Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Muszę zacząć pisać złotówkę  mniej 😁

2 minuty temu, soltys48 napisał:

Dostałem tyle ile chciałem,pisałem tu że jak dostanę tyle ile @ab23od wuja to sprzedam, dostałem bez targu to i sprzedałem. Może już jutro Rysiek będzie mógł je kupić w Lidlu 🤭

• Haha 1
Opublikowano
soltys48 napisał:

Pierwszy raz od niepamiętnych czasów jestem zadowolony ze sprzedaży bydła I pierwszy raz w życiu wziąłem za byka ponad 8tys brutto

I życzmy sobie żeby to się już stało normą...

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, soltys48 napisał:

@BananekTe co tu wstawiałem zdjęcia to po 8.5, jednego HF(ale takiego MOJEGO)po 8 i jałówki ładne tłuste ale niezbyt duze po 7.5

Ceny netto

To ile ich było wszystkiego sztuk?

Edytowane przez wojak1986
Poprawka
Opublikowano

Chłopaki chyba dałem ciała .Dzwonię do swego odbiorcy z pytaniem po ile da mi za byki ,on odpowiada że ile by mi nie dał to będę chciał więcej .Pyta po ile chcę ja mówię że 13,6 zł a on mówi że jutro z rana załadunek.Pewnie można było więcej wyrwać ?

Opublikowano (edytowane)

Tak jak myślałem .Zadzwonię i powiem że chce tyle ile Jarek dostaje ,jak nie to oddam przez jarka. 

Jeden z tych które jadą kupiony na początku grudnia  urodzony luty 2019 r,właściciel przyznał że słabo żre (sąsiad pochwalił) Wet młody nic nie miał na uroki sąsiadów .Został odrobaczony i dostał witaminy ,ale z apetytem dalej problem ,ma długie okresy kiedy tylko obserwuję jak mu koledzy paszę wyżerają Na wadze 515 kg klasowo naciągane U zobaczymy ile będzie miał mięska

IMG_20210331_090728_9.jpg

Edytowane przez marijusz
  • Haha 1
Opublikowano
12 godzin temu, soltys48 napisał:

Pierwszy raz od niepamiętnych czasów jestem zadowolony ze sprzedaży bydła I pierwszy raz w życiu wziąłem za byka ponad 8tys brutto

To mówisz że już morda się śmieje.... 🤔

Opublikowano
soltys48 napisał:

U mnie nie dużo mniej wyszedł:) Wyszedł trochę gorzej na żywo jak dostał @ab23 ale jakby tak wychodziły byłoby super;)

Opublikowano
6 godzin temu, marijusz napisał:

Tak jak myślałem .Zadzwonię i powiem że chce tyle ile Jarek dostaje ,jak nie to oddam przez jarka. 

Jeden z tych które jadą kupiony na początku grudnia  urodzony luty 2019 r,właściciel przyznał że słabo żre (sąsiad pochwalił) Wet młody nic nie miał na uroki sąsiadów .Został odrobaczony i dostał witaminy ,ale z apetytem dalej problem ,ma długie okresy kiedy tylko obserwuję jak mu koledzy paszę wyżerają Na wadze 515 kg klasowo naciągane U zobaczymy ile będzie miał mięska

IMG_20210331_090728_9.jpg

Skarpeta nie pomogła, albo zdrowaśka od tyłu :) 

Ze 270 da ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v