Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, poosa21 napisał:

Policz ile osób umarło, bo ten twój niedzielski to kłamca, tych co umarło szczepionych to 1/3, ale dodaj do tego NOPy i powikłania sprawdź o ile wzrosły zawały serca w 2021 roku wśród zaszprycowanych. 

Temat wałkowany na tym forum hasło Izrael skoro tam jest tyle szczepionych to dlaczego tak mało ofiar powikłań nie sądzisz że Twoja narracja nie trzyma sie kupy.

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, ws71 napisał:

Temat wałkowany na tym forum hasło Izrael skoro tam jest tyle szczepionych to dlaczego tak mało ofiar powikłań nie sądzisz że Twoja narracja nie trzyma sie kupy.

Napisałem z tydzien wczesniej jakie są róznice miedzy pl pozioem wyszpryc , i wcale nie takie duże róznice 

, według statsów zachodnie kraje mają o wiele lepszy wspołczynnik 

2 minuty temu, cinek1808 napisał:

Tam był jeden na drugim

Czas ekspozycji , nie zbyt długi 

to nie praca gdzie przebywamy , po min 8 h , 5-6 dni w tygodniu 

Edytowane przez V12
Opublikowano
cinek1808 napisał:

1 minutę temu, DTaras napisał:

Nie przesadzaj. Jednak to na powietrzu impreza.

Przy takiej odległości to bez znaczenia . Tam był jeden na drugim

Bardziej bym się obawiał śliniaka w czasie życzeń no i imprezy w klaustrofobicznym klubie. Jakieś efekty będą jednak bez przesady. Dali szansę rozejść się z jednego na pięćdziesiąt co lokalnie da pewnie z tysiąc zakażeń. Rozpierzchnie się to po domach i da trochę dodatkowych. Ale nie sto tysięcy.

Opublikowano
6 minut temu, peugeot napisał:

Many13 , przykro to pisać ale myślę że  w Twoim przypadku niewiele można zrobić .

Nie tylko ja jeden mamy jasność o co w tym biega  - indoktrynacja trafia w nielicznych, przeważnie ekonomicznie przestraszonych - co dalej?

222409657_123778566615122_1885165787077672337_n.jpg

• Like 2
Opublikowano
many13 napisał:

6 minut temu, peugeot napisał:

Many13 , przykro to pisać ale myślę że  w Twoim przypadku niewiele można zrobić .

Nie tylko ja jeden mamy jasność o co w tym biega  - indoktrynacja trafia w nielicznych, przeważnie ekonomicznie przestraszonych - co dalej?

mamy - jakiś problem płynnością finansową?

Opublikowano
48 minut temu, many13 napisał:

PODSUMOWANIE :

233572790_128810036111975_7821429036829970456_n.jpg

W Belgii czy tam gdzieś za przyjęcie szczepionki jest darmowe 30/60 min w domu publicznym . Taką zagryfka podobno dużo chętnych

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, ws71 napisał:

Bo u nas liczą zgony tylko na srowid jak i choroby współistniejące np jak ktoś będzie miał wypadek i w cięzkim stanie trafi do szpitala będzie miał pozytywny test umrze to lekarz wpisze kowid jako przyczyne smierci i kasa na konto wpłynie... nie raz sie słyszy że lekarze pod byle pretekstem wpisują kowid przy zmarłym aby dostać dodatek

• Like 2
Opublikowano

Społeczeństwo się podzieliło na tych, którzy się zaszczepią i są wściekli na resztę, oraz na tych, którzy się nie zaszczepią i są wściekli na rząd. Pierwsi żyją w panice wykreowanej, drudzy mają racjonalne obawy. Pierwsi nie śpią po nocach z lęku o utratę tego, co wymierne i wygodne. Drudzy nie godzą się zabranie im tego, co niewymierne. Pierwsi godzą się oddać wolność w zamian za bezpieczeństwo. Drudzy wiedzą, że oddając wolność za bezpieczeństwo, nie będą mieli w konsekwencji ani wolności, ani bezpieczeństwa, gdyż : Pierwsi idą na układ a drudzy wiedzą, że z terrorystami i demonami się nie pertraktuje i nie układa.

269713843_114660567732861_7133305084869211085_n.jpg

• Thanks 2
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, cinek1808 napisał:

To skąd taka liczba we Francji czy wielkiej Brytanii . Około 200 tys dziennie 

Bo tam , jak kogos drapie w gardle albo ciężej pociagnie nosem to leci na test xD

Mnie tez dzis w gardle drapie , ale z innego powodu 🙌 dwa weekendy zlały sie ze sobą ale trzeba wrócic do normalności B| . 

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)

Teraz jeszcze sprawdzałem , to PL jest na ostatnim miejscu w EU z testem na 1mln , wiec odpowiedz mysle że jest jasna 

Nawet Rumunia na ta chwile zrobiła wiecej testów przeliczeniu na 1 mln 

Edytowane przez V12
Opublikowano
1 godzinę temu, many13 napisał:

A nie można się podpisać proboszcz z Warszawy -paranoja 

Opublikowano
cinek1808 napisał:

To skąd taka liczba we Francji czy wielkiej Brytanii . Około 200 tys dziennie 

To pewnie ci nie zaszczepieni 🤪🤭

cinek1808 napisał:

To w Polsce po wczorajszym pół Polski będzie miała koronę. 

Byłem we wrześniu(początek 4 fali) na wystawie w Szepietowie było tyle samo ludzi co w zakopanym i jakoś nie było ŻADNEGO wzrostu...

Opublikowano
6 minut temu, mf362 napisał:

Jakoś w tv nie mówią ile od wybuchu petard trafiło do szpitala

Nie wiedzą jak podciągnąć to pod srowida i temu cisza. 

Opublikowano

2 godziny temu, Bercik92 napisał:

Bo u nas liczą zgony tylko na srowid jak i choroby współistniejące np jak ktoś będzie miał wypadek i w cięzkim stanie trafi do szpitala będzie miał pozytywny test umrze to lekarz wpisze kowid jako przyczyne smierci i kasa na konto wpłynie... nie raz sie słyszy że lekarze pod byle pretekstem wpisują kowid przy zmarłym aby dostać dodatek

walnales sie  w leb lopata lezysz w szpitalu i takiego po wypadku ze stwierdzonym covid-em daja do twoje sali- jestes zadowolony [skutki uboczne uderzenia w glowe] czy natychmist uciekasz i protestujesz ???

2 godziny temu, V12 napisał:

Bo tam , jak kogos drapie w gardle albo ciężej pociagnie nosem to leci na test xD

Mnie tez dzis w gardle drapie , ale z innego powodu 🙌 dwa weekendy zlały sie ze sobą ale trzeba wrócic do normalności B| . 

widze ze alkohol powoduje ze coraz bardziej odplywasz od rzeczywistosci-profilaktycznie zaszczep sie zoltaczke, jeszcze pare lat takiego chlania i watroba bedzie do wymiany