Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a miliony polakow wyjechalo do tych krajow i jakos nie narzekaja- dziwne co ?? gdy zobacza pare gejow to powinni umrzec ze strachu a przynajmniej narobic w gacie, byliscie kiedys z agranica ??? granica wsi sie oczywiscie nie liczy..

u mnie to dzisiaj nie wjedzie moze jutro da sie . stonka i zaraza czeka.

pojechalem obejrzec pola- straty sa-urwany zderzak, rozjechana droga, 2 auto i jeden ciagnik blotem ubrudzone, godzina stracona, linka urwana, na szczescie w zbozach i kukurydzy nie widac strat.

a te gowna co aktualnie z gor splywaja to gdzie wyladuja ?? oni nie maja kanalizacji tylko wszystko do rowow lecia, do tego smieci i krzaki,galezie ,trawa z koszenia ogrodkow-czemu tak topi ?? bo rowy ,mostki i przepusty sa zawalone smieciami i drewnem. 

za pare dni przez warszawe beda scieki znowu plynely, zreszta od setek lat plyna i jakos nikt sie nie przejmuje...

Opublikowano
3 godziny temu, Ursus932 napisał:

Ludzie antypisu muszę odpuścić ten temat , A szkoda bo ubaw tu jest , taki @mirro się głupio cieszy jakby mu kto pod czapkę nasrał i przyklepał 😅 i reszta też tarasków , hubertusków,jacusiów czy niemieckich ulmanków też daje powody do pozostania 😎

Szkoda że już musisz iść.beksa.gif

Opublikowano
4 godziny temu, Ursus932 napisał:

Ludzie antypisu muszę odpuścić ten temat , A szkoda bo ubaw tu jest , taki @mirro się głupio cieszy jakby mu kto pod czapkę nasrał i przyklepał 😅 i reszta też tarasków , hubertusków,jacusiów czy niemieckich ulmanków też daje powody do pozostania 😎

Aha chyba Pan AD wygra te wybory , Ale co zrobić nie od was to zależy tylko suweren Tak zdecyduje 

Nie wiem czy w związku z tym faktem co niektórzy wyjadą z'tego kraju 

A może i to dobrze 🤔

Chyba? Nawet ty do końca nie wierzysz. Masz racje nie zależy to od nas ani od was. Zobaczymy kogo wybiorą rodacy. Ale jedno jest pewne kampania inwektyw i opluwania jaką ty tu a Duda jeżdżąc po Polsce stosujecie nie przynosi zamierzonych efektów.

4 godziny temu, stempos1980 napisał:

Gdyby Czajka była dobrze zrobiona podczas budowy to by do tego nie doszło i gówno by w rzece nie wylądowało

@Ursus932 jedziesz z tebu czy już jesteś po zabiegu

Trzaskowski jej raczej nie budował. Równie dobrze można powiedzieć, ze gdyby Duda pojechał z rok temu do Łapanowa i dał to co teraz obiecał na wały i inne to by do tego nie doszło co tam mamy teraz. Te zarzuty są po prostu absurdalne. Pewnych rzeczy nie da się uniknąć na inne niektórzy ludzie nie mają wpływu. 

Opublikowano
5 godzin temu, galan99 napisał:

Nie daj Boże coś takiego miało być w Polsce prędzej czy później  Ludzkość musi upaść .

Sodoma  i  gomora   wiecznie  trwać  nie będzie  

Opublikowano

Tak podchodzi, usta w dziubek - może głodny? Dajcie mu marchewki...

Skoro Lech czajke budował i to nie wina Tuska no to już znak z niebios tylko...

A może ćwiczy te usta przed wizytą w USA... Ktoś już wie poco on tam jedzie?

Opublikowano
56 minut temu, Denwer napisał:

Jacy agresywni   ci  zwolennicy   trzaska 

To norma ,A mi tu zarzucają co niektóre hubertusy że pluje 😏

Opublikowano
4 minuty temu, jacek1296 napisał:

PKS Częstochowa się likwiduje. A przecież pod skrzydłami pis miał się rozwijać. Czyli pis kłamie.

No i git. Jak wybudują CPK to samolotami będą latać. No i przecież pielgrzymki przyjeżdżają swoimi autobusami do Częstochowy, to po kija komu PKS?😂

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

No i git. Jak wybudują CPK to samolotami będą latać. No i przecież pielgrzymki przyjeżdżają swoimi autobusami do Częstochowy, to po kija komu PKS?😂

Jak wybudują to tak. Ale kiedy wybudują? A do tego czasu tez trzeba podróżować. Jak żyć pinokio?

Opublikowano

https://wiadomosci.wp.pl/andrzej-duda-przed-wylotem-do-usa-o-funduszu-medycznym-zdradzil-szczegoly-6524647084381825a

"Prezydent podkreślił również, że od samego początku zabiega o wzmocnienie bezpieczeństwa Polski. - W czasach, gdy rządziła PO, której członkiem jest Rafał Trzaskowski, Rosja napadała na Ukrainę, a Polska była cały czas oparta wyłącznie na obecności naszej armii - tłumaczył Andrzej Duda, dodając, że "wielu ludzi się obawiało". Prezydent podkreślił, że w 2015 roku przystąpił do realizacji polityki obecności NATO w naszym kraju jako gwarancji bezpieczeństwa".love29.gif

Śmiać się nie wypada. Chyba raczej tylko pokiwać z politowaniem głową. Choć nie, przecież to jest tak bezdennie głupie że aż żałosne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v