Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, 6465 napisał:

A lpg jest? 

Ło matko to prawie tyle warte co mój łopel 

No niestety bez gazu. Ale zadbany, do kościoła można jeździć

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Może by jaka emkę kupił. 🤔

Jedyne emka na jaką nas stać to c330m 

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, 6465 napisał:

U nas kiedyś na takich mówili ormowce, gorszego sortu nie było. 

A teraz praworządny obywatel.  Afujj 

Będę milczał jak radziłeś 🤔

Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Łe tam e34m w granicach 40-50.prawilna emka, nie taka że znaczkiem 😎

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Mi jest potrzebne żeby w pole jeździć nie do kościoła.  A ci m-ki to Grzesiek ma rację.  Tylko c330.  Bo nawet na  M-72 mnie nie stać🙁

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

Mi jest potrzebne żeby w pole jeździć nie do kościoła. 

No to szkoda że dwa dni wcześniej nie powiedziałeś, na takie dojebanie to ta Fabia za 1300zł była idealna, w dodatku z gazem

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

seria 4 bmw jest nawet fajna zarówno ta w 3 dzwiowa jak i sedan a reszta to już tak popularna że prawie jak passat , w sąsiedniej miejscowosci na wekend wynajeli audi  i wyjechali pod tira ogólnie tragedia rodzinna 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
14 minut temu, jarecki napisał:

seria 4 bmw jest nawet fajna zarówno ta w 3 dzwiowa jak i sedan a reszta to już tak popularna że prawie jak passat , w sąsiedniej miejscowosci na wekend wynajeli audi  i wyjechali pod tira ogólnie tragedia rodzinna 

Stara seria 6 i stara seria 8.teraz te auta to wszystkie takie bezpłciowe 

7 minut temu, bratrolnika napisał:

Dla córki;)

Teraz chyba nie bardzo z tym wynajmem i tak mam zagwozdkę. Czy lepiej sprzedać mieszkanie a kupić ziemię 🤔 żeby to bliżej to bym jakie Ukrainki ze dwie ogarnął i niech mieszkają 🤔

Opublikowano (edytowane)

kolegi szwagier miał 8  niby fajna ale  spalała 30 litrów na setke  kilka razy jezdziłem na fotelu pasażęra  , jakoś jej wygląd mie nie powalał z 15 lat temu to było .                      ja bym postawił na wynajem mieszkania 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
3 minuty temu, jarecki napisał:

kolegi szwagier miał 8  niby fajna ale  spalała 30 litrów na setke  kilka razy jezdziłem na fotelu pasażęra  , jakoś jej wygląd mie nie powalał z 15 lat temu to było .                      ja bym postawił na wynajem mieszkania 

My takie audi v8 kiedyś za gnoja ogarnęliśmy to palilo chyba 28gazu 

Wy han

dlowaliśmy to za grand cheeroki, które potem wyhandlowalismy za safranke, a safranke na e34 🤣

image.png

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał:

Żeby było mniej robala i wirusa i typ mróz to załatwia i zdrowsze rośliny mniej na roślinach sadowniczych mączniak i typ .

Wierzysz w to, że będzie mniej zarazków, robali i innych? Bo ja nie. Zresztą u Ciebie wszystko zawsze odwrotnie niż u innych to możliwe.

0 stopni, przestało sypać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v