Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Z tego miejsca serdecznie gratulujemy tym wszystkim wyborcom Konfederacji, którzy poparli tenczowego Rafała.

Już nie jesteście potrzebni.
Już znowu jesteście wrogami i zakałami.

Żebyście to dobrze złapali, bo to nie jest jakiś tam zwykły marsz.
Stulecie najważniejszej bitwy w historii Polski.
Bitwy, gdzie Polska odmieniła losy Europy.
Bitwy, która została uznana przez historyków za jedną z dziesięciu najważniejszych w dziejach świata.

I w stolicy Polski nie można tego świętować, bo prezydent Warszawy się nie zgadza. „Bo pandemia”.
Czujecie klimat? Czujecie się jak Butch w Pulp Fiction, który miał poczuć ukłucie? Nie? To idźcie na tenczową imprezę w obronie przestępcy, bo takie w Warszawie organizować można.
I jak już tam będziecie to wtedy poczujecie się jak Marcellus Wallace oporządzany przez Zeda.

Tak was właśnie wydymał Rafał.

Opublikowano
47 minut temu, dysydent napisał:

osobnik mieniący się jako "margot" jest zbyt mało znaczący aby poświęcać mu zbyt wiele uwagi i robić aferę z kogoś kto ma problemy tożsamościowe. To są problemy tego osobnika (wielu innych ma wiele inych podobnej natury i nikt nawet nie wspomina.

on nie ma żadnych problemów tożsamościowych ,on ma problemy z prawem i myśli że dalej można pluć i bluzgać bezkarnie na policję, mam nadzieję że te czasy minęły ,to drobny cwaniaczek któremu trzeba pokazać gdzie jego miejsce

Opublikowano

Margot to fetysz pisowskich wyznawców. Gdyby takie "zbrodnie" popełnione przez  innych równie szeroko komentowano to nie zostałoby czasu  na jedzenie ani sen. Jeden spedalony osobnik kopnął w dupe innego i trafił za to do aresztu - ot hisoryja cała. Jednak miliardy na TVPis to dobra inwestycja w mamienie ciemnych mas

Opublikowano

a ta teczowa reke podniesiona na wladze lumpenploretariacko-ciemnochlopska wladza odrabie !!! niestety topor jest rownie tepy jak wyborcy dojnej zmiany wiec troche to potrwa wiec na razie trzeba ich w dyby zakuc i kibitkami wyeksportowac do berlina.

dobrze ze ci to mieli wlasciwa orientacje...........

https://iszczecinek.pl/pl/473_na_sygnale/20808_tragedia-w-gm-czarne-lesniczy-zastrzelil-zone-i-siebie.html

ciekawe gdyby prezes nagle spelnil swoje marzenia i zostal "jej ekscelencja " co by sie wtedy dzialo ??😂 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

no właśnie trochę deprymujące (żeby nie kląć) na co idą pieniądze wydane na państwowe media
to już poważniejszych i istotniejszych tematów nie ma aby klepać w koło jeden temat który większości z nas już dawno temu zwyczajnie obrzydł.
Czy ich tam to tak podnieca czy na prawdę nie mają nic innego do przekazania godnego większej uwagi?
(to było do @Ulman-a )

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

a ta teczowa reke podniesiona na wladze lumpenploretariacko-ciemnochlopska wladza odrabie !!!

jacuś zażyj leki (na nogi )

4 minuty temu, dysydent napisał:

na co idą pieniądze wydane na państwowe media
to już poważniejszych i istotniejszych tematów nie ma aby klepać w koło jeden temat

to lewackie media i posłowie pompują temat

2 minuty temu, jacus napisał:

a ta teczowa reke podniesiona na wladze lumpenploretariacko-ciemnochlopska wladza odrabie !!!

jacuś zażyj leki (na nogi )

4 minuty temu, dysydent napisał:

na co idą pieniądze wydane na państwowe media
to już poważniejszych i istotniejszych tematów nie ma aby klepać w koło jeden temat

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, witejus napisał:

ale Ty piszesz o "tvPiS"? bo nie wiem , dawno oglądałem/słuchałem tej tuby i tam też ...?
chociaż jeśli nawet @jacus pisze o "

27 minut temu, jacus napisał:

lumpenploretariacko-ciemnochlopsk(a)iej wladz(a)y

wiadomo o kim to może i te media lewicy mają więcej w sobie jak mediów
lewica zawsze musi z kimś walczyć bo gdy cel walki znika znika sens istnienia lewicy i kiedy już pokona wszystkich swoich wrogów pokonuje sama siebie.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

zazyj leki na wzrok-zebys podwojnie nie pisal postow.

to nasz chlopak z krakowa-wypisz wymaluj adrian tamtych czasow.

to nie wzrok ,to internet czy komputer takie coś robi to jedno a drugie to twój chłopak(wreszcie się ujawniłeś) bo na pewno nie mój , za młody jestem

Opublikowano

Co ma wiek do pedalenia? Jakaś nowa PISowska doktryna?

