Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, daron64 napisał:

Mysle, ze latwiej niz dlaczego ksiadz go dotykal.

Przechodzilem, jak wszyscy z pracy, psychotesty i nadaja sie o kant d*py rozbic. Bez problemu mozna je przejsc. Tylko ktos, kto nie zdaje sobie sprawy z tego, ze jego zachowanie jest zle, moglby na nich odpasc. Pytania typu "czy uwazasz, ze twoja matka to dobra kobieta", " czy masz mysli samobojcze" - kogo cos takiego moze wyeliminowac? Tylko chyba kompletnego czuba.

Łatwiej wytłumaczę, że gej to gej niż dlaczego musi paradować po ulicy, bo tego to akurat nie wiem. Chyba że ktoś ich do tego zmusza.

Odnośnie testów. To w jaki sposób uchronić się przed pedofilem czy sadystą ?

Opublikowano
7 minut temu, Denwer napisał:

Nie trauma tylko walka o normalną Polskę dla następnych pokoleń. 

No tak - jechanie po gejach/lesbijkach etc na forum rolniczym zbawi Polske 😂 A własnie -o gejach sporo pisales jakie to obrzydliwe, a o lesbijkach nic (chyba, ze mi umknelo) - podwojne standardy?

4 minuty temu, dsbh napisał:

To w jaki sposób uchronić się przed pedofilem czy sadystą

Nie wiem. Po czesci napewno rozmowa z dzieckiem, zeby wiedzialo, co jest zle, jak wobec niego dorosli nie powinni sie zachowywac, zeby nie balo sie do Ciebie przyjsc gdy cos sie wydarzy.

Opublikowano
6 minut temu, dsbh napisał:

Łatwiej wytłumaczę, że gej to gej niż dlaczego musi paradować po ulicy, bo tego to akurat nie wiem. Chyba że ktoś ich do tego zmusza.

Najlepiej powiedz że to wolny kraj zaś ulica przyjmie różne parady.

9 minut temu, dsbh napisał:

To w jaki sposób uchronić się przed pedofilem czy sadystą ?

Czyżbyś pedofilię zaliczał do LGBT? 

Opublikowano
9 minut temu, daron64 napisał:

Nie wiem. Po czesci napewno rozmowa z dzieckiem, zeby wiedzialo, co jest zle, jak wobec niego dorosli nie powinni sie zachowywac, zeby nie balo sie do Ciebie przyjsc gdy cos sie wydarzy.

Tu masz rację. Z dzieckiem należy rozmawiać od początku wychowania tak aby widziało że ma w tobie wsparcie i może zawsze przyjść z problemem. Ale też należy wymagać od państwa ochrony tego dziecka.

11 minut temu, mirro napisał:

Czyżbyś pedofilię zaliczał do LGBT? 

Tematy się wymieszały. Dla mnie to są 2 oddzielne sprawy.

Opublikowano

46 minut temu, Denwer napisał:

Nie trauma tylko walka o normalną Polskę dla następnych pokoleń. 

Dla Ciebie normalny Polak to pewnie bialy, mocno wierzacy katolik, dajacy sowicie co niedziele na tacę, gardzacy innymi ludzmi ktorzy sa dla nikego odmienni. I co nsjwaznieksze musi byc wyborca pis. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, daron64 napisał:

No tak - jechanie po gejach/lesbijkach etc na forum rolniczym zbawi Polske 😂 A własnie -o gejach sporo pisales jakie to obrzydliwe, a o lesbijkach nic (chyba, ze mi umknelo) - podwojne standardy?

No zbawi  jak   w ten sposób   uda  się  zapobiec  wygranej  tęczowego  Rafała. Co  do  lesbijek  to nie  uważam  to  za  normalne  zachowanie   ale  nie brzydzi  mnie  to  tak  jak pedały   czy  transp**bańcy  obu  płci.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Dnia 13.06.2020 o 11:24, Ulman napisał:

Zelnik, Rewiński, Pietrzak też?

a to nie aktorzy ?? 

