Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Leszy napisał:

Przestaniemy się tym przejmować, tak jak zresztą ma to miejsce już teraz.

Tiaaa , Wielu rozpierdoliło to psychikę , finanse , zdrowie na normalne choroby  (brak opieki med )  a teraz to dopiero zaczynają sie schody które to spowodowało 

Wielu sie bedzie oganiać przed szprycami , i wiele wiele problemów przyszłości które  to zgotowało i które bedziemy spłacać dziesieciolecia 

Choc Kolego @Leszy mówisz podobnie jak ja z "dzikiego węża" to nie wyszło , 

Edytowane przez V12
Opublikowano
Akademia Wychowania Fizycznego we Wrocławiu poinformowała o nagłej śmierci dwojga 21-letnich studentów. Przyczyn nie podano. Rodzina jednego ze zmarłych sugeruje, że zgon nastąpił w wyniku powikłań po szczepieniu przeciwko COVID-19. 
  • Like 3
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, terminator1000 napisał:
Akademia Wychowania Fizycznego we Wrocławiu poinformowała o nagłej śmierci dwojga 21-letnich studentów. Przyczyn nie podano. Rodzina jednego ze zmarłych sugeruje, że zgon nastąpił w wyniku powikłań po szczepieniu przeciwko COVID-19. 

Koleżanka z klasy również zmarła zaraz po jego śmierci, przyjęli w tym samym dniu💉

Powoli ludzie się budzą, tylko że  powoli robi się  za późno😬

1 godzinę temu, Leszy napisał:

I sól fizjologiczna ich uśmierciła?  

Z pewnością 🤨

Młody lekarz prawdę mowi👍

https://fb.watch/9OdIeWGrKL/

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
Opublikowano

😭wczoraj mój najmłodszy brat- baran (zodiakalny) wysłał nam zdjęcie karty 💉; nasze rodzeństwo jesteśmy strasznie zawiedzeni; latem Go odwiedliśmy a on nam taką przykrą niespodziankę zrobił na święta. Jest lekkoduchem i dla pozornej wygody zrobi wszystko mając gdzieś ważne rzeczy; nie chcę Go znać!

Siostra mu napisała tak: "j**nięty jesteś!!! Nie rozumiem jak można nie mieć wyboru? Po co żeby w ciągu paru lat paść albo od razu. To chyba życie ważniejsze. A jak teraz zostaniesz inwalidą i tak nie będziesz mógł pracować. To jak ..?

Siostry jak przyjadą zza granicy to mu nie darują! A inny brat napisał: "On będzie mutować🥳"

Opublikowano

Nie można tak pisać, co by nie zrobił to twój brat. 

Wiesz jaka jest presją na ludzi w pracy, w tv a niebawem i na ulicę ludzie nie będą mogli wyjść tak jak we Włoszech czy Austri. Albo damy się zniewolić albo wyjść trzeba będzie  na ulicę, myślę że nie ustąpią rzadacy jak ludzie nie zaczną manifestować.

• Like 1
Opublikowano
Ywa napisał:

😭wczoraj mój najmłodszy brat- baran (zodiakalny) wysłał nam zdjęcie karty 💉; nasze rodzeństwo jesteśmy strasznie zawiedzeni; latem Go odwiedliśmy a on nam taką przykrą niespodziankę zrobił na święta. Jest lekkoduchem i dla pozornej wygody zrobi wszystko mając gdzieś ważne rzeczy; nie chcę Go znać!

Siostra mu napisała tak: "j**nięty jesteś!!! Nie rozumiem jak można nie mieć wyboru? Po co żeby w ciągu paru lat paść albo od razu. To chyba życie ważniejsze. A jak teraz zostaniesz inwalidą i tak nie będziesz mógł pracować. To jak ..?