39 minut temu, dysydent napisał:

no właśnie trochę deprymujące (żeby nie kląć) na co idą pieniądze wydane na państwowe media
to już poważniejszych i istotniejszych tematów nie ma aby klepać w koło jeden temat który większości z nas już dawno temu zwyczajnie obrzydł.
Czy ich tam to tak podnieca czy na prawdę nie mają nic innego do przekazania godnego większej uwagi?
(to było do @Ulman-a )

Ciemny lud nie ma pojęcia o ekonomii, gospodarce ale krótkie hasełka podawane w odpowiednim sosie chętnie podłapuje i z lubościa powtarza wyuczone frazy. Są w takim przypadku absolutnie zwolnieni z myślenia, nie maja refleksji że sa durniami gdy jest mowa o tematach gospodarczo ekonomicznych. Ponadto niskie instynkty i frustracje mogą znaleźc ujście - miło jest tak komuś dop...ić  a szczególnie gdy jest to pobłogosławione i z góry rozgrzeszone przez jedyną słuszną partię robotniczo chłopską. Ot i cała tajemnica

34 minuty temu, witejus napisał:

Nie czepiaj się ,  przecież ci napisał że to PISowska machina rozdmuchuje temat więc o co chodzi?

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

PISowska

Ty  masz  jakąś obsesje  na  tle  PiS 

Opublikowano (edytowane)

@Ulman On ( @witejus) nie rozumie (w międzyczasie drugi się odezwał :D ) że "lewactwo" może być też i po stronie tzw (samozwanych) "konserwatystów" i PiS ma więcej lewicy w sobie niż prawicy.
Co akurat ja nie oceniam czy to źle czy dobrze ani "lewactwa" nie potępiam jeśli kto nie rozumie co tym mianem nazywa.
Poszanowanie odrębności osoby ze wszystkimi jej przywarami i słabościami jeśli tej osoby przed nią samą nie będziemy bronić lewactwem wcale nie jest a liberalnym konserwatyzmem. Większość już się pogubiła co znaczą podstawowe pojęcia przez co one same już się dawno zdewaluowały.
Przecież mamy paradoks gdzie lewicowe SLD ma bardziej liberalny stosunek do gospodarki niż rzekomo prawicowy PiS.
PiS jest tylko partią wyznaniową ideologicznie ale z gruntu gospodarczo lewicową nawet bardziej niż rzeczone SLD (czy jak oni się tam teraz zwą)
Najliberalniejsza gospodarka na planecie jest teraz w Chinach pod rządami komunistycznej parti choć ona już dawno nie komunistyczna a dyktatorsko narodowo liberalna.
Ludziska się pogubili ot i wszystko 
i co zrobisz? słuchają tego czego chcą słuchać i wierzą w to w co chcą.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
37 minut temu, dysydent napisał:

@Ulman On ( @witejus) nie rozumie (w międzyczasie drugi się odezwał :D ) że "lewactwo" może być też i po stronie tzw (samozwanych) "konserwatystów" i PiS ma więcej lewicy w sobie niż prawicy.
Co akurat ja nie oceniam czy to źle czy dobrze ani "lewactwa" nie potępiam jeśli kto nie rozumie co tym mianem nazywa.
Poszanowanie odrębności osoby ze wszystkimi jej przywarami i słabościami jeśli tej osoby przed nią samą nie będziemy bronić lewactwem wcale nie jest a liberalnym konserwatyzmem. Większość już się pogubiła co znaczą podstawowe pojęcia przez co one same już się dawno zdewaluowały.
Przecież mamy paradoks gdzie lewicowe SLD ma bardziej liberalny stosunek do gospodarki niż rzekomo prawicowy PiS.
PiS jest tylko partią wyznaniową ideologicznie ale z gruntu gospodarczo lewicową nawet bardziej niż rzeczone SLD (czy jak oni się tam teraz zwą)
Najliberalniejsza gospodarka na planecie jest teraz w Chinach pod rządami komunistycznej parti choć ona już dawno nie komunistyczna a dyktatorsko narodowo liberalna.
Ludziska się pogubili ot i wszystko 
i co zrobisz? słuchają tego czego chcą słuchać i wierzą w to w co chcą.

Jak wmówili że PIS to prawica to ludziska wierzą i nawet sami nie rozumieją ze mają lewicowe poglądy. 

Opublikowano (edytowane)

do których mają pelne prawo tylko komiczne jest to że się wypierają a jeszcze komiczniejsze że mają pretensje do chłopa co się zaparł że jest babą.
trzeba mieć duże poczucie humoru to nawet świat jest bardzo przez ten pryzmat ciekawy i mniej obrażonych

sam o sobie napiszę - jak tak obserwuję to sam nie wiem już jakie te moje poglądy i nawet już nie szukam nazwy bo każdy po swojemu zrozumie gdy ja sam już nie wiem :D

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

ta cała akcja lgbt zapedziła chyba partie polityczne obecnie w kozi róg , a czy pis jest lewicowy ,             raczej nie na poczynania  parti trzeba patrzeć całosciowo a nie tylko z punktu finasowego ale również swiato poglądowego . lewica to przede wszystkim  róbta co chceta 

Opublikowano
16 minut temu, witejus napisał:

taa ,zaparł się jak mu prokurator do dvpy się dobrał za chuligaństwo

A co to przeszkadza żeby chłopa, który twierdzi że jest babą, za chuligankę ukarać. Paragrafy od tego mają jakąś płeć?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v