Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czasem jest jeszcze większa różnica wieku, przyczyny mogą być różne majątek ktoś komuś zrobił dziecko, ale ogólnie nie oszukujmy się facet woli młodszą, zwłaszcza jak już starszy. Przede wszystkim starsza ma już swoje nawyki i ustawić taką może być duży problem, jak sobie weźmie starszego, pewnie myśli że jest jednak młoda i jest łatwiej sterowalna.   :D

Edytowane przez deSilva
Opublikowano (edytowane)

A ja zawsze za starszymi latałem. 2-3lata. Z jedną byłem rok młodsza, ale głupiutka sama nie wiedziała gdzie jej ciepło.

Dlatego ta od pieczarek mi pasuje z charakteru 😉

Edytowane przez pedro2
Opublikowano (edytowane)

Młode chłopaki tak, ale poczekaj tak do 40-tki, to wątpię żebyś chciał wtedy tak o 2-3 latka starszą.   :P

Edytowane przez deSilva
Opublikowano

No ja też nie, jest atrakcyjna, może nawet za bardzo, żebym uwierzył że nikt się takiej jeszcze nie trafił bidulce.

Opublikowano

Z tego co słyszałem to ma kasy więc myślę że jak trafiła na odpowiedniego bo był dla jej rodziców za biedny. A teraz wszyscy bogaci kogoś mają. Ewentualne jak mówiłem wcześniej.juz kogoś ma a jedynie chce zrobić darmowa promocje dla interesu. 

• Like 1
Opublikowano

Ona szuka prezesa byłem dzisiaj w jej wsi i tak się podpytałem bo w tv było ludzi miejscowych.

Ja znam kilka takich jeszcze nawet ładniejszych po 35lat panien w tej okolicy ale wolał bym ciepłe kluchy.

Opublikowano
10 minut temu, cinek1808 napisał:

Tyle znasz jej charakteru ile pokazali w TV. Raczej bym się na tym nie opierał. 

Tyle ją znasz ile pokazali i co żeś wyczytał z piątych rąk w internetach, a już osądzasz. Ta za brzydka, ta za ładna, ta za bogata ta za biedna. Ja bym wolał poznać niż powielać farmazony. 

Opublikowano (edytowane)

Cinek ma rację w moich stronach dzieciom wmawia się od małego co i jak ze musi być bogaty i tak już nauczeni, przeważnie bogaci żenią się z bogatymi.

A zresztą czas pokarze i się przekonacie.

Jena pielęgniarka wmawiała córce od małego ze mąż ma być lekarz i wyszła za lekarza.

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano

bogate laski, ktore ,,osiagnely sukces" nie pozwolą sobie na utrzymywanie faceta, duma im na to nie pozwala, dla pieczarki to tylko bamber podejdzie, tak samo jak dla tej laski z poprzedniego sezonu, tej od kartofli

• Like 1
Opublikowano
cinek1808 napisał:

Mówisz że szuka prezesa? Prezes Kaczyński czy Kurski lepszy? 

Kto da znowu Kurskiemu rozwód kościelny, jak kursiątko w drodze i chyba powie że nie było pozycia 🙆‍♂️ Zaprawdę powiadam Wam, bogaty chłopak biedna dziewczynę weźmie, ale bogata dziewczyna biednego chłopaki nigdy.... ☝️

• Like 1
  • Thanks 2
Opublikowano
6 minut temu, pedro2 napisał:

Tyle ją znasz ile pokazali i co żeś wyczytał z piątych rąk w internetach, a już osądzasz. Ta za brzydka, ta za ładna, ta za bogata ta za biedna. Ja bym wolał poznać niż powielać farmazony. 

Nie oceniam nigdy książki po okładce. Ale mogę stwierdzić dwie rzeczy. Jest pracowita , bo jeśli ogarnia papiery i jeździ na handel to musi mieć siłe i motywacje. Mogę też stwierdzić że pieniądze też ma bo dom ładny i auta przed domem. Co do charakteru to często ktoś stwarza pozory ale nie jest to reguła. Po prostu za mało informacji aby ocenić po okładce

Opublikowano (edytowane)

A co wy myślicie ze w moich stronach niema przystojnych kawalerów i rozmownych zadbanych ze by się za nią wzięli.

