Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O kurła ten cebulak to niezły as 😂 po mojemu ta od pieczarek jest zbyt pewna siebie i tak jak mówi, niezależna. Chłopy się boją takich kobiet, skończy się tak jak u Madzi kartoflanki, żaden nie sprosta... 

Mnie dzisiaj u kobity zaatakowali żeby się decydować i dawać na zapowiedzi albo się "uspokoić bo żyjemy ze sobą jak małżeństwo i wstyd, nie pasuje tak " 🙆 trzeba było się ewakuować 😂. Ale przynajmniej wiem na czym stoimy, kobita pojechała po ojczulku, że za wcześnie na takie decyzje. 👍 

Opublikowano

Nie ma brzydkich kobiet każda ma coś w sobie. Podobnie jest z facetami. @Cebulij Ja mam zakola i żonę znalazłem. Kiedyś miałem kompleks na tym punkcie ale zmadrzalem żona mówi ze jej się podobam 😆😆😆

Opublikowano
pedro2 napisał:

O kurła ten cebulak to niezły as 😂 po mojemu ta od pieczarek jest zbyt pewna siebie i tak jak mówi, niezależna. Chłopy się boją takich kobiet, skończy się tak jak u Madzi kartoflanki, żaden nie sprosta... 

Mnie dzisiaj u kobity zaatakowali żeby się decydować i dawać na zapowiedzi albo się "uspokoić bo żyjemy ze sobą jak małżeństwo i wstyd, nie pasuje tak " 🙆 trzeba było się ewakuować 😂. Ale przynajmniej wiem na czym stoimy, kobita pojechała po ojczulku, że za wcześnie na takie decyzje. 👍 

No i dobrze ci powiedzieli.

Opublikowano
13 minut temu, akooo napisał:

Nie ma brzydkich kobiet każda ma coś w sobie. Podobnie jest z facetami. @Cebulij Ja mam zakola i żonę znalazłem. Kiedyś miałem kompleks na tym punkcie ale zmadrzalem żona mówi ze jej się podobam 😆😆😆

Zakola to są od czego innego. Jak miałeś duże to nic dziwnego że kobiety chciałby spróbować . 

• Haha 2
Opublikowano

wszyscy się blondynki uczepili, a może ona jest na "tym" etapie, że chce poza pracą czegoś więcej.

Chociaż bardziej obstawiam , że jakiś zakład przegrała, i trzeba było się zgłosić.

Opublikowano (edytowane)

Nam obojgu nie spieszno do ślubu. Jeszcze roku nie ma jak jesteśmy ze sobą, a o takich sprawach raczej nikt postronny decydował nie będzie. No, ale zaindyczył się chłop na poważnie. Mniejszy wstyd by był jak rozwód po roku? Ja mam wywalone co ludzie myślą i gadają, najwięcej pieprzą tacy co mają swoje za uszami i w niedzielę w pierwszej ławce rączki składają... Zapomniał wół jak cielęciem był...

Edytowane przez pedro2
Opublikowano
9 godzin temu, pedro2 napisał:

Nam obojgu nie spieszno do ślubu. Jeszcze roku nie ma jak jesteśmy ze sobą, a o takich sprawach raczej nikt postronny decydował nie będzie. No, ale zaindyczył się chłop na poważnie. Mniejszy wstyd by był jak rozwód po roku? Ja mam wywalone co ludzie myślą i gadają, najwięcej pieprzą tacy co mają swoje za uszami i w niedzielę w pierwszej ławce rączki składają... Zapomniał wół jak cielęciem był...

Ludzie starszej daty tacy ale masz racje rok to za krótko,chcą cię złapać.

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, pedro2 napisał:

Co za wcześnie , znam osoby co po trzech miesiącach znajomości staneli na ślubnym kobiercu i nie było wpadki , są już kilka lat i widać że szczęśliwi .

Drugi przykład siostry koleżankąma po pół roku znajomości , i tak jak wyżej 

A docierać to i tak trzeba się całe życie 🤷‍♂️

10 godzin temu, pafnucy napisał:

sie ludzie lansują a nie szukają kogoś.

To tak jak samiec cebulij

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano

Dla nas za wcześnie. Nie chodzi o miesiąc czy 5 lat, po prostu nie czujemy tego żeby się pobrać już teraz. 

2 godziny temu, Strongman napisał:

Ludzie starszej daty tacy ale masz racje rok to za krótko,chcą cię złapać.

Nikt nie chce nikogo złapać. Rozumiem ich z jednej strony, starsi niby zawsze są tym głosem rozsądku. Ale my nie mamy po 20 lat żeby nie wiedzieć gdzie nam ciepło i prowadzić za rączkę...

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Ursus932 napisał:

,że trzeba być pewnym na takie kroki 

Spotkały się po latach dwie koleżanki, ja wyszłam za mąż i nie żałuję tego kroku mówi jedna, na to druga, ja jestem jeszcze panną i swojego kroku też nie żałuję.     :P

Edytowane przez deSilva
Opublikowano

Nie wiem ,ale spytaj się księdza co ma dziecko. Staż związku jest nieważny.  Ludzie po 3 miesiącach biorą ślub i żyją że sobą długo i szczęśliwie a są tacy co chodzą 10 lat a po ślubie 2 lata i stwierdzający niezgodności charakteru. Tu reguły nie ma. Nie to że piszę to bo gdzieś przeczytałem tylko z obserwacji

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, akooo napisał:

Ale jak żyć tak bez ślubu?

Normalnie...? 🤔 Nie mieszkamy ze sobą na stałe, często przyjeżdża, nawet jak mam robotę, to jeść zrobi, to się pokręci coś pomoże, to przenocuje. Nic nadzwyczajnego. Jak dla mnie to w rolniku gorsze rzeczy się dzieją. Ma 3 baby w domu, z każdą na randki, za rączkę, to pocałuje, to posłodzi i wszystkie muszą na to patrzeć

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

@pedro2 o to właśnie mi chodziło ,że trzeba być pewnym na takie kroki 

nie znam nikogo aby był pewien przed ślubem, pożyje się i się zobaczy ale przed ślubem musi być zawsze miód bo potem zawsze gorzej.