Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Franek__Dolas napisał:

W przyszłym tygodniu obniżki byka.

Z okazji ? 

45 minut temu, EmilPlayP napisał:

Panowie jakie prognozy na ten tydzień? W tym tygodniu planuje poważyć kilka ogonów i odjazd za 3 tyg

Tak gdzieś z niecały miesiąc skupu został na ten rok, ciekawe co wykombinują na koniec roku 

Opublikowano

ubojnie trochę tymi krowami muszą się zająć. A i żeby doładować magazyny to z dwie obniżki po 10 gr w tygodniu zrobią i fala ruszy. czysta psychologia 😉

Opublikowano

jak za 3 sztuki to uj tam jak takie w miarę. 

ja chyba po jakiś importowany towar wyskocze. bo i na olx to się chyba w futryne yebli. dziś cielak w kolorze bliżej nie określony brąz, świadectwa inseminacji brak 3 tygodnie niby ale jakoś nie wyglądał 1500😱

Opublikowano

Na OLX to fakt jak jakiś ładniejszy cielak w normalnych pieniądzach to 10 min i już zarezerwowany, trzeba non stop siedzieć żeby coś trafić.

Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

jak za 3 sztuki to uj tam jak takie w miarę. 

ja chyba po jakiś importowany towar wyskocze. bo i na olx to się chyba w futryne yebli. dziś cielak w kolorze bliżej nie określony brąz, świadectwa inseminacji brak 3 tygodnie niby ale jakoś nie wyglądał 1500😱

Jeden wyjazd na zakupy do Francji i do końca życia cielaków nie szukasz 😅

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Cybulek17 napisał:

Jeden wyjazd na zakupy do Francji i do końca życia cielaków nie szukasz 😅

Poszedłbyś w mamki? Teraz śpisz spokojnie a później pilnowanie interesu, chyba nie wierzysz że same chempiony wypadają z jałówek i krów spod ogona

Opublikowano
wojak1986 napisał:

KRZEMPOL Wyszogród błąkali się po okolicy. Ktoś tam sprzedawał?

U mnie w okolicy sporo biorą i nie narzekają na nich. Ode mnie też kilka sztuk brali i na razie ok.

Opublikowano
5 minut temu, wojak1986 napisał:

Poszedłbyś w mamki? Teraz śpisz spokojnie a później pilnowanie interesu, chyba nie wierzysz że same chempiony wypadają z jałówek i krów spod ogona

Można powiedzieć, że piszę pół żartem pół serio . Z tym spaniem spokojnie to też jest różnie, wiadomo wszystko ma wady i zalety.  Aleee tak się zastanawiam skąd za 10 lat kupimy cielaka ? Kto mi odpowiedzie na to pytanie 

Jak jest dużo wolnego po sezonie to głupie pomysły przychodzą 🤣

Opublikowano
misiekk45 napisał:

wojak1986 napisał:

KRZEMPOL Wyszogród błąkali się po okolicy. Ktoś tam sprzedawał?

U mnie w okolicy sporo biorą i nie narzekają na nich. Ode mnie też kilka sztuk brali i na razie ok.

ważysz czy wierzysz ich wadze?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v