Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, slawek74 napisał:

dziabnij coś Piotruś 😁 jeszcze raz ,,głupiś,,

Po alkoholu to następuje ale radykalizacja poglądów.

Zresztą z Twoich ust to traktuję jako pozytyw. Jakby tak mi powiedział Gregor, o to bym się zastanowił ale Ty to...

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

a czy ja mówię że narzekam???

aż nie mogę się doczekać

i chłopak to jak chłopak, ale mała jak dorośnie to wtedy będę się miał, już to widzę

już zapomniałeś jak ci d*pę tutaj obrobił???

żenić się z obszarnika córką nie znaczy że hektary dostaniesz

trafiło mi się takich dwóch kiedyś jak samochód tankowałem, ja tankuję Golfa IV, podjechał jeden Passatem B6, drugi Audi A6 C6

ja leję do pełna, w passata wlał za 50zł, w Audi za 70

z rana, chyba koło 9 już byłem obrobiony

@Łolek tak mój piesio śpi

02072011151.jpg

20111107049.jpg

07052011021.jpg

Te, jakie obrobił? Ja sprawę przemilczałem. A czego Ty się domyślałeś to tylko kwestia tego co pod czapką nosisz. 

30 minut temu, Bananek napisał:

Nie chce który kataru? Dopłacę.

Przehandluj na biegunkę 😂

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

a czy ja mówię że narzekam???

aż nie mogę się doczekać

i chłopak to jak chłopak, ale mała jak dorośnie to wtedy będę się miał, już to widzę

już zapomniałeś jak ci d*pę tutaj obrobił???

żenić się z obszarnika córką nie znaczy że hektary dostaniesz

trafiło mi się takich dwóch kiedyś jak samochód tankowałem, ja tankuję Golfa IV, podjechał jeden Passatem B6, drugi Audi A6 C6

ja leję do pełna, w passata wlał za 50zł, w Audi za 70

z rana, chyba koło 9 już byłem obrobiony

@Łolek tak mój piesio śpi

02072011151.jpg

20111107049.jpg

07052011021.jpg

Już nie przesadzajmy 

Ale za to dużo pomógł po za forum

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

@bratrolnikafany on ten piesek ramblandor🙂

Prawie że blablador, staruszek już teraz jest, zdjęcia z przed ładnych paru lat

40 minut temu, Bananek napisał:

Mówią, ze pies obserwując upodabnia się do swojego właściciela. Nie chcę tu widzieć twoich fotek z poobiedniej drzemki. 😉 

Nie sypiam w dzień, nigdy 

Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

Prawie że blablador, staruszek już teraz jest, zdjęcia z przed ładnych paru lat

Mam w rodzinie co się psami zajmują hobbystycznie....

Nigdy bym nie wiedział ile krycie kosztuje z papierami😱

Opublikowano
39 minut temu, gregor1284 napisał:

E wy oba, jakie obrobił? Ja zacząłem pewien temat ale nie drążyłem dalej. My wiemy obaj o co chodziło a @bratrolnika myśli coś innego. 

Też już tu pisałem żeby zeszli z Piotera i nie drążyli pewnych kwestii 

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Też już tu pisałem żeby zeszli z Piotera i nie drążyli pewnych kwestii 

To nie o Pjotera chodzi, tylko o mnie. Ubzdurał sobie chłop coś we łbie i nowa historie zaczyna pisać 

Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

Paskudną pogoda. Dobrze, ze choć robota po dachem.

Łe tam idealna pogoda do aplikacji nawozów naturalnych, pomału się biorę za te pryzmy z zagajnikow 😂

14 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

To drugie zdanie to o kim piszesz? Że, Ty bajkopisarz?

Nie o Tobie, tylko o tym co tu jakieś zarzuty wobec mnie ma 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v