Siostry jak przyjadą zza granicy to mu nie darują! A inny brat napisał: "On będzie mutować🥳"

A to nie człowiek? Nie chcesz znać brata? A gdzie otwartość i szacunek? W tym Waszym piekiełku zgotowałyście (liście) chłopakowi taką samą obstrukcję jak dzieje się w całej Polsce.

Opublikowano (edytowane)

Ci ktorzy tak namawiają na tę cud szczepionki, teraz idź jeden z drugim do tych rodzin i powiedz żeby szczepili kolejne dzieci 🤨

Ciekawe są też  tytuły tych informacji, jak zaszczepiony to ,,tajnicza śmierć, nagły  zgon" jak nie zaszczepiony to ,,covid"

Screenshot_20211210-084237_Facebook.jpg

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 2
Opublikowano
GRZES1545 napisał:

Nie można tak pisać, co by nie zrobił to twój brat. 

Wiesz jaka jest presją na ludzi w pracy, w tv a niebawem i na ulicę ludzie nie będą mogli wyjść tak jak we Włoszech czy Austri. Albo damy się zniewolić albo wyjść trzeba będzie  na ulicę, myślę że nie ustąpią rzadacy jak ludzie nie zaczną manifestować.

I jeszcze ta nagonka w TVN które podobno reprezentuje wolne media 😜

• Like 1
Opublikowano

Ludzie nie dajcie się o manić durniom wytrzymać do wiosny i wszystko pomału wróci do normalności , dlatego jest teraz taka cholerna nagonka by najwięcej zaszczepić preparatem testowym . Zrobili z ludzi króliki doświadczalne .

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, DTaras napisał:

taką samą obstrukcję jak dzieje się w całej Polsce.

A co sie zgotowało ?  A jak juz to działa dwustronnie . 

Byla tu dyskusja że np wlaś . prywatnego sklepu w reg. może ze nieczepionych nie obsluguje , a juz druga strone wg was zaczepionych nie można??? eeee no coś nie tak , jesli prawo do segregacji to nie tylko jednostronnej 

pewna czesc mysli ze fuknie sie z ekranu i już poleca ?? Dalej nie widzię potrzeby aby cos se strzykać.

Tak samo jak reklamiarze od foto volta , kuffa dzwoni i mysli ze złapie bo "un taki mundry " a podstawowych zasadach elektrotechniki sie zagina :D

Edytowane przez V12
Opublikowano
9 minut temu, Rogas71 napisał:

Ywa a gdzie tolerancja o której tak ciągle mówisz 😜 masz zachowanie typowe dla lewaków

Mylisz pojęcia; ta tolerancja to współczucie dla jednostki; przekaz idzie z góry bardzo wyraźny jak spojrzysz sobie na zdjęcie Pana prezydenta Czech;

jak będzie trzeba to pieluchy będzie się zmieniać w masce z obawy przed wiremią zaszczepionego.

Opublikowano

Zawsze jak jest wiecej zgonów czy przypadków z pozytywnymi wynikami testów to na WP trąbią że są fatalne dane kolejne rekordy a gdy wiosną ilość spada to piszą tylko że nowe przypadki ...

Opublikowano

k**wa, co wy wpisujecie. Taka ywa to by najchętniej jakieś (idac w retorykę galana)  sonderkommando założyła, żeby nawracać, albo prześladować zaszczepionych. Wszyscy za wolnością wyboru, a tu nie chce znać brata bo skorzystał z prawa, o posiadanie którego jego siostra tak głośno na forum zabiega.

• Like 2
Opublikowano
49 minut temu, Rogas71 napisał:

Ywa a gdzie tolerancja o której tak ciągle mówisz 😜 masz zachowanie typowe dla lewaków

Jeszcze dla tych na prawo od ściany, tym wpisem pokazała że z poglądami Jej blisko do  Stalina, Hitlera

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, daron64 napisał:

k**wa, co wy wpisujecie. Taka ywa to by najchętniej jakieś (idac w retorykę galana)  sonderkommando założyła, żeby nawracać, albo prześladować zaszczepionych. Wszyscy za wolnością wyboru, a tu nie chce znać brata bo skorzystał z prawa, o posiadanie którego jego siostra tak głośno na forum zabiega.

