Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
46 minut temu, Ulman napisał:

@Sean i @szmergiel na zielonej trawce? To jest prowokacja, szykany, dyskryminacja i sPISek  łże elit stojacych tam gdzie stało zomo.

A tak na serio - godzine temu wpadł mod, kazał skończyć chamówę i od tej pory wszystkie PISiaki zamilkły O.o Dziwne, nieprawda?

Posty tego osobnika też polecam szanownej moderacji uwadze, bo to prowokator do kłótni numer 2.

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Ulman napisał:

Załóż  temat  - "skrzywdzeni przez moda"

A może ktokolwiek widział ktokolwiek wie. Lewaków  też mało 😁Ale Npewno jakiś się pojawi.😬

Edytowane przez Dariowola
Opublikowano
52 minuty temu, Ulman napisał:

@Sean i @szmergiel na zielonej trawce? To jest prowokacja, szykany, dyskryminacja i sPISek  łże elit stojacych tam gdzie stało zomo.

A tak na serio - godzine temu wpadł mod, kazał skończyć chamówę i od tej pory wszystkie PISiaki zamilkły O.o Dziwne, nieprawda?

I kolejny podatek w imie lewackiej srawiedliwości społecznej https://praca.money.pl/wiadomosci/polacy-zatrudnieni-za-granica-zaplaca-wiecej-sejm-przeglosowal-zmiany-dot-ulgi-abolicyjnej-6569572490857152a.html

Na każdej wojnie są ofiary 🙆‍♂️ a gdzie masz Ogarka? 

Opublikowano (edytowane)

11 minut temu, bezbarwny napisał:

@Sean, protestujących gumą chcesz lać, a ogarkowych słów się lękasz? Prowokuje Cię do kłótni? To sprowokować się nie daj. Duzy juz jeteś pseciez.  

To jest forum i takie ogarki czy ulmany nie są tu "świętymi krowami" wybacz, może Ty nic nie masz przeciwko jak Cię miesza z błotem.

Edytowane przez Sean
Opublikowano
5 minut temu, Sean napisał:

Posty tego osobnika też polecam szanownej moderacji uwadze

Przestałem zaglądać na to forum właśnie z powodu  pisemnej agresji  tegoż osobnika . Zachowuje się identycznie jak ta dzicz  co w dobie pandemii gromadzi się w stada i dewastuje nasze wartości . Żeby pomnik papieża , czy pomnik walczących  o nasz kraj  dewastować  to kim trzeba być ???? Teraz pokazują że to bydło w tych swych zgromadzeniach parodiują   pierwszą ofiarą Stanu Wojennego .  Do kamieniołomów z tym bydłem . Kaczor trafnie gorszym sortem tych patoli nazwał . 

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, gienio007 napisał:

Przestałem zaglądać na to forum właśnie z powodu  pisemnej agresji  tegoż osobnika . Zachowuje się identycznie jak ta dzicz  co w dobie pandemii gromadzi się w stada i dewastuje nasze wartości . Żeby pomnik papieża , czy pomnik walczących  o nasz kraj  dewastować  to kim trzeba być ???? Teraz pokazują że to bydło w tych swych zgromadzeniach parodiują   pierwszą ofiarą Stanu Wojennego .  Do kamieniołomów z tym bydłem . Kaczor trafnie gorszym sortem tych patoli nazwał . 

Edytuj o kogo chodzi, bo pod moim postem napisałeś.  :)

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Sean napisał:

To jest forum i takie ogarki czy ulmany nie są tu "świętymi krowami"

I pewnie ty będziesz o tym decydował🤣

11 minut temu, gienio007 napisał:

Po prostu nie masz żadnych argumentów oprócz takich prostackich rozwiązań jak powyżej.

Bydło, kamieniołomy gorszy  sort, patole........ jakie to intelektualnie wzniosłe.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
10 minut temu, Ywa napisał:

Infantylizm,  już dzieci uczy się nie skarżenia!

Za to to TE biorą sprawy w swoje ręce, za wszystkie błędy swoich rodziców, którzy m.in. głosowali za tym podłym reżimem. Jesteście z siebie/ z nich dumni?
https://www.facebook.com/wolnemediapl/videos/355987878816104/?t=288

Z kogo dumni?  Z tych dzikusów i oszołomów?  Szkoły gimbazie pozamykali żeby wirusa nie przynosili a oni wyłażą się gzić na mieście. 

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, gienio007 napisał:

Żeby pomnik papieża , czy pomnik walczących  o nasz kraj  dewastować  to kim trzeba być ????

No własnie to jest odwieczny problem z pomnikami. Albo srają na nie gołębie, albo niszczą wandale.:lol:

Opublikowano
4 minuty temu, Sean napisał:

Ty, no taki praworządny z Ciebie Gość, nie kłócący się, nie obrażający innych, ale to nie kto inny jak Ty, „pitolkiem” mnie nazwałeś😂 No weź i nie bądź...skarzepyta. 

