Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, kris148a napisał:

Sołtys 48 do tych co jak pytałem to odpisałeś że nie wypowiesz się, pisałem Ci na priv ale nie odpisałeś, a dla innych to nie tajemnica - firma Slaby

Musiała być skrzynka zapchana, zawsze odpisuje 

Napisz proszę jeszcze gdzie ważyłeś

• Like 1
Opublikowano

Waga ich, ale jak więcej sztuk to jedziemy na ogólną, wydaje mi się że więcej nie mógł ważyć, jeszcze nie dorobiłem się wagi swojej, może ktoś poleci coś z tych elektronicznych na aledrogo.

Opublikowano (edytowane)
Dnia 23.02.2021 o 11:38, Ursus932 napisał:

Nawet Rakow sam wydzwania 😉 

rychło wczas się obudzili , ceny chociaż mają normalne ?

Edytowane przez bluecows1
Opublikowano
7 minut temu, wysoki1122 napisał:

Ja też poszukuje wagi najlepiej lubelskie jak ktoś coś ma to pisać

@soltys48 to taka do 1000 kg i ile cenią ?

Za 1500 kupisz a może i taniej 

Waga w cenie 200kg żywca sami policzcie czy warto

• Like 1
Opublikowano

To tak ale dla mnie nie potrzebna była legalizacja, wystarczy że wiem ile waży byk jak coś się nie zgadza to nie sprzedaje i tyle.

Opublikowano

No niby tak, mnie to trochę przeraża to ważenie bo niektóre sztuki to takie warjaty.

Myślałem już żeby kupić taki zestaw https://allegro.pl/oferta/kompletny-zestaw-do-budowy-wagi-10175177283?utm_medium=app_share&utm_source=facebook I sobie zbudować wagę

A może ktoś ma namiar na aliexpres na taki zestaw, pewno było by dużo taniej?

Opublikowano

Też nad takim myślałem jeszcze taniej by wyszło ale jednak kupiłem gotowa platformę i tylko wygrodzenia wyspawalem bo dużo szybciej mi wyszło.

Opublikowano

Na takiego, żeby handlarzowi mordę zamknąć jak powiesz, że bierzemy z mojej wagi. On i tak znajdzie wytłumaczenie, że ta legalizacja to ściema, tylko jego waga ma wiarygodną legalizację w postaci elektronicznych "ulepszeń"

1 godzinę temu, emil9828 napisał:

A na jakiego grzyba wam ta legalizacja?

• Like 1
Opublikowano

Bo tu jest taka zasada jak teraz nie ma bydła to i zważy na twojej, a jak full to głuchy telefon, paliwa zabrakło i zostaje jeden może dwóch kupujących i taki wybór. Tutaj z forum to ci mądrzy to oddają przez znajomych co mają wejścia w ubojni albo partię duże to ważą na ogólnej i też cuda mogą się dziać...

Opublikowano
3 godziny temu, wysoki1122 napisał:

Ja też poszukuje wagi najlepiej lubelskie jak ktoś coś ma to pisać

@soltys48 to taka do 1000 kg i ile cenią ?

Mam wagę daj na priv WhatsApp lub messenger to ci zdjęcia wysle 

Lubelskie Łuków 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v