Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
HF86 napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

Może lico nie wyjściowe. 🤔

A ja to jakie?

Ujdzie w tłumie. 😉 Przy moim ryju to ty przystojny. 😂🤣😁

soltys48 napisał:

Idąc takim tokiem myślenia to z moją zarośniętą mordą nie powinienem między ludzi wychodzić

Niech wiedzą, ze i takie wybryki natury są. 😉 Co do tuczników to u nas rok, albo dwa lata wstecz taki swiateczny tucznik po 10 zł szedł bez narzekania.

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Słyszę jakieś cieluny ryczą pewno @Pafnucy zaspał

A żebyś wiedział... 

W nocy coś spać nie mogłem, a teraz.... 

Trza pędzić do cielaczków, bo sie zapłaczą.... 

Opublikowano
13 minut temu, Łolek napisał:

Adam jego strata wydaje mi się że nie ma powodu do wstydu

Ja naprawdę ludzki chłop jestem 

Kolejny pomysł na zwrócenie na siebie uwagi znalazł, nie karmcie trolla :D

1 minutę temu, Bananek napisał:

A Tobie na co inne ryło? Kobitę już masz i to nie pierwsza lepsza z łapanki 👍

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, gregor1284 napisał:

No miała ona, ale to jedno i to samo czy by pierdział u niej 

15633056440354.jpg

A to nie wygląda tak jak na obrazku poniżej🤔

10 godzin temu, radekz200 napisał:

A to ile byście chcieli? 😛

Max 21.

Kurła, kolejny dzień bez słońca, chmury i 5 stopni. Jakieś mrozy nadają, trzeba marchewki ze 3 worki nakupić.

1460312257_c6vjpz_600.jpg

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
35 minut temu, Bananek napisał:

Jak na elektryka przystało, masz wtyczkę zamiast nosa🤔

Opublikowano

Marzy mi się 2,5 zł, ale za 2,2 mogę już w hurcie sprzedać😉

Ogólnie sporo ofert w tym roku. Względem cen zbóż to łubin dno i kupa mułu

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Agrest napisał:

Na wiosnę się ruszy jak nawozy nie stanieją👍 

LRA 4⁰ j błotko się  robi, ciekawe jak w Plutyczach teraz🤔

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
Przed chwilą, GRZES1545 napisał:

Na wiosnę się ruszy jak nawozy nie stanieją👍

Prezes z RSP dostał oferty nasion- już dumają mniej kukurydzy a zamiast tego słonecznik, facelia i soi więcej. Mówię mu, że dla mnie taki obrót bardzo się podoba- ze względu na pszczoły.

• Like 1
Opublikowano

po 2 tys  to już ze 3 lata temu udało mi się sprzedawać,ale potem coraz taniej  ,bliżej 1,5 tys.

9 minut temu, Agrest napisał:

Opublikowano
9 godzin temu, Ursus932 napisał:

👍😊 😅

będziesz jeszcze coś sprzedawał tej zimy ?

Po co pytasz, i tak nie kupisz

1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Tylko zgrabiarke mogłem wziąć ,za późno wpadłem na pomysł 😉, bo przyczepy to trzeba umowę pisać już byś domyślił że to ja ...

A to w dowodzie masz wpisane zamiast imienia Ursus932???

50 minut temu, Pafnucy napisał:

A żebyś wiedział... 

W nocy coś spać nie mogłem, a teraz.... 

A ja pospałem, coś mnie wczoraj połamało, to mikstury od Szymka wypiłem, ale mi się spało, żona mnie tylko przekręcała żebym nie chrapał

• Haha 4
Opublikowano (edytowane)

No Kuhn rozładowany  wstawię zdjęcia jak go dopieszczę (jak będziecie chcieli, a jak nie to i tak wstawię) 

@PRIMOzałącznik ma dziś do ciebie dotrzeć czekam na opinie 

@Ursus932tak się robi zakupy ucz się 😉

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v