Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba muszę przygotować sobie zestaw nowych emotek, podejrzewam że faktycznie będzie z czego polewać. No i jakieś odzwierciedlające przerażenie też naszykuję.

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, hubertb napisał:

Dawno mnie nie było co dziś na grillu ? 

No jak to co ,to co zawsze antypis sra na PiS A my reszta tylko patrzmy 

Opublikowano
16 godzin temu, mirro napisał:

A byli, po ich zastosowaniu, jacyś ozdrowieńcy?😂 

gdyby nie byli to by się nie nazywała medycyna tylko szaman 

10 godzin temu, Denwer napisał:

106117517_3391350560888532_2597662433611

bal przebierańców jak w przedszkolu ?? 

Opublikowano

roman zdaje sie pare dni nie pije ciekawe ile wytrzyma ??

wyszedlem sobie pod wieczor do ogrodu opryskac amerykanskiego zuczka, patrze a tu leci sobie majestatycznie helikopter i stonke mi straszy a nawet ptactwo sasiada, pozniej patrze a tu adrian odlatywal[w[przenosni i doslownie] do juesej..

i dal w palnik- stawiam -tradycyjnie krzynke wodki- ze i on jest teczowy

https://wiadomosci.onet.pl/religia/aktualnosci/bp-edward-janiak-trafil-pijany-do-szpitala-rzecznik-episkopatu-komentuje/x7dqv75

Opublikowano

jeszcze gorbaczow nie pil, no o sobie , ze skromnosci nie bede wspominal....

ile trzeba wypic zeby miec 3,4 promila-romus tys fachowiec to sie wypowiedz 😛

nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu- czyzby to byl grzech smiertelny z ktorego trzeba sie wyspowiadac inaczej nie wolno przyjmowac komunii swietej?? ciekawe czy na drugi dzien z rana tak sie stalo ???

Opublikowano
17 minut temu, jacus napisał:

roman zdaje sie pare dni nie pije ciekawe ile wytrzyma ??

ty bierzesz lekarstwa ...?

1 minutę temu, jacus napisał:

ile trzeba wypic zeby miec 3,4 promila-romus tys fachowiec to sie wypowiedz 😛

ciebie wystarczy polówka 

Opublikowano
13 minut temu, jacus napisał:

jeszcze gorbaczow nie pil, no o sobie , ze skromnosci nie bede wspominal....

Ty abstynent ?? To wiele tłumaczy 😎 

Ty, jaruzelski , Gorbaczow to wszyscy komuniści 🤔?

Opublikowano

😛uj wie bo  w zyciu nie wypilem polowki-nie pijem bo nie lubiem,czasami jakie piwko ,raz an ruski rok drinka..

tyle to chyba z jednodniowego picia sie nie da ??

Opublikowano

Usystematyzujmy - któren miał promile? Księciunio czy księżunio? Obydwaj? Po gadce to raczej Pan Duda wygrał...

Zainteresowałem się żywo suwerenem ale niema do niego dostępu gdyż pilnuje go Policja.

A Trzaskowski? Sprawia wrażenie pracowitego aż do przepracowania.

Opublikowano (edytowane)

@DTarasNo z przepracowania wziął nawet L4 na początku pandemi  bo dostał gorączki 35,5°C 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

105388612_188165735972811_50621070718937

Edytowane przez Gość
Opublikowano
7 godzin temu, DTaras napisał:

Usystematyzujmy - któren miał promile? Księciunio czy księżunio? Obydwaj? Po gadce to raczej Pan Duda wygrał...

Zainteresowałem się żywo suwerenem ale niema do niego dostępu gdyż pilnuje go Policja.

A Trzaskowski? Sprawia wrażenie pracowitego aż do przepracowania.

No kawał roboty zrobił Trzaskowski, po ostatnich opadach deszczu puścili znowu ścieki do Wisły🤦‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v