Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakoś... Kurcze. Jak można uczęszczać na POLItechnikę i zafiksować się na jakiejś inżynieriadzie? Many, bój się Kopernika!

Roman ma jakąś traumę..

https://biznes.interia.pl/podatki/news-15-mln-zl-od-platform-vod-na-rzecz-pisf,nId,4465370 Łajzy. Miałem już wypisać się z abonamentu i kupić dupny monitor.

Opublikowano

Na forum rolniczym gadają wojskowi inżynierowie oraz humaniści i sytuacji politycznej w Polsce. Jeśli elektorat pisu pochodzi ze wsi to na pewno raczej nie jest słabo wykształcony.... 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
8 godzin temu, jacus napisał:

ale cala ta fizyka,matematyka,chemia,biologia i podobne bzdury zostaly opanowane przez uczonych z narodu wybranego-gdyby przegladnac liste laureatow nagrody jobla to z polowa to potomkowie hazarow- many  nie bierzesz tego pod uwage ??

Jacuś - ależ zgadzam się z tobą i POdpisuję się pod tekstem - POwuiem więcej inksza nacja nie ma szans.

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Roman176 napisał:

też bym sobie pooglądał wiadomości ale nie mam się tak dobrze córcia idzie spać po 20 wiec rytuał teletubisie później misiu i lemingi  masza i niedźwiedź sąsiedzi i spać idzie nie widziałem wiadomości  od świąt bożego narodzenia 

Telewizor można mieć więcej niż jeden . PiS nie zabronił .

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano (edytowane)

trzeba pilnować córci co by sobie na jakie tvpinfo nie przełączyła bo może to tylko polityczne ale dziecko przed jawnym ku..estwem chronić trzeba

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
52 minuty temu, hubertb napisał:

Na forum rolniczym gadają wojskowi inżynierowie oraz humaniści i sytuacji politycznej w Polsce. Jeśli elektorat pisu pochodzi ze wsi to na pewno raczej nie jest słabo wykształcony.... 

Mnie do tego nie mieszaj, bo ani ja elektorat PiS, ani dobrze wykształcony.😂

Opublikowano (edytowane)

dwóch wykształconych ludzi zapewne z dyplomami w tym co najmniej jeden ze wsi bo jak Zamość inaczej...?
w tej samej sprawie i "zgodnie z obowiązującym prawem" a skrajnie inaczej si... a z resztą link i cytat;
https://kurierlubelski.pl/bunt-korespondencyjny-lublin-nie-przekaze-list-wyborcow-zamosc-wybral-odwrotna-droge/ar/c1-14942518

"
- Tak nakazuje mi prawo – mówi prezydent Lublina Krzysztof Żuk. I informuje, że nie przekaże list wyborców Poczcie Polskiej.

- Tak nakazuje mi prawo – mówi prezydent Zamościa Andrzej Wnuk. I zapowiada, że listy wyborcze przekaże Poczcie Polskiej."

jakkolwiek bym tego nie skomentował to się naraże jednemu z nich pod których obydwu podlegam bezpośredno tak że
bez komentarza.

i weź wsiądź do samolotu z takimi pilotami

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Trzeba wprowadzić obowiązkowe oglądanie Rolnicy z Podlasia , to zmienią podejście . :D

Opublikowano

Do tego postu o telewizji było. Ciule ze samorządów, niezależnie od opcji, powinni jednak wykorzystać wszelkie drogi czyli zapytać właścicieli danych o stosunek do sprawy.

Opublikowano (edytowane)

a tego ani razu nie widziałem to nie wiem
naprawdę
znaczy z piętnaście sekund gdzieś w necie ale mnie odrzuciło i...
nie wiem
może trafiłem na szczególnie beznadziejny przypadek "poszukiwacza"?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
55 minut temu, hubertb napisał:

Miastowi wieś kojarzą na dwa sposoby albo jako Czarnolas  Kochanowskiego albo jako Bronowice Wyspiańskiego. 

A wiejskie dzieci to dalej poganiają krowę na pastwisko witką wierzbową, albo pasają gęsi. Ze nie wspomnę o obowiązkowym przepasaniu powrósłem. :lol:

A co najfajniejsze to ludzie usilnie szukają takiego widoku i maja wręcz  za złe mieszkańcom wsi iż niczego takiego nie mogą znaleźć.:lol::lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v