Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
37 minut temu, Sylwekx25 napisał:

No właśnie mu o tym mówiłem chwilę wcześniej. Bajera gotowa a potem jakaś naleweczka na miodzie , i samo by poszło 😉

Tak to Ty mu nie doradzaj, napoi go i wykorzysta... Mnie też kobiety wykorzystywały, wiesz jak trudno z tym żyć 

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Słuchaj, ty jesteś specyficzny(sam to mówisz i nie jest to obraźliwe) ona jest specyficzna, to idealnie do siebie pasujecie. Moglibyście być razem, ale bez większych zobowiązań i każdy by robił co mu tam pasuje. Bez prób zmieniania nikogo. 

Nie jestem zainteresowany związkiem w typowym tego słowa znaczeniu. Po prostu najlepiej czas spędza mi się w samotności, kiedy nikt mnie nie kontroluje i nie ma o nic pretensji. A co mi po jej obecności skoro nic by to w moim życiu nie zmieniło?

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Tak to Ty mu nie doradzaj, napoi go i wykorzysta... Mnie też kobiety wykorzystywały, wiesz jak trudno z tym żyć 

On ma łeb mocny , ona jak nie pijąca to po kielonku jej zaszumi 😉

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Łe Pjoter Ty w tych ruskich badziajstwach się lubujesz. Chciałeś gdzieś tam jechać coś oglądać, to nie sztuka? 

Chór Aleksandrowa na nią nie działa, dostała swego czasu kilka "pamiętek" z koncertu. Jakby miała choć trochę oleju to by chociaż gdzieś to na wierzchu ustawiła a jak jej dałem to tak potem więcej tego nie widziałem.

1 minutę temu, akooo napisał:

@chloporobotnik a ładna jest ta dziewczyna?

Mała, drobna, szczupła, wyglądamy jak staniemy obok siebie co najmniej komicznie. 

A ty co guliwer jaki? Słuchaj z ta daj se spokoj jak tak mówisz ze nie jest zainteresowana to faktycznie ale nie zasypoj gruszek w popiele tylko innej szukaj. Sporo dziewczyn które tobie by odpowiadały w dobie internetu można znaleźć

Opublikowano
35 minut temu, Leszy napisał:

Tylko nie przesadzaj, bo jak nie wprawiona w te wiejskie wyroby to sprzątać trzeba będzie zamiast zaspokajać rządze. 

Wiesz jaka na drugi dzień wdzięczność za przytrzymanie włosów, namoczenie koszulki czy bluzy. Kiedyś u kumpla na osiemnastce się jedna schlala i zaczęła rzygać. Solenizant miał na nią chrapę ale po godzinie imprezy zezgonowal. Ta rzygała w kibel a jego brat ją obracał od tyłu a ta radośnie jeszcze jakąś piosenkę próbowała śpiewać. Po osiemnastce się bracia pogniewali na siebie. 😂 Kiedyś to było... 

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Nie jestem zainteresowany związkiem w typowym tego słowa znaczeniu. Po prostu najlepiej czas spędza mi się w samotności, kiedy nikt mnie nie kontroluje i nie ma o nic pretensji. A co mi po jej obecności skoro nic by to w moim życiu nie zmieniło?

A pomyśl, że jakbyś zachorował czy ona, to byście chodzili przy sobie, opiekowali się 👀

Opublikowano

Ta rzygała w kibel a jego brat ją obracał od tyłu a ta radośnie jeszcze jakąś piosenkę próbowała śpiewać.

Na harmonii trzeba było jej przygrać 🙊

• Haha 3
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, akooo napisał:

w dobie internetu można znaleźć

Na pewno nie na tej stronie co Ty podawałeś.

T byś znalazł ale jak nie chcesz to na innych szukaj. Może na FB na stronach o ogrodnictwie przecież tam pełno dziewczyn jest co się interesują ogrodem domem itp.

Opublikowano
Przed chwilą, Sylwekx25 napisał:

A jaką podawał ?

Katolicką. Ja nie chcę rozmodlonej panny, która przestrzega postów, nie da mięsa na obiad bo post...

Przed chwilą, kris91 napisał:

A pomyśl, że jakbyś zachorował czy ona, to byście chodzili przy sobie, opiekowali się 👀

To czysto hipotetyczne, może być a może nie. Ja już od 6 lat nie potrzebował opieki, 6 lat temu tylko miałem naciągnięte ścięgna w kolanie i o kulach deptałem przez 2 czy 3 tygodnie.

Opublikowano
11 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Chór Aleksandrowa na nią nie działa, dostała swego czasu kilka "pamiętek" z koncertu. Jakby miała choć trochę oleju to by chociaż gdzieś to na wierzchu ustawiła a jak jej dałem to tak potem więcej tego nie widziałem.

Mała, drobna, szczupła, wyglądamy jak staniemy obok siebie co najmniej komicznie. 

Dobra taka malutka, sztuczki można wykonywać różne 🤔

• Like 2
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

miałem naciągnięte ścięgna w kolanie i o kulach deptałem przez 2 czy 3 tygodnie.

I trzeba było pokulać do niej, może by pożałowała Ciebie 🙊

Opublikowano

Kurła coś mnie w mostku kłuje. Aby nie zawał jaki 🤔😬

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Katolicką. Ja nie chcę rozmodlonej panny, która przestrzega postów, nie da mięsa na obiad bo post...

Tam to dej se spokój... Chociaż znałem pannę która też bardzo "kościelna" a w tych rzeczach była tak obcykana ,że niejedna ateistka by jej pozazdrościła 🙊

Opublikowano

Dobra taka malutka, sztuczki można wykonywać różne 🤔

Ale siły to w niej nie ma, w zeszłym roku wyrwała dwie rządki buraków i umierała na drugi dzień wg słów Seniorki. Taka nie za bardzo do wiejskiego życia.

No nic, pora do puchaczy chyba iść🤔

Opublikowano

Kurła, powoli wracam do zdrowia. Ledwie opierdoliłem kebaba xl , choć smak jeszcze nie tento wcześniej. Kiedyś to brałem kebab chamburgera i czasem frytki🤭

Opublikowano
10 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Mi się wydaje, że dużo. Zaś nikt Cię nie namawia do małżeństwa. Wieczór i noc u niej, a dzień u siebie. Takie życie to i ty byś polubił. 

Opublikowano
8 minut temu, akooo napisał:

nie zasypoj gruszek w popiele

nie zasypiaj gruszek w popiele

2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Kurła coś mnie w mostku kłuje. Aby nie zawał jaki 🤔😬

• Haha 4
Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Kiedyś to brałem kebab chamburgera i czasem frytki🤭

To co to kurcza w wersji mini?

Opublikowano
12 minut temu, gregor1284 napisał:

Trzeba po tym brodę zapuścić, aby w lustro nie było potrzeby spoglądania..... 

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Ale siły to w niej nie ma, w zeszłym roku wyrwała dwie rządki buraków i umierała na drugi dzień wg słów Seniorki. Taka nie za bardzo do wiejskiego życia.

Ale to Ty masz ją podnosić, a nie ona Ciebie 🙉🙉 Ty nie patrz na nią przez pryzmat chomonta i pługa 🙈 Zapodaj tu zdjęcie, zaraz z kimś zeswatamy 🙊

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Kallina86 napisał:

nie zasypiaj gruszek w popiele

Az tak nie dramtyzuję, proszę się ze mnie nie śmiać. 😳

Opublikowano
Przed chwilą, leszek1000 napisał:

Ma jakiś profil ? 

Pewno ma na jakim tinderku. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v