Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy   Drodze  wojewódzkiej  mieszkam   także  spoko   ruch  jest  

Opublikowano

samego   baneru  to  jo  ale  otoczenia  nie 

Opublikowano

Hołdys - krystaliczny patriota, który jak tylko mógł to czmychał do jUeSej grać do kotleta za dolary, bo Polska ze swoimi groszami jest dla niego za maluczka ;)

Ty weź może znajdź sobie Denwer jakąś kobietę, wyprowadzi cię na spacer, pokaże że świat jest nieco inny niż w telewizorze i internecie.. Ewidentnie za dużo czasu spędzasz oglądając te swoje pierdoły

Opublikowano
11 minut temu, lukasz222 napisał:

Hołdys - krystaliczny patriota, który jak tylko mógł to czmychał do jUeSej grać do kotleta za dolary, bo Polska ze swoimi groszami jest dla niego za maluczka ;)

Ty weź może znajdź sobie Denwer jakąś kobietę, wyprowadzi cię na spacer, pokaże że świat jest nieco inny niż w telewizorze i internecie.. Ewidentnie za dużo czasu spędzasz oglądając te swoje pierdoły

Po zeszłotygodniowym maratonie  wyborczym mam dość łażenia 

Opublikowano
27 minut temu, daron64 napisał:

A ja tam myślę, że i mareczek i może jeszcze parę botów, co wpada tylko rzucić memem i na tym się ich aktywność kończy, to dostają z tego chajsy. 

Nie sądzę. To są nawiedzeni ideowcy z poczuciem misji. Tacy o kasie nie myślą bo robią to dla "sprawy", 

https://www.money.pl/gospodarka/zalamanie-w-prywatnych-inwestycjach-tak-zlych-prognoz-nbp-jeszcze-nie-bylo-6533062236829313a.html

Opublikowano (edytowane)

W sumie nie mam wiedzy, żeby się w tym temacie wypowiadać, ale myślałem, że to ma być przekop z prawdziwego znaczenia. Taki fest kanał. Tak to sobie wyobrażałem. A tu

Eksperci wojskowi, niezależni od rządu, szybko rozbroili tę narrację. W skrócie: polska marynarka nie ma ani jednego okrętu czy kutra, który byłyby w stanie przepłynąć tak wąskim i płytkim kanałem. Nadaje się on dla motorówek i poduszkowców – tych drugich i tak zresztą nasza armia nie ma.

wtf, to co oni tam szpadlami chcą rowek wykopać?

Edytowane przez daron64
Opublikowano

Zalew wiślany to bajoro głębokie ma całe 2m a każdy normalny człowiek wie że poważne jednostki o takim zanurzeniu nie występują. Ja bardo długo dociekałem po co tem przekop ma być i nikt nie umiał tego wytłumaczyć w sensowny sposób.    Przekop to taki  miś na skale ich możliwości. Nikt nie wie po co jest więc nie ma ryzyka że ktoś zapyta , no i zwolennicy przekopu o to nie pytają

Opublikowano
1 godzinę temu, daron64 napisał:

W sumie nie mam wiedzy, żeby się w tym temacie wypowiadać, ale myślałem, że to ma być przekop z prawdziwego znaczenia. Taki fest kanał. Tak to sobie wyobrażałem. A tu

Eksperci wojskowi, niezależni od rządu, szybko rozbroili tę narrację. W skrócie: polska marynarka nie ma ani jednego okrętu czy kutra, który byłyby w stanie przepłynąć tak wąskim i płytkim kanałem. Nadaje się on dla motorówek i poduszkowców – tych drugich i tak zresztą nasza armia nie ma.