Dnia 13.06.2020 o 11:24, Ulman napisał:

Jak ty chcesz utrzymać socjal obniżając podatki? Jak to ma wyglądać arytmetycznie?

wysokim popytem jak w czechach 

Dnia 13.06.2020 o 12:07, jacek1296 napisał:

Nawet nie próbuj zrozumieć, nie twój poziom.

za to twój pełną gębom 

Dnia 13.06.2020 o 12:07, jacek1296 napisał:

A ksiądz albo biskup też szmata?

też pod warunkiem ze jest to medialne i publiczne 

51 minut temu, daron64 napisał:

Co w tym ciekawego? Niszczenie flagi - art. 137 KK chyba. I tyle. Powinni go ukarać i po temacie

no własnie on morze ty nie bo nie jesteś pedałem i oto cały szum 

1 godzinę temu, thor1984 napisał:

Dla Ciebie normalny Polak to pewnie bialy, mocno wierzacy katolik, dajacy sowicie co niedziele na tacę, gardzacy innymi ludzmi ktorzy sa dla nikego odmienni.

a jak mi do kościoła nie po drodze bo jedyny dzień co śpię do 10 ??  msza w tv też się liczy ?? 

2 godziny temu, Denwer napisał:

Skoro pedofilów się zamyka i  próbuje leczyć to i cała ta hałastre LGBT też można

usunięcia homoseksualizmu z listy chorób psychiatrycznych przez WHO w 1973 r.

Opublikowano

romus-ciebie do czech nie wpuszcza wiec im popytu nie podniesiesz.

to fenomen ze wyznawcy cioty z zoliboza sa homofobami gdy idziecie do kosciola to szansza ze ksiadz jest hetreoseksualny jest 50:50, lawendowa mafia rzadzi polskim i watykanskim kosciolem- im wyzej tym ich wiecej.

najlepiej wasza oblude-znaczy waszego wodza - opisuje sprawa sedziego zaradkiewicza, prezes chcial na kolacyjki do niego chodzic 😛,

sniadanie z kotem

obiad z przylebska

kolacja z zaradkiewiczem

i nocne rodeo-nocny kowboj  😂😂🤣 brokeback mountain 🌈

• Haha 1
Opublikowano
39 minut temu, Roman176 napisał:

no własnie on morze ty nie bo nie jesteś pedałem i oto cały szum 

A gdzie napisane, że może? Ja tam przeczytałem tylko, że będzie pisał do Adriana o ułaskawienie.

51 minut temu, Denwer napisał:

No zbawi  jak   w ten sposób   uda  się  zapobiec  wygranej  tęczowego  Rafała. Co  do  lesbijek  to nie  uważam  to  za  normalne  zachowanie   ale  nie brzydzi  mnie  to  tak  jak pedały   czy  transp**bańcy  obu  płci.

Czyli podwójne standardy.

Opublikowano

Przede wszystkim dziecko me czy to będzie taka parada, czy dyskoteka, czy muzum, galeria czy internet musi być przyzwyczajone, że nagość to intymna aczkolwiek normalna sprawa aby samo traumy nie doświadczyło w przypadku gdy tę intymność ktoś w dowolny sposób naruszy lub dla niego wyeksponuje. Trzeba niezależnie od okoliczności mieć sprawny umysł. Witejus czy to ja jestem ograniczony? Tylko nie mów nikomu. Strach przed wstydem czy odrzuceniem generuje tylko poczucie osaczenia. Jak wytłumaczyć? Bardzo prosto. Wystarczy się nie skupiać na genitaliach i pierwej zapytać o wrażenia.

Opublikowano (edytowane)

Dowcip na poziomie intelektualnym typowego wyborcy PIS. Niezwykle wyrafinowane i ambitne.

1 godzinę temu, Roman176 napisał:

wysokim popytem jak w czechach 

Możesz objaśnić jak podniesienie popytu spowoduje zmniejszenie podatków a jednocześnie utrzymanie wydatków socjalnych?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

racyl - klakier był najlepszy. Andrzej Duda! Jakiż to przypadek, jaki on męski. Narciarz się mu pod nogi przewraca, kobiety na wiecach mdleją... Cóż pomógł? Zaniósł do karetki? Instruował służby? Daj spokój...

Opublikowano

takie masz marzenie- slub da ci teczowy ksiadz,akurat w archidiecezji lubelskiej ich dostatek..

cala tasma poszla na lodolamacz.

rosiek tez ratowal metoda usta usta ????

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v