Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Denwer napisał:

Zwierzęta futerkowe to nie całe rolnictwo  tylko marginalna produkcja 

Mimo to takich ciosów w Polskie rolnictwo nigdy nie było!!! 

Opublikowano
Dnia 15.09.2020 o 06:07, Denwer napisał:

Ja nie popieram hodowli futrzaków gdyż to średniowiecze.  Ale także nie popieram zakazu hodowli futrzaków  jak ktoś chce niech se hoduję.  Kurczaki czy tuczniki w gorszych warunkach trzymają  i nikt zakazu hodowli wprowadzać nie chce .

Dnia 15.09.2020 o 20:11, Denwer napisał:

Ja jak zawsze za ministrem 💪💪💪.

8 minut temu, Denwer napisał:

Zwierzęta futerkowe to nie całe rolnictwo  tylko marginalna produkcja 

No ale ty zawsze z ministrem a on przeciw Jego Wysokości Lewakowi  to w końcu za kim i przeciw komu ty?  Skoro  pisałeś  - kto chce niech se hoduje. a  kurczaki i tuczniki w gorszych warunkach trzymaja to czemu tej hodowli nie zabronią?  Może choroba szalonego starca dopadła pisowska sektę i kazdy slepo popiera patrie bo nie ma za grosz własnego zdania?

Opublikowano

można by powiedzieć, że to nie pis, bo znalazło się w pisie 59 sprawiedliwych, dzięki którym ta ustawa by nie przeszła,

tylko część pisu + cała lewica + cała po; to są dopiero szkodniki antyrolnicze i antyprzedsiębiorcze

Opublikowano
35 minut temu, Ulman napisał:

No ale ty zawsze z ministrem a on przeciw Jego Wysokości Lewakowi  to w końcu za kim i przeciw komu ty?  Skoro  pisałeś  - kto chce niech se hoduje. a  kurczaki i tuczniki w gorszych warunkach trzymaja to czemu tej hodowli nie zabronią?  Może choroba szalonego starca dopadła pisowska sektę i kazdy slepo popiera patrie bo nie ma za grosz własnego zdania?

Zostaw Go. Ja mam wrażenie że On z PiSu 😂😉

Opublikowano
1 godzinę temu, pafnucy napisał:

taaaa pis sami dobrzy... a niech spier....

1 godzinę temu, Ulman napisał:

tylko część PISu?  trzeba sie jakoś pocieszać....  Z tego wynika że najbardziej pro rolnicza jest Konfederacja

podałem tylko fakty; trudno zaakceptować?

Opublikowano

Cześć było przeciw bo i tak była większość to żeby dać sobie nadzieję na wygrane wybory to część głosowała przeciw 😂

Opublikowano
5 godzin temu, pafnucy napisał:

z czego @szmergiel cieszysz? nie prawda że pis najgorszy i rolników gorzej traktuje jak esbeków?

co niektórym to trzabyło by przypomnieć jak preło i lewusy głosowali ale sranie i głupota aż bokami wychodzi zły pis ....

3 godziny temu, Ulman napisał:

Z tego wynika że najbardziej pro rolnicza jest Konfederacja

tak wszyscy oprócz korwina 

Opublikowano
9 godzin temu, debrzyna napisał:

A ubój rytualny to ch.j

Zakaz uboju już był i wielkiego dramatu nie było 

9 godzin temu, tomaszmab napisał:

Zostaw Go. Ja mam wrażenie że On z PiSu 😂😉

A ja mam wrażenie że w złych warunkach trzymasz bydło temu tak się boisz. Lepiej być z PiS niż z konfideracji 

Opublikowano

Totalni błagali i wybłagali żeby Polsce  fundusze odbierać za "nietolerancje " względem Pedałków i reszty zboków , to teraz  jak PISioki  oddadzą stery niech się sami  wykażą .  Kto pod kim dołki kopie , ten sam w nie wpada !!!

Opublikowano
9 godzin temu, nie napisał:

można by powiedzieć, że to nie pis,

Noooo i ustawa sama sie napisała i wrzuciła w porządek obrad Sejmu.😂 Jakby była tak oczekiwana to pewnie i jakiś projekt społeczny by wpłynął. A tu nic. Dopiero wola Prezesa nakazała natychmiast przelać chore rojenia na papier i nadać moc prawa.

Można powiedzieć że to nie PiS, tylko jeden człowiek.🤣Reszta tylko wykonyuje rozkazy. A na pogrzebie najbardziej będą płakać norki,

5 minut temu, gienio007 napisał:

Totalni błagali i wybłagali żeby Polsce  fundusze odbierać za "nietolerancje " względem Pedałków i reszty zboków

Pewnie jakby się okazało że gej hoduje norki na futra to dopiero miłościwie panujący wpadliby w szał.😂

• Haha 1
Opublikowano

Już zmieniłeś zdanie na zgodne z PIS czy nadal jestes za ministrem? Już się przekonałeś że masz zdanie zgodne z jedynie słusznymi poglądami prezesa czy jeszcze nie? 

1 godzinę temu, Denwer napisał:

Lepiej być z PiS niż z konfideracji 

Jeśli jest się  lewakiem i socjalistą, to jest wręcz oczywiste 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v