Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łukowski bamber bo i tyry ma. Się chłop dziwił że go nie znamy , bo jego to wszyscy znają 🤣

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Na dłuższą metę może nie mają 🤔 jak to powiedział jeden kolega stąd "jak kobieta po 30 i długo chłopa nie miała to albo marna jak listopadowa noc, albo po prostu j**nieta" 

Albo głowa zablokowana przeżyciami. Nie ma co ludzi szufladkować w ten sposób. 

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, danielursus3p napisał:

Pan z górki to kto to? Się domyślam ale pewny nie jestem. 🤔

Byłem dziś w pewnej pod łukowskiej wsi po przyczepę, zajezdzam na podworek do chłopa A tam 6 sztuk volvo euro 6, na podwórku bagno jak sk***ysyn, bysiory z każdego możliwego kąta wyglądały, chłop umorusany, traktory porozpierdalane o maszynach nie wspomnę. Cyrk na kółkach, braciak to się z godzinę z chłopa śmiał, biznesmen z gnojem na środku podwórka 🤣 brat się śmiał, że należało się gumofilce i deski przywieźć żeby przejść za stodole 🤣

@slawek74 nic nie mówiłeś że masz ciężarówki 🤔 to taki żarcik.

Edytowane przez 6465
  • Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Kurła trzeba drugi pokos kosić a nie ma kiedy 😱😱

Jak kurla drugi? Ty to dla bydła za karę dajesz 🤔

Opublikowano

Jeszcze się rok nie kończy, zdążyta 

3 minuty temu, danielursus3p napisał:

Łukowski bamber bo i tyry ma. Się chłop dziwił że go nie znamy , bo jego to wszyscy znają 🤣

Krzysztof jarzyna spod łukowa. 😂

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

@slawek74 nic nie mówiłeś że masz ciężarówki 🤔

I bagno 🙊

3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

A co u Was mówią o chłopie jeśli ma po 30 i nie miał kobity? Bo ciekawym co o mnie będą mówić🤔

To zazwyczaj równe chłopy są, ale i odstępstwa się trafiają 

Opublikowano
15 minut temu, danielursus3p napisał:

Pan z górki to kto to? Się domyślam ale pewny nie jestem. 🤔

Byłem dziś w pewnej pod łukowskiej wsi po przyczepę, zajezdzam na podworek do chłopa A tam 6 sztuk volvo euro 6, na podwórku bagno jak sk***ysyn, bysiory z każdego możliwego kąta wyglądały, chłop umorusany, traktory porozpierdalane o maszynach nie wspomnę. Cyrk na kółkach, braciak to się z godzinę z chłopa śmiał, biznesmen z gnojem na środku podwórka 🤣 brat się śmiał, że należało się gumofilce i deski przywieźć żeby przejść za stodole 🤣

A z błota w Plutyczach niektórzy się śmiali 🙆‍♂️

Widzieliście nagranie z targów w Bednarach, Kołodziejczak Pudę na stoisku KOWR  osaczył a ten się schował 😯

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Na dłuższą metę może nie mają 🤔 jak to powiedział jeden kolega stąd "jak kobieta po 30 i długo chłopa nie miała to albo marna jak listopadowa noc, albo po prostu j**nieta" 

Wiec,jeźeli jest z nimi wszystko ok,i na dluzsza mete nie maja tego czlonka-to moze byc tak ze na krotsza mete maja tyle czlonkow cos ty klusek w zyciu nie zjadl...

Opublikowano

O bagnie to mówił, osie od d 47 ma na sprzedaż 

1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Widzieliście nagranie z targów w Bednarach, Kołodziejczak Pudę na stoisku KOWR  osaczył a ten się schował 😯

Też bym uciekł 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Powiem tak. Z nim się spotkać nie chcą, a od "nas" ci tydzień ktoś u niego jest 😉

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A co u Was mówią o chłopie jeśli ma po 30 i nie miał kobity? Bo ciekawym co o mnie będą mówić🤔

Że temu to się żyje. A o kobiecie stara panna, przynajmniej ja tak mówię😂

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Te auta to syna czy tam synów, kupił im a oni się nie odwdzięczyli i zostawili że starego w tym bagnie. 

Czy to prawda to nie wiem, tak mówią 

A całkiem możliwe. Ale tak prawdę mówiąc w tamtych stronach to bambry jebuckie niektóre. Aż miło spojrzeć na obejścia 👍

Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał:

Wiec,jeźeli jest z nimi wszystko ok,i na dluzsza mete nie maja tego czlonka-to moze byc tak ze na krotsza mete maja tyle czlonkow cos ty klusek w zyciu nie zjadl...

Myślisz że oni tam w KGW to żyją wszyscy ze sobą na stałe? Tam cykliczne spotkania są 

https://www.facebook.com/groups/Maszynyrolnicze22/permalink/4503545656334515/?sale_post_id=4503545656334515&sfnsn=mo&ref=share

Patrzta jak Kokota pogięło. Musi pył z komorowa zaszkodził 

Opublikowano

Jeśli mowa o KGW to zajmuje się pozyskiwaniem środków dla tego typu instytucji, mogę pomóc 😉

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tam cykliczne spotkania są 

Ze takie???

Kowalski poszedł z żoną na imprezę, a tam okazało się że jest to seks grupowy - impreza swingersów. Zgasło światło .... mija 10 ... 15 ... 20 minut. W końcu Kowalski zapala światło i mówi:
- Stop, k*rwa, stop powiedziałem! Trzeba ustalić jakieś zasady, bo trzeci raz pod rząd robię loda

• Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

A jeden nawet ma samolot 

Ja to tamtych rejonów to nie znam zbytnio. Dziewczyny to ładne tam się przechadzały, nawet jakby chciał odjąć urody to nie można  ;)

Opublikowano
7 minut temu, GRZES1545 napisał:

Daj linka

Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Ja to tamtych rejonów to nie znam zbytnio. Dziewczyny to ładne tam się przechadzały, nawet jakby chciał odjąć urody to nie można  ;)

Było wysiadać i rwać, a prawda buty miały nie wyjściowy wygląd i zapach 🤣

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v