O co Ci chodzi, przecież pisałam Pafnucemu, że może brać ile chce i życzę mu zdrówka i innym również- to najważniejsze. 

Podawałam naukowe przykłady nieraz, A Ty co, wielbiciel rządu do grobowej dechy?

Jeśli chodzi o rodzinę to w tym momencie mi najbardziej zależy na ich zdrowiu. I żal mi brata, bo w życiu często w tarapaty wpadał i wpada, taki ma dar. A ma dopiero 20lat.

Propozycja członka Arizona House dotycząca zakazu aptekom blokowania recept na Ivermectin na COVID-19https://trialsitenews.com/arizona-house-member-proposal-to-ban-pharmacies-from-obstructing-ivermectin-prescriptions-for-covid-19/

Ustawodawca stanu Arizona, Kelly Townsend z Mesy w stanie Arizona, stara się zapewnić, aby farmaceuci stanu nie utrudniali relacji lekarz-pacjent, proponując projekt ustawy, która zapewniłaby, że recepty na leczenie pozarejestracyjne, takie jak iwermektyna, nie zostaną przerwane. Apteki doświadczyły rosnącej presji public relations, pośrednio wspieranej przez Biden White House, amerykańską Agencję ds. Żywności i Leków (FDA)

08.12.2021 https://childrenshealthdefense.org/defender/robert-f-kennedy-jr-chd-louisiana-pfizer-covid-vaccine-kids/

Dr Robert W. Malone, twórca technologii szczepionek mRNA, opowiada o swoich doświadczeniach na początku tego tygodnia w stanowym domu stanowym Luizjany..

Po zeznaniach wielu ekspertów, w tym Przewodniczącego Obrony Zdrowia Dziecka Roberta F. Kennedy'ego, Jr., członkowie Komisji Zdrowia i Opieki Społecznej Luizjany głosowali 13-2 za odrzuceniem propozycji gubernatora Johna Bel Edwardsa dotyczącej dodania szczepionki przeciw COVID firmy Pfizer do stanowych wykaz szczepionek obowiązkowych dla dzieci w wieku szkolnym. Gubernator zapowiedział jednak, że zawetuje zalecenie komisji.

Wcześniej w tym tygodniu byłem w Baton Rouge w stanie Luizjana z zespołem Children's Health Defense (CHD), gdzie niektórzy z nas, w tym przewodniczący CHD Robert F. Kennedy, Jr., zeznawali w rządzie przeciwko propozycji gubernatora stanu Luizjany Johna Bel Edwardsa dodać szczepionkę przeciw COVID firmy Pfizer do harmonogramu szczepień dla dzieci w Luizjanie.

Wybrani urzędnicy, świadczeniodawcy opieki medycznej (w tym lekarze i pielęgniarki) oraz rodzice — w tym wiele matek pragnących chronić swoje dzieci — przedstawili zeznania sprzeciwiające się proponowanemu mandatowi.

Z tego, co widziałem, jest wiele rozzłoszczonych matek, lekarzy i pielęgniarek z Luizjany, które absolutnie nie są w porządku z rządowym nakazem wymagającym od ich dzieci otrzymania eksperymentalnej szczepionki, która jest niedopasowana do obecnie krążących wariantów wirusa, nie zapobiega infekcji i rozprzestrzenianiu się wirusa i wiąże się ze znacznym ryzykiem dla ich dzieci, w tym zapaleniem mięśnia sercowego, a nawet śmiercią .

Edytowane przez Ywa
Opublikowano (edytowane)

No zobaczymy , zobaczymy jak to sie potoczy . Ja tam jako samozatrudiony ,  przynajmniej do jesieni 2022 sie nie obawiam 

Edytowane przez V12