Po prostu jest nie osiągalna.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

Czas pokaże, ale ile znam nachalnych facetów bez skrupułów ze by się brało i nie biednych i jeżdżą po świecie to tu to tam a z tej wsi chodziło z 7 osób ze mną z klasy bo to duża wieś niemal miasteczko, długa z 5km.

Opublikowano
16 minut temu, cinek1808 napisał:

Nie oceniam nigdy książki po okładce. Ale mogę stwierdzić dwie rzeczy. Jest pracowita , bo jeśli ogarnia papiery i jeździ na handel to musi mieć siłe i motywacje. Mogę też stwierdzić że pieniądze też ma bo dom ładny i auta przed domem. Co do charakteru to często ktoś stwarza pozory ale nie jest to reguła. Po prostu za mało informacji aby ocenić po okładce

😂 To, że pokazała się w pieczarkarni, przeszła po obejściu i pokazała bogactwo nie znaczy, że na to zapracowała albo pracuje. Rodzice mogą ogarniać, a ona hajs liczy. I co? Może nawet wcale nie być właścicielką. I co możesz stwierdzić dopóki nie poznasz... 🤷

• Like 1
Opublikowano

Najpierw mówisz że ma taki dobry charakter jak stwierdziłem że to tylko w tv tak pokazali to mówisz że oceniam książki po okładce potem sam stwierdzasz że jej bogactwo tv promuje. Musi być właścicielem bo chyba jest to w umowie że trzeba mieć gospodarke na siebie. Ziom lubię Cię , jesteś sympatyczny. Prawda jest gdzieś po środku 

Opublikowano
30 minut temu, cinek1808 napisał:

Najpierw mówisz że ma taki dobry charakter jak stwierdziłem że to tylko w tv tak pokazali to mówisz że oceniam książki po okładce potem sam stwierdzasz że jej bogactwo tv promuje. Musi być właścicielem bo chyba jest to w umowie że trzeba mieć gospodarke na siebie. Ziom lubię Cię , jesteś sympatyczny. Prawda jest gdzieś po środku 

Widzisz, zagiąłem Cię Twoja własną bronią, którą mnie zaatakowałeś. 😉 Ja od początku twierdzę, że ciekawa i warta poznania, a co tam jest na prawdę to się okaże. 

Co byś zaprezentował w swojej wizytówce, że jesteś burakiem, upaćkanym po pachy, nagrali by cię przy wywalaniu gnoju? Nie. Chciałbyś zaprezentować się z lepszej strony. Niektórzy wykorzystują to na co pracują pokolenia, a mówią ''to moje, ja zapracowałam" tak też może być i u niej. 

Opublikowano

Ja nikogo nie atakuje. To oczywiste że każdy chcę się pokazać z jak najlepszej strony. Aby zachęcić potencjalnych kandydatów. I ona dobrze to pokazała. Nie twierdzę że nie bo sam bym pewnie list napisał. Tylko że ja odnoszę się do dyskusji czy jeszcze nikogo nie poznała. Powodów może być milion. Jakoś się nie spinam z tego powodu. 

Opublikowano
1 godzinę temu, pedro2 napisał:

😂 To, że pokazała się w pieczarkarni, przeszła po obejściu i pokazała bogactwo nie znaczy, że na to zapracowała albo pracuje. Rodzice mogą ogarniać, a ona hajs liczy. I co? Może nawet wcale nie być właścicielką. I co możesz stwierdzić dopóki nie poznasz... 🤷

Wychodzi na to, że kasa to z betoniarni, kostki i 18 koni z ruchoma podłogą i lodówkami. Widać, że tam to starzy za ryj to trzymają, a ona to może w biurze porządzić.