Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, gregor1284 napisał:

Zatoki mnie bolą okrutnie, Mus się szykować do św. Piotra 

Zrób sobie taką miksturę.

Z młodej sosny narwij igieł, wrzuć to do gara, dodaj rumianku. Niech to się pogotuje. Taka miksturę zrob sobie inchalacje. Tylko nie poparz się. Najlepiej na wieczór przed spaniem. Powtórz to że dwa dni pokoleji. Uważaj po inchalacje nie przezieb zatok.

Edytowane przez robert55555
Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

Gdzie panie na saksofonie. Nie godzi się. Na trąbce ja mogę.

Ty to lepiej nie graj bo mogę podnieść się i wyjść 🙊

2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ty mnie nie strasz... Plony takie sobie, mają inni lepsze.

Ja nie straszę. Myślisz że nie ma dziwnych kobiet na tym świecie które mają takie zainteresowania jak Ty? Tzn nie to żebyś Ty był dziwny. 

Opublikowano

17 minut temu, gregor1284 napisał:

Zatoki mnie bolą okrutnie, Mus się szykować do św. Piotra 

Coś Cie ta lekarka słabo wyleczyła. Musisz złożyć reklamacje.

3 minuty temu, robert55555 napisał:

Z młodej sosny narwij igieł, wrzuć to do gara, dodaj rumianku. Taka miksturę zrob sobie inchalacje. Tylko nie poparz się. Najlepiej na wieczór przed spaniem. Powtórz to że dwa dni pokoleji. Uważaj po inchalacje nie przezieb zatok.

To prościej chyba czosnku zagotować i wdychać opary.

Opublikowano
4 minuty temu, robert55555 napisał:

Z młodej sosny narwij igieł, wrzuć to do gara, dodaj rumianku. Taka miksturę zrob sobie inchalacje. Tylko nie poparz się. Najlepiej na wieczór przed spaniem. Powtórz to że dwa dni pokoleji. Uważaj po inchalacje nie przezieb zatok.

Igieł? Mam coś z sosny ale to raczej do stosowania odśrodkowego 🤔

1 minutę temu, dsbh napisał:

Coś Cie ta lekarka słabo wyleczyła. Musisz złożyć reklamacje.

To prościej chyba czosnku zagotować i wdychać opary.

To efekt uboczny widocznie. 

Opublikowano
11 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Cisze Ci zagram nad grobem 😊

7 minut temu, Bananek napisał:

Zagram mu na harmonii pożegnalne tango 

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Tak, tak myślę. 

Są dziwne kobity. Znajoma owdowiała to zrobiła prawko c+e. Sprzedała krowy i maszyny, ziemię oddala w dzierżawę i jeździ po świecie. 0rzed chwilą wysyłała zdjęcia jak mandarynki szabruje 😂

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Bananek ma bęben 🙊

Ja też.

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Są dziwne kobity. Znajoma owdowiała to zrobiła prawko c+e. Sprzedała krowy i maszyny, ziemię oddala w dzierżawę i jeździ po świecie. 0rzed chwilą wysyłała zdjęcia jak mandarynki szabruje 😂

No może i są, ale mi się nie widzi życie z kimś, robienie kompromisów, zmiany itp itd.

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Ja też.

No może i są, ale mi się nie widzi życie z kimś, robienie kompromisów, zmiany itp itd.

W spadku ci merylin zapisze. Jak ona się weźmie za pszczelarzenie to hohoho. Żadna 0szczola się nie uchowa w okolicy 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Tak, tak myślę. 

Mam znajomą która jeździ w inposcie, tylko wygląda jak kobieta, a zainteresowania ma typowo męski nawet nigdy nie gotowała, ojciec mówi bym się za nią brał, ale to jest dla mnie kumpel a nie kobieta

Opublikowano
5 minut temu, MonteChristo napisał:

Mam znajomą która jeździ w inposcie, tylko wygląda jak kobieta, a zainteresowania ma typowo męski nawet nigdy nie gotowała, ojciec mówi bym się za nią brał, ale to jest dla mnie kumpel a nie kobieta

Razem będziecie jeździć na ryby 🤔 

Kurna ja się boję jednej pani kurier. Pochwaliłem ją jaka to ładna pani i jaki to dla mnie zaszczyt że to Pani do mnie przyjechała. A pasztet taki ze szkoda gada. Staje pod bramą podmal9wywuje się a merylin ja ogląda przez okno 😂 dzwoni po tym przygotowaniu dopiero żeby wyjść. Na szczęście na nr merylin, a moja jak to moja. "no idź idź bo ta pani to do Ciebie przyjechała" 

• Haha 4
Opublikowano
Sylwekx25 napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

Tenor tyż in B tak jak i trąbka 😀

A gdzież tam jeszcze na tenorowym grać.

Sylwekx25 napisał:

Dobra , to gramy w składzie Ty , Bananek i ja 😀 , jeszcze by się ktoś z bębnem przydał 🤔

2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Ja mam niezły bęben. 😉

Opublikowano
gregor1284 napisał:

5 minut temu, MonteChristo napisał:

Razem będziecie jeździć na ryby 🤔 

Kurna ja się boję jednej pani kurier. Pochwaliłem ją jaka to ładna pani i jaki to dla mnie zaszczyt że to Pani do mnie przyjechała. A pasztet taki ze szkoda gada. Staje pod bramą podmal9wywuje się a merylin ja ogląda przez okno 😂 dzwoni po tym przygotowaniu dopiero żeby wyjść. Na szczęście na nr merylin, a moja jak to moja. "no idź idź bo ta pani to do Ciebie przyjechała" 

Pokazywała mi wiadomości jakie dostaje od facetów to się można nieźle pośmiać jaką mogą mieć wyobraźnię i inwencję z tekstami na podryw od młodych chłopaków po starych dziadów, a propo ryb to nie moja bajka złowić i zjeść to rozumiem a tak to nie

Opublikowano
1 godzinę temu, kris91 napisał:

Palnikiem to może nie, bo smród na całą chałupę będzie, a jak za długo przytrzymam to aby tynku nie odparzyć 🙆‍♂️ Z plaskownikiem pokombinuje, to może jakoś się uporam 🤔

Spróbuj takim skrobakiem, a rusz może pójdzie.

https://allegro.pl/oferta/skrobak-uniwersalny-toco-pro-100-mm-schuller-11351325391?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_term=desc-yes&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_dio_narzedzia_pla_ss&ev_adgr=narzedzia&ev_campaign_id=14937753745&gclid=EAIaIQobChMI0Njw8-nl9AIVFs93Ch3Y1gKXEAQYBCABEgLmLPD_BwE

• Like 1
Opublikowano
Ursus932 napisał:

Grasz na harmonii chromatycznej? To raczej w parze ze stolarką nie idzie. 🤣

Sylwekx25 napisał:

No nic , trza ruszać doope i iśc nową umywalkę montować , kurła zachciało się remontów 😬

Będzie fotorelacja jak u Radka?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v