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Z kogo dumni?  Z tych dzikusów i oszołomów?  Szkoły gimbazie pozamykali żeby wirusa nie przynosili a oni wyłażą się gzić na mieście. 

Opublikowano
9 minut temu, Sean napisał:

Największa trójka bo jeszcze jacus ale ten płochy jest 🙃, może by tak na moda się zgłosić 🤔 bo widzę jest roboty, a będe wyjątkowo sprawiedliwy 😊

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, bezbarwny napisał:

Ty, no taki praworządny z Ciebie Gość, nie kłócący się, nie obrażający innych, ale to nie kto inny jak Ty, „pitolkiem” mnie nazwałeś😂 No weź i nie bądź...skarzepyta. 

Uderz się w pierś i przyznaj że sam pierwszy zacząłeś ze mną, ostrzegałem kilka razy by skończył z tymi wyzwiskami, a jak nie pomaga, no cóż, więc nie skarżypyta ok? Kolegom też się to nie podoba, więc chyba nie mój tylko wymysł że ci dwaj to prowokatorzy do kłótni.

Edytowane przez Sean
Opublikowano
14 minut temu, gienio007 napisał:

To panie Eugeniuszu podpisuje się pod tym, ale nie mam już dziś laików 😉

Opublikowano

Jeśli coś takiego będzie w sklepach i ludzi truło to do czego to wszystko zmierza ta cała gospodarka .

Producent wycofuje popularne przekąski. Mogą zawierać truciznę

Lorenz Snack World zapobiegawczo wycofuje z polskiego rynku produkty pod marką Lajkonik, które w składzie zawierają sezam. Dotyczy to wyłącznie produktów o datach przydatności do spożycia wskazanych niżej. Producent podaje, że mogą zawierać one pozostałość środka ochrony roślin, który jest szkodliwy dla ludzi.

Wycofanie produktu przez tlenek etylenu

Ziarna sezamu zawarte w produktach opisanych w tabeli mogą zawierać pozostałości tlenku etylenu, środka ochrony roślin. Jest on sklasyfikowany jako szkodliwy dla zdrowia a jego stosowanie i wprowadzanie na rynek w Unii Europejskiej jest niedozwolone.

Przyjdzie czas i na tych co tak drą morę na ulicach .

Opublikowano
6 minut temu, galan99 napisał:

Jeśli coś takiego będzie w sklepach i ludzi truło to do czego to wszystko zmierza ta cała gospodarka .

Producent wycofuje popularne przekąski. Mogą zawierać truciznę

Lorenz Snack World zapobiegawczo wycofuje z polskiego rynku produkty pod marką Lajkonik, które w składzie zawierają sezam. Dotyczy to wyłącznie produktów o datach przydatności do spożycia wskazanych niżej. Producent podaje, że mogą zawierać one pozostałość środka ochrony roślin, który jest szkodliwy dla ludzi.

Wycofanie produktu przez tlenek etylenu

Ziarna sezamu zawarte w produktach opisanych w tabeli mogą zawierać pozostałości tlenku etylenu, środka ochrony roślin. Jest on sklasyfikowany jako szkodliwy dla zdrowia a jego stosowanie i wprowadzanie na rynek w Unii Europejskiej jest niedozwolone.

Przyjdzie czas i na tych co tak drą morę na ulicach .

Ty się chłopie więcej trujesz niz ci się wydaje i nie marudzisz bo nie wiesz o tym.  Ty nie masz jakiejs chronicznej depresji albo załamania nerwowego?

Opublikowano
6 minut temu, Dariowola napisał:

Aco Masz do gołębi. Bo do wandali ja coś mam.👎

Gołębie są ok 👍, zwłaszcza pocztowe 

Opublikowano

Gołębie to wandale miasta .

Gołąb na dachu – co ci grozi, jeżeli się go nie pozbędziesz?

Problem występowania gołębi dotyczy dzisiaj większości zurbanizowanych obszarów. Ich ulubione miejsca bytowania to m.in. dachy, gzymsy, balkony, wnęki w elewacji oraz parapety. Gołębie gniazda są siedliskiem chorób, pasożytów a ich odchody przyśpieszają niszczenie murów i obróbek blacharskich. Jak może skończyć się bytowanie gołębi w pobliżu Twojego budynku?

Choć i na wsi sieje zagrożenie .

blokowanie odprowadzania wody z powodu piór, odchodów – zatykanie rur spustowych,

zanieczyszczenie klimatyzacji oraz podobnych urządzeń montowanych na zewnętrznych strukturach budynku,

ryzyko zarażenia wirusowo-bakteryjnego zwierząt i ludzi,

koszty związane z odpowiedzialnością cywilną wynikającąz obecności odchodów.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v