Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, superfarmer02 napisał:

no fajnie😕 na olx wprowadzili płatne ogłoszenia w kategorii bydło. ciekawe gdzie teraz się ogłaszać 🤔

z jednej strony lepiej - ostatnio namierzyłem handlarza co miał 21 stron ogłoszeń "byczki na sprzedaż" - trochę przegięcie

Opublikowano
1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

I znowu przyszedł czas pożegnań. 

Pogrążony w smutku Lolek informuje że opuścił go Bolek😥

mój wczoraj też miał zawał i niestety nie udało się odratować a do Suczki byliśmy mocno przywiązani :( 

1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

I znowu przyszedł czas pożegnań. 

Pogrążony w smutku Lolek informuje że opuścił go Bolek😥

mój wczoraj też miał zawał i niestety nie udało się odratować a do Suczki byliśmy mocno przywiązani :( 

• Sad 1
Opublikowano

Dlatego ze względu na bliskość drogi kota już dawno nie ma, psa też nie ma sensu, teraz wszystko na klucz zamknięte.

+32, duchota, choć lekki wiaterek trochę chłodzi.

Opublikowano
jahooo napisał:

2 godziny temu, superfarmer02 napisał:

no fajnie😕 na olx wprowadzili płatne ogłoszenia w kategorii bydło. ciekawe gdzie teraz się ogłaszać 🤔

z jednej strony lepiej - ostatnio namierzyłem handlarza co miał 21 stron ogłoszeń "byczki na sprzedaż" - trochę przegięcie

fakt będzie trochę "czyściej" ale jak jakiś starczy człowiek będzie chciał jakiegoś cieluna czy coś ogłosić to da se spokój bo będzie się bal albo nie będzie umiał. tam jest tyle reklam nawalonych a i tak im jeszcze mało. dodałem na sprzedajemy to przez pół dnia 5 wyświetleń😕

Opublikowano
5 minut temu, XTRO napisał:

Szkoda zwierzaka. 

Jak wygląda zawał u psa? Co się z nim dzieje? 

Opublikowano
15 minut temu, jarecki napisał:

noo     gorzej jakby dwa psy zostały i jedna suczka :D            mieszkając przy drodze krajowej nie przywiązuje się do psów i kotów . 

W tym roku narazie bez szczeniąt, nawet jeśli były nie było problemu żeby się rozeszły, zawsze ktoś wziął. 

W tamtym roku to było takie ssanie na psy że co miesiąc mogły by być małe, zwykłe kundle. 

2 minuty temu, XTRO napisał:

bardzo nie równy oddech, nie mogła normalnie oddechu złapać tylko tak na siłę. 

Pewnie wczorajsze słońce i temperatury się przyczyniły. 

Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

Kawka i odrobina czegoś z piwniczki do kawki

1624192091065130236879684946380.jpg

Co to Cola😁 w taki upał to z procentami nie ma co przesadzać żeby się nie zapalić 😁

Opublikowano
21 minut temu, superfarmer02 napisał:

fakt będzie trochę "czyściej" ale jak jakiś starczy człowiek będzie chciał jakiegoś cieluna czy coś ogłosić to da se spokój bo będzie się bal albo nie będzie umiał. tam jest tyle reklam nawalonych a i tak im jeszcze mało. dodałem na sprzedajemy to przez pół dnia 5 wyświetleń😕

bo inaczej liczą niż OLX

jest jeszcze FB z Marketplace i wiele innych miejsc

Opublikowano
16 minut temu, 6465 napisał:

Co to Cola😁 w taki upał to z procentami nie ma co przesadzać żeby się nie zapalić 😁

Tomku wsio można tylko z ostrożna po kościele jedna  do kawki druga i wieczorem trzecia oczywiście w odpowiedniej temperaturze  wiśniowka tak 55vol i temp ok10st uwierz miodzio

Opublikowano
39 minut temu, jahooo napisał:

Jest tam wogóle coś za darmo? Ostatnio dwa lata temu o tej porze wstawiłem pająka do siana w kategorii części to usunęli 5 razy ogłoszenie dopiero za 6 i zmianie treści

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v