Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Ursus932 napisał:

Ale sobie antypis dyskusje urządził aż dziwne że nikt nie przeszkadza 

Niemozliwe, pisowczyk przyznał, że pisowczycy przeszkadzają w dyskusji

Jak nikt nie jedzie po pisie, to i pisać nie mają o czym. Nie ma przekazu, nie ma o czym pisać.

5 minut temu, Ulman napisał:

Jak masz coś do powiedzenia to możesz uczestniczyć.

Opublikowano
9 minut temu, daron64 napisał:

Niemozliwe, pisowczyk przyznał, że pisowczycy przeszkadzają w dyskusji

Jak nikt nie jedzie po pisie, to i pisać nie mają o czym. Nie ma przekazu, nie ma o czym pisać.

Przeszkadzać czyli przerwać te waszą sielanke antypisu 

Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał:

Czym się denerwujesz? Brakiem argumentów?

Życie jest zbyt piękne A zwłaszcza niedzielne popołudnie żeby wdawać się w dyskusje z takim antypisem

@daron64 między innymi jak wyżej 

Opublikowano

Jak nie latał po ulicy z idiotycznymi hasłami 

Ja do tych osób jako ludzi nic nie mam 

Jeżeli swojego "zboczenia" nie wywlekają publicznie 

Opublikowano
21 minut temu, Ursus932 napisał:

Jak nie latał po ulicy z idiotycznymi hasłami 

No on był akurat zawalony robotą, ale w jego imieniu po ulicach biegali inni.😂

Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

W świetle tego co wkleił Ulman to wcale o to nie chodzi.

Tutaj chyba Trump ma problem, który może wykorzystać jego kontrkandydat. Jeżeli nie pamięta co obiecał to albo lekceważy Europę, albo pojawiają się problemy zdrowotne. A to już było w poprzedniej kampanii  z Clinton.

Co do samych wojsk USA w Polsce, to wiemy tyle, ile sami zainteresowani nam powiedzą. Druga sprawa my widocznie musimy zawsze na kogoś liczyć, tak jest chyba od czasów Konrada Mazowieckiego który sprowadził Krzyżaków do Polski,a czy na tym dobrze wyszliśmy pokazuje 1939 rok.

Po wyborach obostrzenia wracają ?

https://www.tvp.info/48626236/podlasie-weselnicy-zarazeni-koronawirusem

Opublikowano
3 minuty temu, dsbh napisał:

Jeżeli nie pamięta co obiecał to albo lekceważy Europę

Nie pamięta, bo nie pamięta. Jeżeli ktoś liczy na to, że martwi się takim państwem jak Polska to grubo się myli. 

Opublikowano

Obiecują i różnie  z tym bywa ale jedni obiecali i dali narodowi 500 + 300 wyprawka i mało kogo obchodzi skąd pochodzi kasa ważne że dali bo sami więcej za***ali od roku 1990 do 2020 .

Opublikowano
10 minut temu, mirro napisał:

Nie pamięta, bo nie pamięta. Jeżeli ktoś liczy na to, że martwi się takim państwem jak Polska to grubo się myli. 

Oglądałem taką sondę kiedyś przy wizycie Dudy w USA bodajże, co Amerykanie wiedzą o Polsce. W skrócie nic, nawet Wałęsy nie znają. Żyją własnym życiem.Dlatego pisze że to argument dla kontrkandydata Trumpa w zbliżających się wyborach. A u nas jest takie powiedzenie, umiesz liczyć, licz na siebie.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, dsbh napisał:

Oglądałem taką sondę kiedyś przy wizycie Dudy w USA bodajże, co Amerykanie wiedzą o Polsce.

Bo tu bardziej o głosy Polonii w amerykańskich wyborach chodzi, niż o faktyczną współpracę z Polską.

