Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

stan na dzisiaj 600 szurow mniej.

Opublikowano
19 godzin temu, peugeot napisał:

many13  nie masz pojęcia o szczepieniu przez co twoja opinia jest bezpodstawna .

Do opinii póki co każdy ma prawo jaka ona by niebyła. Na dzisiaj  stawiam tezę, że na Omikronie się mnie skończy -  alfabet grecki ma duże możliwości.

242941343_1041201663117030_828492108498437412_n.jpg

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Ursus932 napisał:

A jeszcze taka ciekawostka , przed świętami znajomy zaszczepiony a reszta rodziny nie no i dopadł ich świrus , szczypniety ledwo uszedł z życiem a członkowie rodziny łagodny przebieg jak przeziębienie🤷‍♂️

Który raz szczepiony, coś tu ramy czasowe nie pasują, przed swiętami zaszczepiony, zdążył zachorować, wyleczyć się i to wszystko w parę dni, sąsiada trzyma od dwóch tygodni, tydzień pod respiratorem i końca nie widać wiek 50+, bez chorób towarzyszących

Edytowane przez ws71
Opublikowano
47 minut temu, many13 napisał:

. Na dzisiaj  stawiam tezę, że na Omikronie się mnie skończy -  alfabet grecki ma duże możliwości

Tu nie o alfabet chodzi a o to że nie ma powodów aby twierdzić że wirus przestał mutować . Jest prawie pewne że Omikron mutuje i z tego może niebawem powstać coś co będzie zasługiwało na nową nazwę .

Opublikowano
5 godzin temu, dsbh napisał:

A Soros czy Gates to kończyli medycynę, że zabierają głos na jej temat ?

Ale to politycy głoszą teorie, że nie będzie miał kto pracować na przyszłych emerytów i musimy zwiększyć wiek emerytalny. Jeżeli zmniejszy się populacja ludzi to cały system emerytalny się po prostu zawali i co wtedy, kto będzie pracował na polityków ?

Nie będzie emerytów bo 4 i 5 szpryca swoje zrobi .

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Nie będzie emerytów bo 4 i 5 szpryca swoje zrobi .

jesteś pewien?

Opublikowano

Naczelny rzeźnik Polin, podał dane z niedzieli o  zgonach, na jakiś David-19. Zadziwiająca prawidłowość. Ja rozumiem, że w niedzielę wykonuje się mniej testów"i ilość zachorowań na tą grypę jest mniejsza. Ale, dlaczego przez niedzielę jest tylko kilka przypadków śmiertelnych, natomiast każdy inny dzień tygodnia przynosi ich kilkaset? Czy to nie jest tak, że tzw. lekarze odpoczywają w niedzielę po serii zorganizowanych, masowych zabójstw mijającego tygodnia? Jutro pewno znów podadzą cyfrę powyżej 400 oglądaczy (TVPiS i innych mendiów), skasowanych respiratorem.

253460233_1048626812374515_461722350783800688_n.jpg

• Thanks 1
Opublikowano
peugeot napisał:

47 minut temu, many13 napisał:

. Na dzisiaj  stawiam tezę, że na Omikronie się mnie skończy -  alfabet grecki ma duże możliwości

Tu nie o alfabet chodzi a o to że nie ma powodów aby twierdzić że wirus przestał mutować . Jest prawie pewne że Omikron mutuje i z tego może niebawem powstać coś co będzie zasługiwało na nową nazwę .

W pewnym momencie przestaje to mieć sens nawet dla natury. Grypa jest z nami można powiedzieć od zawsze a jednak jej wariantowość jest ograniczona.

Opublikowano
1 godzinę temu, ws71 napisał:

Który raz szczepiony, coś tu ramy czasowe nie pasują, przed swiętami zaszczepiony, zdążył zachorować, wyleczyć się i to wszystko w parę dni, sąsiada trzyma od dwóch tygodni, tydzień pod respiratorem i końca nie widać wiek 50+, bez chorób towarzyszących

Dwie dawki , zaszczepiony był dużo wcześniej przecież nie napisałem że przed świętami przyjął szpryce . Chory jest nadal tylko tylko najgorsze zagrożenie minęło 

Opublikowano

Ja wyczuwam , ze jednak nowe imie bedzie , tylko co do  kwartalu w ktorym to nastapi w 2022 to cieżko okreslic 

Opublikowano

Aaa moja opiekunka z firmy od butli z gazem nabyła wirusa i o tyle lekko go przeszła że mogła zająć się kilkuletnim swym dzieciem co źle już wyglądało. Szczepcie się po swojemu ale nie negujta wirusa.

• Like 1
Opublikowano

Po szczepieniach ludzi padają jak muchy!!! Oficjalnie podaje 3% już teraz, a na "kowida" umiera 0,02%
 Kraje w pełni "wyszczepione" np. Gibraltar (100%), Izrael (80%), borykają się z falami zgonów, zawałów, udarów, zakrzepów, w tym małych dzieci!..

262223556_4594454113970740_591411571153030680_n.jpg

• Like 1
Opublikowano
V12 napisał:

Ja wyczuwam , ze jednak nowe imie bedzie , tylko co do  kwartalu w ktorym to nastapi w 2022 to cieżko okreslic 

Jest opcja szczepienia konkretnym białkiem to wówczas nie będzie to miało większego znaczenia.

Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał:

Jest opcja szczepienia konkretnym białkiem to wówczas nie będzie to miało większego znaczenia.

Dla mnie ten temat jest malo istotny nie kożystam z tych "dobrodziejstw"

Opublikowano
many13 napisał:

Po szczepieniach ludzi padają jak muchy!!! Oficjalnie podaje 3% już teraz, a na "kowida" umiera 0,02%
 Kraje w pełni "wyszczepione" np. Gibraltar (100%), Izrael (80%), borykają się z falami zgonów, zawałów, udarów, zakrzepów, w tym małych dzieci!..

262223556_4594454113970740_591411571153030680_n.jpg

Taaaa. Jest taki duży projekt, gdzie AI prognozuje rozwój covida. Taka tabelka to nic nadzwyczajnego ...

Jak liczysz na medal to nie dają 😉

Opublikowano

15 000 lekarzy i naukowców z całego świata podpisało deklarację, w której publicznie oświadczają, że zdrowe dzieci NIE powinny być szczypane na SROVIDA. W imieniu tych lekarzy i doktorów medycyny, dr Robert Malone, który poświęcił swoją karierę zawodową rozwojowi keczupu, przedstawia rodzicom jasne oświadczenie przedstawiające naukowe fakty stojące za tą decyzją.

268416392_201081362230176_6611735079109372007_n.jpg

• Like 2
Opublikowano
9 minut temu, DTaras napisał:

, gdzie AI prognozuje 

Nowe imiona tez prognozuje ???

Hehe