Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, radekz200 napisał:

Fajna ale mogłaby mieć jakaś kabinę na takie mrozy 😂

Toć ma. Dach ze streczu, szyba z powietrza. Lepiej tak, bo jakby szyby zaparowały, a na pewno by zaparowały to by nic nie zrobił 

Opublikowano
galan99 napisał:

Nie będziecie jechać  Dieslem .

Zakaz wjazdu do centrum miasta aut z silnikiem Diesla? Projekt w fazie konsultacji .

W miastach powyżej 100 tys. mieszkańców mają być wytyczone strefy czystego transportu. Ministerstwo klimatu i środowiska chce, by powstały one jeszcze w 2021 roku" - czytamy na łamach "Dziennika Zachodniego".

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/zakaz-wjazdu-do-centrum-miasta-aut-z-silnikiem-typu-diesel-projekt-w-fazie/llsn8rz,79cfc278

bide w miastach będą mieli 😂

Opublikowano
2 minuty temu, mf362 napisał:

Takim sprzętem agrest dysponujesz?

Ano...

2 minuty temu, radekz200 napisał:

Włączasz nawiew i nie parują 😛

Płuca za słabe żeby non stop dmuchać

Opublikowano

No i chłodzona powietrzem to problem z przegrzaniem.

Ależ cudna słoneczno- mroźna pogoda.

Opublikowano

-13 rano na polach z 20 cm śniegu A ziemia nie zamarznięta. DBL 

Opublikowano
17 minut temu, Zapracowany napisał:

-13 rano na polach z 20 cm śniegu A ziemia nie zamarznięta. DBL 

I   kto ma   wyrośnięte   oziminy   może się  martwić  -,   u nas 3 cm.  

Opublikowano
53 minuty temu, jacus napisał:

juz mialem wstac i sprawdzic .. z tym sloncem to przesadziles troche,  chmur sporo -takich warstwowych-nie pamietam jak sie nazywaja.

https://eskarbonka.wosp.org.pl/75w1qd

Rano było więcej słońca, teraz chmurek sporo.

Śniegu mało co leży, może ze 4cm, wiatru nie ma, teraz -3.

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Toć ma. Dach ze streczu, szyba z powietrza. Lepiej tak, bo jakby szyby zaparowały, a na pewno by zaparowały to by nic nie zrobił 

Jak ona ma takie zalety to ty sobie w kudze taką zafunduj (młotkiem) 😉

• Haha 1
Opublikowano
5 godzin temu, Leszy napisał:

Co ma Unia do tego? Nasi decydenci wszystko by na Unię zwalili, a potem się okazuje, że mamy 10x więcej ograniczeń niż Niemcy, Szwecja czy Dania. 

No i to jest według mnie idiotyczne. Skoro jestestesmy w tej chujni to powinny chyba we wszystkich krajach "wspólnoty" obowiązywać takie same przepisy, obostrzenia... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v