Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

tylko że wtedy nie pamiętam żeby tak licznie ludziechodzili pod jego dom żeby zrobić mu lookdawn 😂😂

Bo władze zmienia się w wyborach a nie darciem mordy z idiotycznymi postulatami pod czyimś domem 

Opublikowano (edytowane)

romek widziałeś wczoraj krzyż z chryzantem pod KPRM 😂

bo nie zabierał im czegoś co było dla nich najważniejsze. a pisiory zapoczątkowały wycieczki miesięcznicami i całym kultem smoleńskim 😂

może strajkujący za podwyżkami mają czekać do kolejnych wyborów 😂

Edytowane przez racyl
Opublikowano

To co miesięcznicami coś komuś zabrali 🤔ciekawe chyba powietrze 

Opublikowano (edytowane)

na wszystko położyli łapy to po co mają łazić 😂 w tvp te swoje głupoty na większą skalę opowiadają 😂

A wykorzystany smoleńsk odstawili w kąt 😂

Edytowane przez racyl
Opublikowano
4 minuty temu, Ursus932 napisał:

Bo władze zmienia się w wyborach a nie darciem mordy z idiotycznymi postulatami pod czyimś domem 

Ale decyzje władz można w ten sposób zmienić Piątka kurdupla jest w koszu a gdyby nie "darcie mordy " to juz drugi kurdupel  by ja podpisał 

Opublikowano

kurdupel z kotem w miejskiej kamienicy stał się znawcą od dobrostanu zwierząt na wsi 😂😂

Opublikowano

ursus - nie jest mi z tym po drodze to raz a dwa są to szkody w mieniu czyli w materi i o ile napis to nie jest niewiadomo jak wielki a elewacja przecież nadaje się do użytku to trudno określić szkodę w składnikach materialnych na powyżej pincet we wniosku pokrzywdzonego.

Opublikowano

Cza by

3 minuty temu, racyl napisał:

kurdupel z kotem w miejskiej kamienicy stał się znawcą od dobrostanu zwierząt na wsi 😂😂

Cza go do Gienka  wsiąść na niedziele to by przejrzał na oczy 

Opublikowano
32 minuty temu, debrzyna napisał:

Możesz czemu nie ,ale jak ty uważasz że lewacy to śmiecie to pozwól że oni też ciebie będą traktować jak śmiecia 

ooo czyli jak ja im nic nie niszczyłem ani nie przeszkadzałem a oni teraz zniszczyli moje symbole religijne to śmiecie  ....  brawo alkohol ci służy 

26 minut temu, racyl napisał:

romek widziałeś wczoraj krzyż z chryzantem pod KPRM 😂

Zniszczone figury przy Grocie Matki Boskiej Fatimskiej przy kościele w podwrocławskiej Chrząstawie Wielkiej

Zniszczone figury przy Grocie Matki Boskiej Fatimskiej przy kościele w podwrocławskiej Chrząstawie Wielkiej

Zniszczone figury przy Grocie Matki Boskiej Fatimskiej przy kościele w podwrocławskiej Chrząstawie WielkiejZniszczone figury przy Grocie Matki Boskiej Fatimskiej przy kościele w podwrocławskiej Chrząstawie WielkiejZniszczone figury przy Grocie Matki Boskiej Fatimskiej przy kościele w podwrocławskiej Chrząstawie Wielkiej

Wandale zniszczyli pomnik na placu Solidarności w Gdańsku

Zbezczeszczono pomniki Jana Pawła II i Ronalda Reagana w Gdańsku –  Wiadomości z Polski i Świata – Stefczyk.info

Opublikowano
6 godzin temu, debrzyna napisał:

Ale decyzje władz można w ten sposób zmienić Piątka kurdupla jest w koszu a gdyby nie "darcie mordy " to juz drugi kurdupel  by ja podpisał 

Panie debrzyna ja doskonale rozumiem, popieram od początku protest w sprawie piątki, tylko zobacz że postulaty gównarzeri o zmianie decyzji już dawno nie aktualne, teraz idą dykty z napisem obalić rząd 

Opublikowano
6 godzin temu, Roman176 napisał:

ooo czyli jak ja im nic nie niszczyłem ani nie przeszkadzałem a oni teraz zniszczyli moje symbole religijne to śmiecie  ....  brawo alkohol ci służy 

Żeby znaleźć jakieś lewackie pomniki do zniszczenia , to musiałbyś się dobrze naszukać.😂 Jak Ci zniszczą dewocjonalia, to se kup drugie i nie rozpaczaj. Możesz tylko z politowaniem pokiwać głową. 

