiejsze świąteczne śniadanie... 😏 

IMG_20211226_081822.jpg

a boczek gdzie 🤔 śledzik pod pierzynką albo rybka po grecku 😊

bratrolnika napisał:

18 minut temu, akooo napisał:

Całego autoryteta żem stracił

Moze go odzyskasz jak walkę z @danielursus3p wygrasz, przecież pisałeś że go zozje...sz jak gnój na polu

dzisiaj to on walczy sam ze sobą 🤪😁

Opublikowano
10 minut temu, akooo napisał:

@danielursus3p Jak cie urazilem to przepraszam ja tam się nie chce z nikim bić bo nawet nie potrafię tego robić bo nie praktykowalem tego nigdy.

Opublikowano

Eee co wam powiem to wam powiem w ten świąteczny dzień ale wam powiem 😂 od kad na wiosnę zrobiłem w 60 tce górę to pali na dotyk od strzała przy -12 nawet nie mogę sprawdzic grzałki która tez została zamontowana 

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Karol6130 napisał:

LLU - 12 słoneczko ładnie świeci. 

No dobra, pora wyciągnąć węża z kieszeni 

IMG_20211226_084656.jpg

Kurła, jaki pikny😍 Taki wąż to mi się podoba a nie żywy, taki jak wnuczka Seniorów ma...

19 minut temu, akooo napisał:

@chloporobotnik ciebie tez przepraszam może moimi głupimi tekstami przykrość ci sprawilem.

Kto po pijaku nie szalał niech pierwszy kamieniem rzuci. Do spokojnego picia trzeba dojrzeć.

Słońce świeci, -11. Ojciec też ma chęć dziś jakiegoś mioda pitnego dziabnąć, kurła...

Edytowane przez Chłoporobotnik
  • Thanks 1
Opublikowano

1 godzinę temu, akooo napisał:

Ale niech to będzie lekcja dla wszystkich ze jak ktoś raz przekroczył granicę w spożywaniu % to niech do tego nie wraca bo raz ze się skompromituje a dwa może i jakich innych głupot narobić @chloporobotnik widzisz nie sporzywaj za dużo bo jak ja skończysz nawet nie wiesz kiedy granice przekroczysz. Ja za wszystkich przepraszam za to co wczoraj wypisywalem po pijaku i nie myślcie o mnie źle wczoraj pisałem głupoty ale to wszystko co wcześniej o Bogu to prawda i niech wczorajsza sytuacja na to nie rzutuje. Wrócę do domu to skasuje konto i chciałbym się z wami pożegnać i wszystkim wam życzyć wszystkiego dobrego i wielu łask Bożych.

Raz na jakiś czas trzeba się odstresować a święta są chyba dobrą okazją do tego. Tylko następnym razem oddaj telefon żonie.

I nie kasuj żadnego konta. Temat z nowym rokiem się zamknie, @Pafnucy otworzy nowy i rozejdzie się wszystko po kościach.

Opublikowano
1 godzinę temu, akooo napisał:

Ale niech to będzie lekcja dla wszystkich ze jak ktoś raz przekroczył granicę w spożywaniu % to niech do tego nie wraca bo raz ze się skompromituje a dwa może i jakich innych głupot narobić @chloporobotnik widzisz nie sporzywaj za dużo bo jak ja skończysz nawet nie wiesz kiedy granice przekroczysz. Ja za wszystkich przepraszam za to co wczoraj wypisywalem po pijaku i nie myślcie o mnie źle wczoraj pisałem głupoty ale to wszystko co wcześniej o Bogu to prawda i niech wczorajsza sytuacja na to nie rzutuje. Wrócę do domu to skasuje konto i chciałbym się z wami pożegnać i wszystkim wam życzyć wszystkiego dobrego i wielu łask Bożych.

Czyli wódka mój wróg leje ją w mordę a ona mnie o ziemię.

-14 

Opublikowano
25 minut temu, Karol6130 napisał:

LLU - 12 słoneczko ładnie świeci. 

No dobra, pora wyciągnąć węża z kieszeni 

IMG_20211226_084656.jpg

Boa dusiciel, 100% alkoholu ? 🙉

Opublikowano
15 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ale jak wrócisz pod nowym to jeszcze gorzej.

Zostań i już.

Wróci jako Mistrz brzoskwinki to i tak każdy będzie wiedział czyj to Nick.

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Moze go odzyskasz jak walkę z @danielursus3p wygrasz, przecież pisałeś że go zozje...sz jak gnój na polu

Daj już mu spokój. Morlaniaka będzie miał do końca życia 🙉

Opublikowano (edytowane)

Kończymy żartowaniem.

Edytowane przez robert55555
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v