I tu właśnie mnie olśniło. @Ulman ten przekop wybudujemy aby go bronić przed Rosjanami.😂 Wiadomo że im się nie podoba ( głęboka analiza Pana Żaryna), więc na bank będą chcieli go zniszczyć (wiadomo taka natura Rosjan).😂

Opublikowano
4 godziny temu, Denwer napisał:

Przy   Drodze  wojewódzkiej  mieszkam   także  spoko   ruch  jest  

3 godziny temu, Denwer napisał:

Cenię  sobie  prywatność 

110167059_730007447750712_86424285838252

I sam sobie zaprzeczysz 😁

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, galan99 napisał:

Niech jada w h*j będzie spokój i nigdy nie wracają .

dla proletariackich dołów tak byłoby najwygodniej bo nikt by nie zadawał pytań na które nie znają odpowiedzi.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)

za rzadow pierwszego pis-u ponad 1,5 miliona wyjechalo  i to pewnie wielu z polski wschodniej, ilu wrocilo ??? ilu nigdy ie wroci- sprawdzcie ilu polakow wystapilo o prawo stalego pobytu  na wyspach po brexicie.  juz niedlugo wymrzecie jak dinozaury..

https://www.obserwatorfinansowy.pl/bez-kategorii/rotator/bledne-kolo-niedorozwoju/

11 godzin temu, galan99 napisał:

Bo my jako Polacy mamy kupować zachodnie a swego nic nie mieć tak zaplanowała Unia . 

Polska ma nie posiadać nic zakładów  zakładów ,przetwórni , sklepów rodzimych nic , mamy być niewolnikami Unii .

ile dziecko masz lat ?? zapytaj rodzicow co bylo w sklepach w koncu lat 80 ?? ile trzeba bylo stac w kolejce po telewizor, ile lat czekalo sie na samochod, u was na wschodzie polski kto ma w tych fabrykach pracowac ?? emeryci i kawalerowie do wziecia ???  samych mebli czy kosmetykow eksportujemy wiecej niz zywnosci, nawet nie masz o ty pojecia........

10 godzin temu, dsbh napisał:

Czyli lepiej krytykować jak brać udział, lub narażać się na krytykę innych ? To po pierwsze a po drugie, czytaj dokładniej. Wiem że był prezesem banku, doradcą i premierem. Tylko pytanie czy jest tak dobry, jak były przewodniczący Nowoczesnej ?

czyli byl banksterem 😜 czyli osobiscie reprezentowal wszystkie te cech z ktorymi zjednoczona kurwica walczy, gdyby swetru przeszedl do pis-u jak wielu jego partyjnych kolegow bylby jednym z kolejnych ministrow finansow-jak dobrze licze juz 5 bylo...kto potrafi z glowy podac nazwisko terazniejszego, niedlugo ma byc zdymisjonowany.

https://plejada.pl/zdjecia-gwiazd/jacek-i-joanna-kurscy-wzieli-slub-koscielny-wsrod-gosci-jaroslaw-kaczynski-zdjecia/v24pb3z#slajd-9

Edytowane przez jacus
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

za rzadow pierwszego pis-u ponad 1,5 miliona wyjechalo  i to pewnie wielu z polski wschodniej, ilu wrocilo ??? ilu nigdy ie wroci- sprawdzcie ilu polakow wystapilo o prawo stalego pobytu  na wyspach po brexicie.  juz niedlugo wymrzecie jak dinozaury..

https://www.obserwatorfinansowy.pl/bez-kategorii/rotator/bledne-kolo-niedorozwoju/

daj dane po pandemii lot do domu i ujjjj przegrałeś głupku 

1 godzinę temu, jacus napisał:

czyli byl banksterem 😜 czyli osobiscie reprezentowal wszystkie te cech z ktorymi zjednoczona kurwica walczy, gdyby swetru przeszedl do pis-u jak wielu jego partyjnych kolegow bylby jednym z kolejnych ministrow finansow-jak dobrze licze juz 5 bylo...kto potrafi z glowy podac nazwisko terazniejszego, niedlugo ma byc zdymisjonowany.

a co robił tusk przedtem ?? ano nikim był dorobił się  na sprzedaży własnego narodu 

• Thanks 1
Opublikowano
17 godzin temu, Denwer napisał:

107912466_158029772476031_18880724690636

Kurcze to jakiś patus musiał napisać. Ja nigdy nie robiłem żadnej z tych rzeczy. Moi znajomi też.

"Nie jeździli po świecie za pracą". Tak tak niby przez po wyjechali a teraz na Dudę nie chcieli głosować. Wasza propaganda jest tak głupia, że szok. Jak to mówią dostosowana do poziomu odbiorcy. Skoro to po tych ludzi wygnała z kraju za pracą to czemu na Dudę nie głosowali? Wśród emigracji wygrał Trzaskowski.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v