Opublikowano
6 godzin temu, DTaras napisał:

ursus - nie jest mi z tym po drodze to raz a dwa są to szkody w mieniu czyli w materi i o ile napis to nie jest niewiadomo jak wielki a elewacja przecież nadaje się do użytku to trudno określić szkodę w składnikach materialnych na powyżej pincet we wniosku pokrzywdzonego.

Wiesz co to jest takie dziwne myślenie jakieś , zobacz wyżej na zniszczone figury, ile było zakłócania mszy, przecież jakby nie wierni to było by jeszcze gorzej, był pobity ksiądz itd a zresztą słowa też powszechnie uznaje się jako atak , to teraz mamy czekać aż zlinczują jakiego księdza albo zaszlachtują wiernego 

Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał:

Żeby znaleźć jakieś lewackie pomniki do zniszczenia , to musiałbyś się dobrze naszukać.😂 Jak Ci zniszczą dewocjonalia, to se kup drugie i nie rozpaczaj. Możesz tylko z politowaniem pokiwać głową. 

Prostacko - lewackie myślenie 

Opublikowano
18 minut temu, Ursus932 napisał:

Wiesz co to jest takie dziwne myślenie jakieś , zobacz wyżej na zniszczone figury,

No i co mam płakać po zniszczonych figurach? Kuźwa przywiązujcie się figur i rozpaczajcie po ich stracie to społeczeństwo będzie już tak miękkie, że byle lewak w rurkach Wam dokopie. Trza twardym być.  

Opublikowano (edytowane)

dmuchaną lalę niech sobie postawią 😂

może wtedy narodowcy dadzą radę je obronić 😂

Edytowane przez racyl
Opublikowano
10 minut temu, mirro napisał:

No i co mam płakać po zniszczonych figurach? Kuźwa przywiązujcie się figur i rozpaczajcie po ich stracie to społeczeństwo będzie już tak miękkie, że byle lewak w rurkach Wam dokopie. Trza twardym być.  

Ja tam jestem twardy i od początku mówię że tylko gumą po plecach wytumaczysz takiej hołocie 

Opublikowano (edytowane)

Ty chłopaku jesteś z innej epoki jak darmozjad z warszawkiej kamienicy 😂 a chcesz decydować  o tym jak mają żyć nowocześni ludzie

Edytowane przez racyl
Opublikowano

No i dlatego również spokój jest wskazany. To nadzwyczaj dziwne jak to niespotykanie spokojni ludzie falangowi muszą być sprowokowani "za Tuska" a obecnie ochoczo ścierają się z babkami. Dla mnie to również igrzyska dla rozładowania napięcia. Tylko poco je było teraz wywoływać? Dla równowagi z wyborami? Aby móc przykryć niemoc?

Opublikowano

@racyl w d*pie byłeś i gówno widziałeś. To wszystko takie nowoczesne jak ty co dzieci na pokaz do komunii posyła 🙆‍♂️bo się boi baby 🤣🤣🤣

Opublikowano
8 minut temu, racyl napisał:

Ty chłopaku jesteś z innej epoki jak darmozjad z warszawkiej kamienicy 😂 a chcesz decydować  o tym jak mają żyć nowocześni ludzie

Jak by te wariatki dorwały się do władzy to byś zobaczył jak wygląda nowoczesne życie w ich wydaniu a 5 Kaczyńskiego to pikuś zlikwidują hodowlę zwierząt prędzej jak dojdziesz do chlewa a ty będziesz jeszcze krzyczał Hosannna  jak Lempartow będzie szła w pochodzie z resztąsocjalistów o poglądach IWY

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v