Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

I z tego rozsądku wklejacie taśmowo memy o złych arabach. 

gdzie wklejam?

Opublikowano
38 minut temu, Ulman napisał:

Jeśli cały aparat państwowy i caly elektorat PiS boi się kilku gówniarzy i wciąż o nich  gada to jest zbiorowa histeria., paranoja i burdel a nie prawo i porządek 

Boisz  się  może  ty   ja się  ich nie  boje.  Jak   profanują   i prowokują  to  jak nie mówić  i  nie reagować. Trzeba   mówić  o  tym  i  to  piętnować   PiS  za łagodnie  do nich podchodzi  ja  bym się  z nimi  rozprawił  inaczej  skuteczniej 

Opublikowano (edytowane)

@Denwer
co profanują? kawałek jakiejś bryły
dla komunistów profanacją jest usunięcie wszystkich pomników lenina

wojna o pomniki to jest właśnie przekroczenie pewnej granicy rozumu po za którą robi się niebezpiecznie

dopuszczam jedynie potępienie niszczenia mienia materialnego i tylko odpowiedzialność za wandalizm materialny bo ideologicznie patrząc to i nas by można skazać za usunięcie pamiątek po Historii potworów jakie w niej też... obyśmy nie stali się w końcu jednym z nich.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

PIS potrzebuje wojenki dla ciemnoty by im czymś straszyć bo to konsoliduje. Boicie się jeden z drugim i arabów i LGBT i dlatego chcecie rozwiązywać sprawy siłą

Opublikowano

Ty się  ich boisz     i nie  PiS  potrzebuje wojenki  tylko  oPOzycja  co było widać  po  przegranych  wyborach   że  ciemnota  popierająca  opozycje  strajkowała  i tupała  nogami  w barierki   to  jest  ciemnota   prawdziwa. 

Najlepsze  dziś  w Polsacie  zastanawiali się  gdzie  tego  babochłopa  umieścili  czy  w części  męskiej  czy  żeńskiej  aresztu   :D  :D  

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, galan99 napisał:

Skoro Polska jest wolnym narodem to po jaki czort nam POMNIKI  Lenina I Stalina jak to byli okupanci Polski .

żeby nie wyrzucić z pamięci i nie popełnić tych samych błędów bo idąc tą logiką trzeba zburzyć i zaorać Aushwitz i podobne...

przewrotnie ujmując
leninów stalinów hitlerów pousuwano jako zło a obozy śmierci pozostawiono
po co? czy jako instruktaż ewentualny?

Edytowane przez dysydent
  • Thanks 1
Opublikowano
14 minut temu, witejus napisał:

a we Francji np to czym rozwiązują jak nie pałą:ph34r:

Przy  obecnej  pogodzie  to  ja  bym  ich studził  wodą

Opublikowano

pomnika stalina nie widzialem ale pomnik lenina  byl piekny- dobrze zrobiony przez wybitnego rzezbiarza- z daleka wiedziales kogo przedstawia a nie tak jak dzisiejsze -gdyby nie napisy to bys nie wiedzial co to za osoba , z twarzy podobny do nie wiadomo kogo...........

i pala pala go w leb ,tak krzysiu biedronka zarabia na chleb- taki wierszyk opisywal w dziecinstwie znajomego milicjanta, w sumie niegrozny byl, mieszkal wsrod nas wiec zbytnio sie nie wychylal, z ostatnim  komendantem mo tez pozniej sie kolegowalem- strusie chowal, gdybym nie wiedzial kto to to bym mysla ,mily starszy pan,w sumie tak bylo 🤣.

taki znak czasu-przeciw obywatelskiemu sprzeciwowi wobec dyskryminacji osob lgbtq najbardziej pluja ci co w latach 80 walczyli z komuna, wyrzuty sumienia ich biora ???

marecek- na coronawirusa zmarlo juz ponad 1820 osob ,to juz 10 razy wiecej niz na swinska grype w czasach po-psl, nic sie nie stalo... czemu nie pochwalisz sie sukcesem zjednoczonej kurwicy

Franek Broda przed komisariatem policji przy ul. Tremeskiej we Wrocławiuznaz

Opublikowano
30 minut temu, Ulman napisał:

PIS potrzebuje wojenki dla ciemnoty by im czymś straszyć bo to konsoliduje. Boicie się jeden z drugim i arabów i LGBT i dlatego chcecie rozwiązywać sprawy siłą

Jest zupełnie odwrotnie to opozycja wykorzystuje ideologię LGBT do walki o rzekome prawa czlowieka by wzbudzić wiarę w zagrożenie ze strony PiS i muszę przyznać że im się  to udaje bo młodzież łyka to jak pelikany

Opublikowano

jako  hodowca bydła  proszę  cię  nie  porównuj ich  do  tych  poczciwych  zwierząt  bo  nie wypada  obrażać   tego  gatunku zwierząt

Opublikowano

marecek -1800 zmarlych, ponad 100 miliardow deficytu budzetowego .......

iluz by tu pis-orkow przytoczyc, ktorzy zaliczyli pzpr- ogladacie "od tylu urwizji" kazdy starszy prowadzacy to towarzysz od lat 70 .

zjednoczona kurwica idzie dokladnie droga pzpr-zsl-sd to tez zjednoczna komuna to byla 😂.......najlepsze jest to ze gomulka zdarzyl umrzec ale gierka zamkneli 😛

dla mnie prawicowe oszolomy to bydlo i tez trzeba ich  lac ???

Opublikowano

JUż PO WYBORACH TO I RAFA

3 minuty temu, jacus napisał:

marecek -1800 zmarlych, ponad 100 miliardow deficytu budzetowego .......

iluz by tu pis-orkow przytoczyc, ktorzy zaliczyli pzpr- ogladacie "od tylu urwizji" kazdy starszy prowadzacy to towarzysz od lat 70 .

zjednoczona kurwica idzie dokladnie droga pzpr-zsl-sd to tez zjednoczna komuna to byla 😂.......najlepsze jest to ze gomulka zdarzyl umrzec ale gierka zamkneli 😛

dla mnie prawicowe oszolomy to bydlo i tez trzeba ich  lac ???

Dziękujmy Bogu że PO nie ma przy władzy bo byłoby 10 razy gorzej i jeszcze by powtarzali że nic złego się nie dzieje popatrz co się w innych krajach dzieje nawet UE pochwaliła Polski rzą że dobrze sobie radzi zkoronawirusem a Rafałek po wyborach zapomiał o swoich idolach

https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/warszawa-demonstracja-lgbt-zaatakowano-rafala-trzaskowskiego-gdzie-on-jest/wn7fdgd

Opublikowano
9 minut temu, Denwer napisał:

jako  hodowca bydła  proszę  cię  nie  porównuj ich  do  tych  poczciwych  zwierząt  bo  nie wypada  obrażać   tego  gatunku zwierząt

Tak moje wielkie przeprosiny jeśli uraziłem dany gatunek zwierząt .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v