Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teczowy trzaskowski idzie po wasze dzieci .chrońcie przed nim swoich bliskich

EaTmUPLWsAAfl6Y?format=png&name=900x900

Opublikowano

Wszedłem sobie na tt i tam w komentarzach

Zawsze szedł tą samą drogą. Znienawidzony przez układ, żyjący w niebezpieczeństwie. Więc wy***rdalać od Kaczyńskiego i jego ochrony

Opublikowano

Zawsze szedł drogą starokawalerstwa razem z kotem. Wiecznie zagrożony jak to socjopaci maja w zwyczaju.

3 godziny temu, Denwer napisał:

Pałacie  taką  nienawiścią  do  Prezesa   to  Policja  musi  go  chronić    bardzo  nienawistni  z was  ludzie 

Łooo matko!!!  Dobro narodowe, zbawiciel narodu, męczennik i pierwszy sekretarz w jednym. Wiecznie oblegany przez siły nieczyste z wszystkich stron. Wszyscy niech go chronią bo bez niego to już panie Niemce i Ruskie nas zjedzom i rozkradnom. LGBT bendzie  wszendzie, kościoły na markiety zamieniom a z nas niewolników zrobiom i niczego już nie bendzie. 

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Łooo matko!!!  Dobro narodowe, zbawiciel narodu, męczennik i pierwszy sekretarz w jednym. Wiecznie oblegany przez siły nieczyste z wszystkich stron. Wszyscy niech go chronią bo bez niego to już panie Niemce i Ruskie nas zjedzom i rozkradnom. LGBT bendzie  wszendzie, kościoły na markiety zamieniom a z nas niewolników zrobiom i niczego już nie bendzie. 

tak nie komplementuj peło bo jeszcze na nich zagłosuje same plusy program jak znalazł ciekawy 

Przed chwilą, Ulman napisał:

Jaki ciekawszy?

taki jak zawsze ..., a jak się zbliżają wybory  obrazki memy przerzucanie  się czym ??? obrazkami argumentami 

Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

Niemce i Ruskie nas zjedzom i rozkradnom. LGBT bendzie  wszendzie, kościoły na markiety zamieniom a z nas niewolników zrobiom i niczego już nie bendzie. 

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

ale o czym ty PISzesz?  Gdzie tu poparcie peło?

nie rozumiesz po co inni mają się mieć lepiej jak ja , ja się już zabrałem , a peło zadba zeby było gorzej 🤫

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v