Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tak tak @Denwer ja wiem cytując Kaczyńskiego nic was nie przekona, ze białe jest białe a czarne jest czarne. W końcu nie na darmo pompują wam te propagandę i programują wasze myślenie. Wierz dalej w to, że Lech Kaczyński kierował Solidarnością. W końcu już nie raz pokazałeś, ze żyjesz w świecie iluzji roztaczanym wokół ciebie przez pisowską propagandę.

@ogarek bo on kierował zdalnie z domu mamy z pod pierzyny. Tak się zakamuflował, ze nawet go nie zgarnęli. Chociaż cała wierchuszkę opozycji prawie zamknęli łącznie z jego bratem.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Czyli wychodzi na to że tej wielkiej zdrady i kolaboracji z komuchami dokonał LK sterując LW.... 😋

Opublikowano
9 minut temu, hubertuss napisał:

Wierz dalej w to, że Lech Kaczyński kierował Solidarnością

Nikt  tego  nie wmawia  że  kierował      poco  takie bzdury  piszesz  wyrwane  z  kontekstu 

Opublikowano (edytowane)

W  twoje bzdury  nie  wierze.  W to  że  zastępca  w okresie  jak  szefa  nie ma  kieruje  danym  przedsiębiorstwem partią  związkiem zawodowym    normalna  sprawa  dla  logicznie  myślących  ludzi 

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Denwer ty to może Nobla dali nie temu co trzeba

No niestety   zamiast  dać  JP2   to  dali    TW Bolkowi  

Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

Wzorcowe LGBT 

A to  są  jakieś  wzorce 

5b7ebede5f93a_o.jpg?1544101050

Opublikowano (edytowane)

No i tego Nobla mu dali. I tego żaden Kaczyński nie zmieni. Tak samo jak nikt nie zmieni tego, że będzie najbardziej znanym Polakiem na świecie oprócz papieża. A w niektórych krajach nawet bardziej. Nie wielu za to na świecie pamięta kto to był Kaczyński Lech a za jakiś czas nie wielu będzie pamiętało kto to był Jarosław Kaczyński. I to go własnie boli.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
8 minut temu, hubertuss napisał:

Tak samo jak nikt nie zmieni tego, że będzie najbardziej znanym Polakiem na świecie oprócz papieża. A

Nie porównuj kapusia do Papieża raczej bardziej znany od Wałęsy jest Lewandowski  

Opublikowano (edytowane)

Papiez przymykał oko na pedofilów w sukienkach ... Wiec nie taki on pierwy i święty jak go maluja... 😋

A obecną władza ich broni i kryje 🤮

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
2 godziny temu, Denwer napisał:

Nie porównuj kapusia do Papieża raczej bardziej znany od Wałęsy jest Lewandowski  

Bzdura. Ale ty nie jeździsz po świecie to nie wiesz. Myślisz, ze to co ci się wydaje to tak wydaje się wszystkim. Bo nie patrzysz dalej jak czubek własnego nosa. W zeszłym roku byłem w Turcji byliśmy w pewnej restauracji. Szef zapytał skąd jesteście. My Polska. A on próbuje przypomnieć sobie jak nazywa się ten facet z wąsami. My Wałęsa? On tak. Tutaj nie chodzi o to, z e jak kogoś do kogoś porównuje. ja ci piszę jak postrzegają to ludzie za granicą. A ty i tak nie rozumiesz. Moi znajomi mówią podobnie i opisują podobne reakcje za granicą gdy się mówi, ze jesteśmy z Polski zwłaszcza w tych takich odległych bardziej krajach gdzie nikt aż tak europejska piłką i Lewandowskim się nie interesuje.

Opublikowano
40 minut temu, hubertuss napisał:

W zeszłym roku byłem w Turcji byliśmy w pewnej restauracji.

Moi znajomi mówią podobnie i opisują podobne reakcje za granicą gdy się mówi, ze jesteśmy z Polski zwłaszcza w tych takich odległych bardziej krajach gdzie nikt aż tak europejska piłką i Lewandowskim się nie interesuje.

Udowodnij że byłeś w Turcji bo jakoś ci nie wierzę 🤣😂🤣😂

To ci znajomi którzy myślą że ,płacąc ZUS utrzymują  ludzi na wsi,, ???🤔🤔🤔🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v