Case 956xl czy Ursus 1224 ?
Przez
Alchemik, w Jaki ciągnik wybrać ?
-
Podobna zawartość
-
Przez alex0937
Witam,mam okazje kupic fajnego steyra 8130,o mocy 130 koni z 1992 roku,wiecie moze jak z czesciami do niego ? i jak cos sie stanie to gdzie szukac pomocy ? i jak z awaryjnoscia tych ciagnikow ?
-
Przez adam92
Witam szukam ciągnika na 20ha w pieniądzach do 65 tys o mocy od 90 do max 120 co byście polecili rozglądam się nad Deutz fahre Agrotron 6.00 albo MF 6150. 6160 czy może jakiś inny byście polecili najmniej awaryjny i w miarę tani w serwisie odrazu mówię że nie szukam ciągnika w typie Belarus czy zetory chce coś wygodniejszego lecz nie zależy mi na rewersie hydraulicznym. Ciągnik ma posłużyć okolo 5 lat jako główny a później chce kupić nowy na prow bo teraz złożyłem wniosek na młodego rolnika na maszyny dziękuje z wszystkie odpowiedzi
-
Przez SylwekDrąg
Witam jaki ciągnik polecacie na 5 ha łąk głównie koszenie i zbieranie na razie mam c330 i c360 ale mam zamiar sprzedać c360 i w zamian coś kupić koniecznie musi mieć przedni napęd bardzo mi się podoba John Deere 2850 ale nie wiem czy to dobry wybór, a wy co polecacie?
-
Przez Ryszard70
Witam Panowie,
szukać głównego ciągnika do swojego gospodarstwa. Ciągnik będzie zabrany na modernizacje, agencja przyznała mi max 136,5KM.
Pod uwagę biorę te 3, ale który byłby najlepszy waszym zdaniem? Jakieś plusy i minusy
-
Przez szefuncio
Bedzie to główny ciągnik pracował na ok 40 ha. pługi 4 kv zagonowe , kosiarka 3.5m, agregat agro masz 4.2m, tuz i ornego po 20ha, ładowacz czołowy fabryczny,
jd 6120m Nowy ze ścięta
wyposażenie: skrzynia 24/24, mieka os, opony 600 z tyłu i 520, cena ok 330 netto z turem sterowany na linki,3 pary wyjść
Valtra G nowa seria
skrzynia dyna 6, mieka os, przedni Tuz, TUR sterowany elektrohydr dodatkowo z waga, mieka kabina, 3 pary wyjść
opony 600 i 420 cena 325zł netto
-