Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj u znajomego widziałem piwo three hearts( 3 serca) I były narysowane serduszka,puszka podobna do warki Strong7,5volta, jakieś zagramaniczne. @gregor1284 a łomżunię pijesz tak jak w reklamie powolutku gul gul gul? Perla mi się już przepiła bo mamy tego sporo. Pamiętam kumpel na.studiach z pod Włoszczowy to mówił że jak perła się pokaże w sklepie to.moment znika,a tak.to exporta więcej było ale to.nienta sama.perla,tak jak perła pils w zielonej butelce.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Ja exporta perły nie mogę bo to taki odpad.jak dla mnie. W brązowej butelce to wypije dwa i juz mnie bierze  ,tak jakbym wypił 4 warki albo leczy. W zielonej butelce to mógłbym wypić sporo. @sumek666 próbowalem miloslawa jak robiłem z kumplem testy i mi nie podchodził. Może dlatego że człowiek do perły przyzwyczajony. Namysłów też nie wchodził a ostatnio piłem i calkiem inne piwo. Teraz ze smakowymi trochę eksperymentuje jak nowy smak.sie pojawi. Oczywiście procentowe 

Edytowane przez Belaruss820
Edit
Opublikowano

Od środowej nocy dopiero teraz telefony działają prądu  jeszcze  nie ma  i nie wiadomo  kiedy bedzie bo słupy energetyczne połamane jak zapałki  kuku połamane zboża  leżą  no nie jest dobrze 

• Sad 6
Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Od środowej nocy dopiero teraz telefony działają prądu  jeszcze  nie ma  i nie wiadomo  kiedy bedzie bo słupy energetyczne połamane jak zapałki  kuku połamane zboża  leżą  no nie jest dobrze 

Łolek jprd , współczuję 

U nas prądu nadal brak od środy , choć szkód sporo ale nie takie jak u Ciebie 

Opublikowano (edytowane)

No narobilo trzody w centrum  

Część kuku sie podniesie to co jest roztrzaskane  to już  d*pa ale napewno kolba będzie  gorsza  u mnie  tylko żyto  uwalowane ale u ludzi jest gorzej 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano

Ten deszcz to o kant d*py rozbić. Miało o północy wlac kilkanaście litrów i nic. Od rana miało.padac i nic,gorąco. Ale chociaż dobrze bo dach przykryją cały i będzie z głowy. Znajomy już liczył że rajgrasu nie będzie kosił a tu musi kombajn doszykowac i w pole 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v