Opublikowano
17 godzin temu, Ywa napisał:

Roman w oczach mojego znajomego Słupszczanina/sama przejazdem to miasto widziałam w superlatywach

to akurat tez nic mi nie mówi ... mój teść też zachwycony jest miastem które jest zacofane na tle innym drogę robią od 12 lat to chłopina zachwytu nie umie ...   miasto od ponad 12 lat nic nie wybudowało nic nie wyremontowało 

9 godzin temu, jacek1296 napisał:

Czy nie uważasz, że takie pytania dla romka są nie na miejscu?

bo ?? 

2 godziny temu, Ulman napisał:

LGBT już dawno dopadło Adriana!!! https://gwiazdy.wp.pl/jacek-szawiola-fryzjer-andrzeja-dudy-pobity-tak-mowil-o-prezydencie-polski-gogglebox-lgbt-6523837208513376a

Hhaaaaaańbaaaaaa! Skandaaaaal! elgiebeteeeee nas atakujeeee!!!

w porządku z tobą ? 

KRRiT2019-karyikoncesje1.png

niezależna prawda zawsze kosztuje 

Opublikowano

Jakby tam rządził jakiś PISowiec to byś z góry wiedział że miasto kwitnie. U ciebie to z pewnością jak w Dubaju. 

Całkiem w porządku ale to skandal , hańba,  i sPISek że  "nie człowiek" a ideologia bolszewicka LGBT najlepszego prezydenta RP miziała po włosach. Przecież on nie jest równy normalnym ludziom a smiał się do Adriana zbliżać , rozmawiać i go dotykać. To zapewne podłe i podstępne środowiska LGBT umieściły zdradziecko agenta przy prezydencie, ale Adrian przejrzał ten chytry plan i nie uległ temu szatańskiemu lobby.  

Opublikowano

NIEMIEC KAZAŁ ??

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/tomasz-lis-zacheca-do-zbierania-podpisow-na-rafala-trzaskowskiego-prawo-obywatela-czy-przekraczanie-roli-dziennikarza

„Fakt” tłumaczy: bronimy Donalda Tuska jako człowieka, a nie polityka, każdy z nas może być jutro Tuskiem

Czytaj więcej na: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/fakt-tlumaczy-bronimy-donalda-tuska-jako-czlowieka-a-nie-polityka-kazdy-z-nas-moze-byc-jutro-tuskiem

🤣🤣

„Fakt” na pierwszej stronie po węgiersku żąda od tamtejszych dziennikarzy, by przeprosili Donalda Tuska

Czytaj więcej na: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/fakt-na-pierwszej-stronie-po-wegiersku-apeluje-do-tamtejszych-dziennikarzy-by-przeprosili-donalda-tuska

🤑🤣

ciekawe co zaś obiecali Niemcowi ?? orleany azoty  ?? 

10 minut temu, Ulman napisał:

Jakby tam rządził jakiś PISowiec to byś z góry wiedział że miasto kwitnie. U ciebie to z pewnością jak w Dubaju. 

niezależni są najlepsi 

11 minut temu, Ulman napisał:

Całkiem w porządku ale to skandal , hańba,  i sPISek że  "nie człowiek" a ideologia bolszewicka LGBT najlepszego prezydenta RP miziała po włosach. Przecież on nie jest równy normalnym ludziom a smiał się do Adriana zbliżać , rozmawiać i go dotykać. To zapewne podłe i podstępne środowiska LGBT umieściły zdradziecko agenta przy prezydencie, ale Adrian przejrzał ten chytry plan i nie uległ temu szatańskiemu lobby.  

proponuje ci zdalną konsultacje z lekarzem  opowiedz mu to wszystko 

@Ulman

popatrz jak dużo ludzi już zmanipulowała rządowa tvp psi 😅

kana%C5%82y%20informacyjne%20maj%202020-1.png

Spośród grup kanałów informacyjnych liderem wśród widzów w wieku 16-49 lat

kana%C5%82y%20informacyjne%20maj%202020-2.png

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Czyli jak Lis  agituje za Trzaskowskim to może być naruszenie etyki dziennikarskiej . Gdy Karnowscy i Sakiewicz 24h/dobę agirtują za PISem to jest to samo czy coś innego?

Edytowane przez Ulman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v