Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ty nigdy nim nie byłeś i nie będziesz 😋

1 minutę temu, pafnucy napisał:

ogarek. tylko tak z ciekawości. masz ty gdziekolwiek jakiegoś przyjaciela?

Zapewne nie wiesz że jest świat po za forum jak cLe dnie nostop tu przebywasz

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
1 minutę temu, ogarek napisał:

Nigdy nie miałem wadpliwości że zdrajca zdrDzi po raz drugi.... 😋

Zacznijmy od tego że myślisz że wszystkich możesz lżyć i się wyśmiewać bo ty ogarek.   xD

Opublikowano

to akurat wiem. B|

Ty nigdy nim nie byłeś i nie będziesz 😋

Opublikowano
2 minuty temu, pafnucy napisał:

ogarek. tylko tak z ciekawości. masz ty gdziekolwiek jakiegoś przyjaciela?

Wątpię, podejrzewam że rodzina też ma go gdzieś, bo na wiosnę był motyw że chcieli przeczekać u niego, ale odmówił bo pewnie za dużo by zjedli.   :P

Opublikowano
4 minuty temu, szmergiel napisał:

mirro w sumie racja.jestem ciekaw jak to sie ma czysto z prawnego punktu widzenia? chodzi mi o ten wyrok  czy naprawde jest w zgodzie z konstytucja czy nie?bo jezeli tak no to wtedy to towarzystwo co tak krzyczy 'konstytucja' zasluguje na gume konktetna i to bez zadnej taryfy ulgowej

Przecież w TK masz magister prawa na stołku prezesa która wykonuje polecenia z Nowogrodzkiej  wiec o jakiej prawdzie ty PISzesz?

Opublikowano
4 minuty temu, szmergiel napisał:

chodzi mi o ten wyrok  czy naprawde jest w zgodzie z konstytucja czy nie?

Wyrok nie może być w zgodzie z Konstytucją. Wyrok tylko określa czy coś jest zgodne z Konstytucją. Akurat wyrok w sprawie zgodności tej sprawy z Konstytucją jest sam w sobie kretyński. 

Opublikowano
1 minutę temu, Sean napisał:

Wątpię, podejrzewam że rodzina też ma go gdzieś, bo na wiosnę był motyw że chcieli przeczekać u niego, ale odmówił bo pewnie za dużo by zjedli.   :P

Paczaj ten co ma rodzinę.. Nigdy słowem nie spomnial o dzieciach i nigdy niczego do galery nie wstawił... Bo niema co... 😋

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Wyrok nie może być w zgodzie z Konstytucją. Wyrok tylko określa czy coś jest zgodne z Konstytucją. Akurat wyrok w sprawie zgodności tej sprawy z Konstytucją jest sam w sobie kretyński. 

nie interesowalem sie tym az tak.wiec gdzie jest blad?

Opublikowano
Przed chwilą, ogarek napisał:

Paczaj ten co ma rodzinę.. Nigdy słowem nie spomnial o dzieciach i nigdy niczego do galery nie wstawił... Bo niema co... 😋

No wiesz trzeba być ogarkiem by się chwalić w necie życiem prywatnym i euro w pończosze i patrzeć na wszystkich jak na dziadów.    :P

Opublikowano
2 godziny temu, DTaras napisał:

Tak miało być: Myślę, ogarek, że nikt nie zasługuje aby aż tak się nad nim pastwić. Zostaw, samo zdechnie albo wyjdziesz na dewianta.

Tylko pytam. To o mnie ?

1 godzinę temu, Dariowola napisał:

Jemu się cokolwiek sprawdziło ? Podał konkretną datę, czy tylko tak ogólnie opowiada, że coś kiedyś ?

28 minut temu, mirro napisał:

@szmergiel znowu kłania się zależność przyczyna-skutek. Znajdź pierwotną przyczynę, usuń ją to i burdy znikną.

Można protestować ale z sensem, czyli wiedzieć po co się jest na takim proteście. Po takim jednym, zostały tylko pomalowane farbą budynki. Czyli to nie ma nic wspólnego z protestem, tylko z aktem wandalizmu. Chyba chodzi tylko o to aby zrobić zadymę i nic więcej.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Strongman napisał:

Jutro szykuje się protest w wawie tych kobiet i powinni ich spisać a potem do szpitala nie przyjąć:D..

A paczaj wyżej.. 😂😂😂😂

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
3 minuty temu, Strongman napisał:

Jutro szykuje się protest w wawie tych kobiet i powinni ich spisać a potem do szpitala nie przyjąć:D..

Protest w postaci nie pójścia do pracy ma niby być.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, dsbh napisał:

Chyba chodzi tylko o to aby zrobić zadymę i nic więcej.

Większość protestów to raczej nie spotkania modlitewne.

Edytowane przez mirro
Opublikowano

Szmerglus ich spaluje a szon wyliże im c*py... 😂😂😂😂😂

a kysz, a kysz, a kysz

na zegar wbiegla mysz

gdy godzina wybila mysz w dol popedzila

a ty pieprzysz nawet gdzy spisz

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Sean napisał:

No wiesz trzeba być ogarkiem by się chwalić w necie życiem prywatnym i euro w pończosze i patrzeć na wszystkich jak na dziadów.    :P

A wiem żeś mnie nie nawidzil bom bogacz... Jestem przyzwyczajony do tego... Człowiek codzień spotyka taki element co by rozkulaczal 😂😂😂

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Włączcie TVPis 1 . Czarna rozpacz zagrożenie Polski, faszyści atakujący naród i koscioły syndrom oblężenia  straż narodowa ZAAAGROOOOŻEEENIEEEEE!!!!  WRÓG U BRAAAAAM! Zaraz nasz będa zabijać ! Atakują jak Niemcy! Plądrują jak sowieci! Bedą gwałcić i rabować a nawet tatuować i masturbowac. Uuuaaaaaaaaaaaaaaa co to będzieeeeeeee! 

Straszenie ciemnoty  w najczystszej formie🤣

Opublikowano

kuźwa faraon z piramidą z gnoju. ale jaja. :D

A wiem żeś mnie nie nawidzil bom bogacz... Jestem przyzwyczajony do tego... 

Opublikowano
5 minut temu, szmergiel napisał:

tak.wiec gdzie jest blad?

Błąd na polu społecznym. Zła ocena zysków i strat, skutków . Podejście na wojskowej zasadzie " ma być ch*j", do problemu który i tak wisiał na kruchym kompromisie.

Opublikowano

A o tem gnoju piszesz coś foty wstawial.. No fakt faraon z ciebie aż w ruskiej wiosce psy d*pami szczekajo 😂😂d*pa i 

3 minuty temu, pafnucy napisał:

kuźwa faraon z piramidą z gnoju. ale jaja. :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v